• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde flört

Hanımlar,
size bir kuralı hatırlatayım.
IMG_6152.webp

E adamla flÖrt ederken bir anda sert yapip bitirmissiniz. Adam sizin tavriniza tamam deyip uzatmamis. Sonra yine zarf atmissiniz, o da yoluma bakiyorum demis normal sekilde.
Napsaydi gunlerce yolunuzu mu gozleseydi?

Gayet normal bir florte giris-reddedis-bitiris sureci.

Adam yoluna bakmayip pesinizden kossa bu sefer "reddettiğim halde israrla yaziyor" olacakti.

Sert tribinizi anlamadım ben
.Adama yazıp yazıp sonunda niye öyle bir şey yaptınız ne istediğini bilmez gibi .Ben olsam yazmam size ben dengesiz hareketlerden de bu tarz tavirlardanda soğurum .

Adam bunun güven sorunu var başkasının yıktığı güveni benmi tamir edeceğim diye düşünmüş olabilir .Bu ara bu çok popüler bir konu .Bu tarz birşey olabilir.

Alrepleri bosverin, o toksik "gizem"leriyle sizi cok gecmeden melankolik kederli birine cevirirler 😆

Kızlar hayatımın en güzel aşk hikayesine tanıklık ediyor olabilirim . Rüya kadar güzel bir şeyin içine çekildim . Çok mutluyum 🫠♥️

Kızlar hayatımın en güzel aşk hikayesine tanıklık ediyor olabilirim . Rüya kadar güzel bir şeyin içine çekildim . Çok mutluyum 🫠♥️
Bu konudaki akrep burcuyla mı?

Sert bir dille uyarmissiniz sonrasında beklentiniz niye yada beklentiniz nedir?

sert şekilde olmayacaksa sabaha kadar neden mesajlaştınız? yada sabaha kadar mesajlaşmaktan zevk aldığınız insana sert dille neden olmaz dediniz?
Bence ondan hoşlandığınızı anlamış ki bariz, sabaha kadar mesajlaşmanın hani başka bir anlamı yok literatürde, kendisi aradığını bulamamış ama ilginiz de hoşuna gittiği için göz göze bilmem ne durumlarına girmeye devam ediyor.

Merhaba kızlar
Hemen konuya gireceğim
Ben beyaz yaka olarak çalıştığım firmada mavi yaka çalışan bir bey var. İş sebebi ile ortak noktamız olmadığı için çok sohbetimiz yok . Bir kaç ay önce sosyal medyada takipleşmeye başladık . Fakat hiç iletişim kurmadık .kendis benden 4 yaş büyük ve akrep burcu . Oldukça da yakışıklı . Hep yakışıklı bulmuşumdur ama hiç farklı bir niyetle bakmadım. Kadınlar gününde instagram üzerinden yazdı
O gün sohbet sardı sabah 5ekadar yazıştık . Bu sürede sert duruşum olduğu için yaklaşmaya çekindiğini oysaki gülmenin çok yakıştığını falan söyledi. Uzun süredir gözlemlediğini belirtti . Sohbet sabahında devam edince ben korktum ve aramızda hiç bir şey olmayacağını direkt sert bir üslup ile söyledim . Yanlış anladığımı kötü niyeti olmadığını sadece beni tanımak için meraklı olduğunu söyledi . İşyeri konusunda gizliliğe önem verdiğini ve söyledi . Sonra bir kaç defa yazıştık bir defa da telefonda konuştuk . Fakat sonrasında bi soğukluk oldu . Geri çekildi gibi hissediyorum sanırım en son 10 gün önce yazıştık onda da akşamlara sana ulaşmak ne mümkün yazdım kendisi ise “ben de yoluma bakıyorum :)” dedi ve ben cevap vermedim o da tekrar yazmadı . 10 gündür sıfır iletişim var . Önceden yanlışlıkla gözgöze gelsek kafasını çeviriyordu ya da kaçıyordu . Son dört gündür devamlı göz göze geliyoruz ve kafasını çevirmiyor . Bugün son olarak o yürürken oturduğum yerde beni görünce duraksadı uzun süre bakıştık sonra bana gülümsedi . İlk defa işyerinde böyle bir şey yaşadık . Kafam aşırı karıştı . Neler oluyor
Yani istemiyorum demişsiniz ok demiş bişi olduğu yok bence fazla dengesiz davranmışsınız

