İŞYERİNDE FESAT İKİYÜZLÜ İNSAN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
İşyerimde 4. Ayım. Zaten soru işaretleriyle başladım ve alıştım. Şimdi de insanlar çekilmez oldu. Daha doğrusu hepsi değil. Önce karşılıklı oturduğum cocukla aram bozuldu cocuk dediğim 30 yasında evli filan birden set cekti bende sinirlendim ve konuşmuyoruz. He durduk yere niye böyle birşey yaptı karısı kıskancms hadi onu anladık neyse.. Birde işe 2 ay önce baslayan bir kız var sekreter. Oldum olası sevmediğim tiplerden ikiyüzlü böle biri hakkında gelir gelmez konusmaya basladı ama yüzüne karsı hiç belli.etmiyor o kişinin. Birde kendini devamlı dişli göstermeye calısıyor geldiği günden beri yok patron kim ki müdür kim ki tavırları millet de egosunu okşuyor ay bu kız fena bulaşmayın gibisinden bu iyice bir havalarda. He bu arada patrona karsı da tam bir yalaka. 2 bayanız ortamda diğer birimden bir kadın var 40 yasında genelde 3 müz takılıyoruz. Neyse bugün de sinirimi bozdu bu kız bi şaka yaptım ciddi sandı terbiyeni takın dedi ben şok baya baya bi havalarda yani. Bife böyle şaka altında konuşmaları var sürekli seni kovdurcam yok işte ben senden kıdemliyim ben üstüm ben müdürüm böyle de beyin fakirliği mevcut kendisinde. Yani nasıl davranacağımı şaşırdım. Mesafeli olmaya karar verdim o net zaten resmen enerjimi düşürüyor moralimi bozuyor keşke almasalardı işe resmen bela oldu başımıza o derece fesat biri. Sizce nasıl davranmalıyım? Soğuk duracağım diğer cocukla da hiç.konusmuyoruz sanki sorunlu ben gibi görüneceğim halbuki o kimseyle konuşmamazlık etmez yağlı ballı aşkımla cicimli.konusur ve arkasından da diğer yüzünü gösterir tabi bana anlattığı için diğerleri bilmiyor.. Zamanla ne oldugunu ortaya cıkar inş yoksa bu ortam beni germeye basladı

Pek bu işte devam edeceğinizi düşünmemekle beraber o iki yüzlü kızın sizin aleyhinize de herkese bir şey söylediğini unutmayın.

Hee canım, hee yavrum deseydin.

Neden konum olarak daha ast olan kişilerden korkuyorsunuz ve geriliyorsunuz. Köpek gibidir onlar , korkunun kokusunu aldıkça daha çok üstelerler. Bırakın tasmasını gitsin. Kaale almayın, muhattap olmayın, net çizgi çizin, işiniz düşünce konuşun. Ne yani en fazla ne yapabilir? Zaten böyle biriyse er ya da geç gönderirler.

Yalnızca işinizi yapmaya çalışsaniz, işe odaklansaniz sorun yaşamazsınız.
Arkadaşa katılıyorum yorumuna ve asla özelinizi paylaşma çabucak ortalığa yayılır durduk yere sinirlerini laçka ederler sakın kimseye koz verme kimsenin gıybetini etme başın rahat eder ...

Aynen ya. Siz kendinizden eminseniz okey. Sorun yok. Sizin sinirleriniz yada mutluluğunuz 'millet' gibi basit bişeye bağlı olmamali. 'Hiii aynen öyle.' deyip gecerdim ben olsam.Alt tarafı bi sekreter.Sözüm meclisten disarı

Yaptığınız şaka neydi?

Yalnız kalmak istemiyorsanız, konuşun ağzına laf vermeyinde sizinde arkanızdan konusmasin.

Basit bir caps ti of sanane be slk diye bir cümle varya o.. O ona salak dediğimi düşünmüş he bide usluplu bi insan olsa anlıcam herkese deli meli der patavatsızdır. Yani onun derdi hakimiyet kurmak..

Aynen ya. Siz kendinizden eminseniz okey. Sorun yok. Sizin sinirleriniz yada mutluluğunuz 'millet' gibi basit bişeye bağlı olmamali. 'Hiii aynen öyle.' deyip gecerdim ben olsam.Alt tarafı bi sekreter.Sözüm meclisten disarı
Aynen ama kendini birşey sanıyor buna muhasebe işi verdiler biraz kendini iyice kaptı birşey oldu sandı..

Korkmak değil sadece huzur istiyorum politik olmak istemiyorum ve bu tarz seylerle ugrasmak.. Yani enerjimi düşüren bi insan buna canım sıkılıyor. Yoksa kavga etmeye herkes eder tartışır.. Ama ben bunu istemiyorum. He bide ben 24 o 30 yasında takmış ben 30 yasındaym lafına akıl yata değil baştadır dedim böle garip bi tip

Yaa o gerizekalı boşverin.
Ya benimde isyerim sureyyapasa hastanesi gibi.bi süre para biriktirin çıkarsınız sonra.

Bende huzursuzum iş yerimde..iki yüzlü ben merkezci insanlar. .nasıl davranacağımı bimiyorum

sert görünümlü olmak işe yarıyor. benim çalıştığım yer de kadınlar hamamı gibi, erkekler kadınlardan daha beter dedikoducu. içlrinde en genç benim ama kmseyle samimiytim yok. hatta dışardan bayağı soğuk nevaleyim. kimsenin gözü kesmiyor laf sokmaya veya ayağımı kaydırmaya ama arkamdan ne konuşuluyor bilemem. umursamıyorum da açıkçası . herkes haddini bilecek

Siz de etrafınızla fazlaca ilgilisiniz bence. İş hayatındaki düsturum yeni girdiğim ortamlarda en az 6 ay kimseyle samimiyet kurmadan asgari iletişim kurmaktır. Insanların tanımadan şakalaşmanın sonu çoğunlukla tatsız biter. Bu yüzden bir süre sessiz takılmanızı, insanları izlemenizi tavsiye edebilirim. Sonuçta çalışmak amaç değil araçtır. Amaç ve aracı karıştırmazsanız eve taşımaya değer sorunlarınız da kalmayacaktır.

İşte bende meydanı ona bırakmak istemiyorum o kadar okudum ettim benim hakkım bu iş..

Sen sadece işine odaklansan. Aslında ortada meydan falan yok. Sekreter ile nasıl niye bir rekabete giriyorsun ki. Yaptığınız işler farklı zaten. Sadece yemek molalarinda onlarla oluyorsan orada da çok konuşma bence. Konular sirket dedikodusu olmasın. Çok kişisel konulara da girme. Onun yerine moda güncel konular alışveriş ev işleri darbe saç modeli olimpiyatlar vs gibi çok daha light konular ile devam edin. Konuları değiştir.

Seninle konuşmaktan vaz geçen adamı değil de kızı kafaya tamamına sebebi maalesef onunla rekabet içinde olman.
İşin kötüsü kız anlattığınız kadariyla doğal lider. Yani kraliçe arı seni ise kontrol altında tutmak için sebepsiz azarlamıs işte.

O azarlama da be tepki verdin onu çok merak ettim onu yazmamissin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…