Arkadaşa katılıyorum yorumuna ve asla özelinizi paylaşma çabucak ortalığa yayılır durduk yere sinirlerini laçka ederler sakın kimseye koz verme kimsenin gıybetini etme başın rahat eder ...Yalnızca işinizi yapmaya çalışsaniz, işe odaklansaniz sorun yaşamazsınız.
İşte bende meydanı ona bırakmak istemiyorum o kadar okudum ettim benim hakkım bu iş..Pek bu işte devam edeceğinizi düşünmemekle beraber o iki yüzlü kızın sizin aleyhinize de herkese bir şey söylediğini unutmayın.
kimseyle konuşmayın bence.
Yaptığınız şaka neydi?
Yalnız kalmak istemiyorsanız, konuşun ağzına laf vermeyinde sizinde arkanızdan konusmasin.
Aynen ama kendini birşey sanıyor buna muhasebe işi verdiler biraz kendini iyice kaptı birşey oldu sandı..Aynen ya. Siz kendinizden eminseniz okey. Sorun yok. Sizin sinirleriniz yada mutluluğunuz 'millet' gibi basit bişeye bağlı olmamali. 'Hiii aynen öyle.' deyip gecerdim ben olsam.Alt tarafı bi sekreter.Sözüm meclisten disarı
Hee canım, hee yavrum deseydin.
Neden konum olarak daha ast olan kişilerden korkuyorsunuz ve geriliyorsunuz. Köpek gibidir onlar , korkunun kokusunu aldıkça daha çok üstelerler. Bırakın tasmasını gitsin. Kaale almayın, muhattap olmayın, net çizgi çizin, işiniz düşünce konuşun. Ne yani en fazla ne yapabilir? Zaten böyle biriyse er ya da geç gönderirler.
İşte bende meydanı ona bırakmak istemiyorum o kadar okudum ettim benim hakkım bu iş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?