İşyerinde flört

10 gün yazmayıp "ben de yoluma bakıyorum" diye açık açık yazan birini hala düşünmek...

İstemem yan cebime koy diyorsun.
Kaçan kovalanır mantığına dönüşürsünüz birden alev alırsınız sabahına bak bizim aramızda birşey yok dersiniz. Sizden beklediğim performans bu gençler

Akrep burcu tangosu yapıyor sana. O zaman dans

Açıkçası ben iş yerinde ilişki yaşamayı etik bulmuyorum. Eşimle de aynı iş yerinde çalışmak istemem. Çoğu yerde de yasak bu durum zaten.

Hayatında başkası var. Yoluma bakıyorum demiş hatta

Siz de adama istemem yan cebime koy tarzı bir tavir takinmissinjz
Bence çok etkilenmediniz boşluktasınız bakmayın bile

E adama aramızda bir şey olamaz demişsin sonra da zarflamaya calismissin. Ne yapsın adam gurursuz gibi sana yazmaya devam mı etsin? Kafan zaten karışık adam da anlamış. Adamdan hoslaniyorsan devam etseydin. Sabahlara kadar konuş sonra bizden olmaz de, e oldu iyi...

Ha bana kalırsa aynı işyerinde flört çok sıkıntılı.

Ben de biraz erkek milletini tanıyorsam sevişeceği istediğini alacağı bir kız bulduğu için sizle konuşmayı bırakmıştır o kız da sadakat gibi sevgililik gibi özel şeyler istemeye başlayınca ondan ayrılıp sizinle şansını tekrar denemek için döner. Üstüne bir de sen öyle davrandığın için ben böyle yaptım diyerek manipüle edip sizi suçlu gösterir. Sizden de istediğini alır alamaz aradan 10 gün 15 gün geçtikten sonra ben yapamıyorum bağlanamıyorum deyip hop başkasına gider.
Büyük ihtimalle de bu adam çevresine sorup soruşturun yatıp kalktığı bütün kadınları konuştuğu bütün kadınları ona bunu anlatıyordur.

47 yaşındaki de aynı 35 yaşındaki de, siz biraz ara verin bu işlere bence, kafanız karışık gibi.

Aynen katılıyorum yoruma. Yolda yürürken dlnozor yerine dinazor yazmışım affola

Ben biraz aşırı kastıgınızı düşünüyorum, belki de gerçekten güzel bir ilişki ihtimalini kaçırıyorsunuzdur. İşyerinde ilişkiye bende karşıyım ama hiç mi işyerinden hayatının aşkını veya eşini hadi en azami tatmin edici hoş bir ilişkiyi bulan yok. Dikkatli olmak kaydıyla ben şans verirdim sanırım ya. Bu adamı istiyorsanız adımlarınızı ölçülü atın istemiyorsanızda iki ileri bir geri yapmayın komik duruma düşmeyin.

Adam umduğunu, beklediğini bulamamış next demiş yani “yoluna bakmış”. Siz de bence gereksiz yere kasmışsınız, akışına bırakıp sohbet etmek daha iyi olurdu. Ama adam da nedense çok tekin bir imaj çizmiyor, üzerinde durmayın siz de yolunuza bakın.

I advice you to improve your English level . Flört comes from flirt.there isn’t s word as flört in Turkish and the correct version of flört is flirt /flörtöz is flirty

you couldn't have been more wrong girlie. there is a word as flört in Turkish. here's a screenshot from TDK's Turkish dictionary

Eklentiler

• Screenshot_20260327_134457_Brave.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 38
I advice you to improve your English level . Flört comes from flirt.there isn’t s word as flört in Turkish and the correct version of flört is flirt /flörtöz is flirty
also you are the one who should improve her English, because you can't even tell advice and advise apart. advice is a noun, advise is the verb form

Eklentiler

• Screenshot_20260327_134631_Brave.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 35
also you are the one who should improve her English, because you can't even tell advice and advise apart. advice is a noun, advise is the verb form
I can judge a single god with my wrongs and wrongs!

(Fotosunu atamıyorum müstehcenlikten ban yerim dmnfnff)

`