vazgeçip geri çekilmiş anladığım kadarıyla

Evet kendisi ile ilişkimiz başladı
İçinden çok ince düşünceli , romantik bir adam çıktı . Resmen el üstünde tutuyor . İyi ki vazgeçmemişim . Konunun devamında kendisi adım attı sonrasında da hiç bir şey için acele etmek istemediğini sadece onu tanımak için fırsat vermemi istedi . Her şey zamanla yavaş yavaş ve çok güzel ilerliyor 🫠🫠🫠

Evet kendisi ile ilişkimiz başladı
İçinden çok ince düşünceli , romantik bir adam çıktı . Resmen el üstünde tutuyor . İyi ki vazgeçmemişim . Konunun devamında kendisi adım attı sonrasında da hiç bir şey için acele etmek istemediğini sadece onu tanımak için fırsat vermemi istedi . Her şey zamanla yavaş yavaş ve çok güzel ilerliyor 🫠🫠🫠
Sizin adınıza sevindim.

Diğer ilişkinizde eski sevgiliniz sizi onunla cinsellik yaşayın diye hemen duygusal olarak manipule etmişti. Çok da istemeden, daha kendinizi hazır hissetmeden cinsellik yasamistiniz. Hatta beni kullanıyor mu demiştiniz.

Bu ilişkide bence sizin kontrollü ilerlemenizde fayda var. Çoğu kadın cinsellikten sonra o kişiye hemen bağlanıyor. Ama erkeklerde süreç böyle değil. Cinsellik için sevmelerine, bağlanmalarina hiç gerek yok. Cinsellikten sonra da erkekler kadına hemen bağlanmaz. O yüzden bu kişinin sizi hak edecek biri mi diye anlamanız için bence duygusal körlük yasamamaniz lazım. Eğer hemen cinsellik yaşarsanız adama karşı duygu oluşturacağınız için adamı tahlil edemezsiniz.

Benimde sizin gibi başımdan bir evlilik geçti sadece sizden farkım benim çocuğum yok. Resmi boşanmam olduktan sonra biriyle ilişkiye başlarsam en az 9 - 12 ay hiçbir cinsel münasebet kurmam. Karşımdaki kişiye önce bakalım beni hak edecek biri mi diye tamamen mantık odaklı yaklaşırım. Çünkü cinsellik yaşarsam inanılmaz bağlanırım. Hele ki adamla cinsel uyum çok iyi olursa hemen duygu oluşturma ihtimalim olabilir. Bunu istemem, o zaman adamın falsolarına hep bir bahane bulabilirim. Bu riski almak istemiyorum. O yüzden adami mantık olarak değerlendirmeden cinsellik olaylarına girmem.

Bunu niye anlattım? Çünkü bence sizde benim gibisiniz. Çok kolay bağlanma ihtimaliniz var. Hele ki sevgisiz bir evlilikten çıkmışsanız daha kolay bağlanma eğiliminiz olabilir. Bir de sizin daha ince eleyip sık dokumaniz lazım, sizin evladınız da var.

O yüzden en az 9 - 12 ay hiç cinsellik yasamamanizi tavsiye ederim. Tabi günün sonunda karar sizin. Ama önce o kişiden emin olun, bu çok önemli.

Eger istiyorsan, mesaj atip acikca soyle, istemiyorsan da bakis atti bilmem ne diye kafanda kurma, sen once karar ver sen istiyormusun bu adami

Back
X