• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde kendimi nasıl motive edebilirim?

life25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
388
148
53
Yeni işyerimde aylardır çalışıyorum ama iş ortamına hiç uyum sağlayamadım bunun birkaç nedeni oldu,kendi halimde olmama rağmen özel hayatıma çok karışıldı ve kendimi geri çektim ve şu anda kafa dengi kimse yok konuşabileceğim kimse yok, eski işyerimde iki kişi hariç gerisiyle aram hep iyiydi hala da konuşurum onlarla, şu anki işyerimde kendimi çok değersiz hissetmeye başladım, sohbet etmeye çalışsam da susuyorlar gitmemi bekler gibi, kendimi nasıl motive edeceğim bilmiyorum, günümün yarısından fazlası onlarla geçiyor ve bu durumdan dolayı kendimi depresyonda hissediyorum, işten çıkmak istemiyorum çünkü iş bulmam çok zor olur.
Tavsiyelerinizi merak ediyorum teşekkür ederim.

Genelde iş yerinde yalnız takılırım. Boş zamanlarda kitap okuyorum insanlarla konuşmak yerine ya da nette vakit geçiriyorum zaten az vaktim oluyor boş olarak akıp gidiyor o da.. Size de tavsiye ederim. Ben gayet mutluyum böyle..

Benim çalıştığım yerde de sorunlu tipler var. Dedikodu,kuyu kazma vs. gırla. O yüzden kendimi izole ettim,selam sabah-iş ile ilgili şeyler dışında kimseyle diyalog kurmuyorum. Kafam çok rahat. Gelip işimi yapıp çıkıp gidiyorum. Bence bir iş yerinde fazlasına gerekte yok. Selamınızı sabahınızı verin geçin herkes herkesi sevecek samimiyet kuracak diye bir şey yok.

İş yerlerinde saygı, sevgi, anlayış pek olmuyor nedense. Her gün görüşüldüğünden mi nedir bir anda aşırı bir samimiyet çıkıyor ortaya. İnsanlarla kaynaşmanıza gerek yok bence. Yanınıza kitap alın, kitap okuyun zamanı böyle geçirin

Benim çalıştığım yerde de sorunlu tipler var. Dedikodu,kuyu kazma vs. gırla. O yüzden kendimi izole ettim,selam sabah-iş ile ilgili şeyler dışında kimseyle diyalog kurmuyorum. Kafam çok rahat. Gelip işimi yapıp çıkıp gidiyorum. Bence bir iş yerinde fazlasına gerekte yok. Selamınızı sabahınızı verin geçin herkes herkesi sevecek samimiyet kuracak diye bir şey yok.
Eski işyerimde alışmıştım sohbet etmeye gülmeye falan burda böyle olunca kendimi çok garipsedim
Eski yerime de dönemem çünkü zaten birçoğu işten çıktı
Eve gelince de yalnızım ya o yüzden üzülüyorum

Genelde iş yerinde yalnız takılırım. Boş zamanlarda kitap okuyorum insanlarla konuşmak yerine ya da nette vakit geçiriyorum zaten az vaktim oluyor boş olarak akıp gidiyor o da.. Size de tavsiye ederim. Ben gayet mutluyum böyle..
Evde de yalnızım ya işyerinde de böyle olunca üzülüyorum

Kendinizi ülkenin durumu ve ekonomik krizle motive edebilirsiniz.

Bunun icin cidden işi bırakmayı mı düşündünüz? İş arkadaş edinilen yer değildir, amaç para kazanmak ama iyi anlaşacağınız insanlar da olursa ne ala der geçersiniz kenara.

Allah aşkına işinize asılın, bırakın elalemi, başarınızla motive olun.

Kendinizi ülkenin durumu ve ekonomik krizle motive edebilirsiniz.

Bunun icin cidden işi bırakmayı mı düşündünüz? İş arkadaş edinilen yer değildir, amaç para kazanmak ama iyi anlaşacağınız insanlar da olursa ne ala der geçersiniz kenara.

Allah aşkına işinize asılın, bırakın elalemi, başarınızla motive olun.
Peki bu yalnızlık duygusundan nasıl kurtulabilirim duygusal boşluk oldu bende resmen
İnsanlara güvenimde kalmadı insanları gördükçe

İşinizi harika detaylarla süsleyin. Bu şekilde öne çıkmaya çalışın. Motive olmanıza destek olacaktır.

Bunun dışında çoğu yer böyle maalesef. Çocuklar bile bunlarla boğuşuyor okullarda. Heryer zorba insan doldu son zamanlarda.

Eski işim diye düşünmeyin sürekli. Orada da harika ortam varmış ama herkes çıkmış neticede ayrı ayrı sorunlar oluyor demekki.

Yeni işyerimde aylardır çalışıyorum ama iş ortamına hiç uyum sağlayamadım bunun birkaç nedeni oldu,kendi halimde olmama rağmen özel hayatıma çok karışıldı ve kendimi geri çektim ve şu anda kafa dengi kimse yok konuşabileceğim kimse yok, eski işyerimde iki kişi hariç gerisiyle aram hep iyiydi hala da konuşurum onlarla, şu anki işyerimde kendimi çok değersiz hissetmeye başladım, sohbet etmeye çalışsam da susuyorlar gitmemi bekler gibi, kendimi nasıl motive edeceğim bilmiyorum, günümün yarısından fazlası onlarla geçiyor ve bu durumdan dolayı kendimi depresyonda hissediyorum, işten çıkmak istemiyorum çünkü iş bulmam çok zor olur.
7 senedır aynı ısyerındeyım.Onumuzdekı ay son ıns.Kendı ıstediğimle bırakıyorm.7 senedır calıstıgım patronum gelmıs bana dıyorkı sen lıseyı nerde okudun?Unı.okumus muydun ?falan.
7 senedır aklın nerdeydı?Bunlar ıse gırerken sorulur yanı.Amac enerjını emmek.Neden acıkogretim üni. okudun falan diyor?Oyle denk geldı dedım ne dıyım sımdı.
Ben dayanamadıgım noktada bırakıyorm dedım,onun ıcın mobıng yiyorum buara.Otursan dert,cıksan ayrı dert.
Oyle bı ortam yaratılıyor kı hanı bızden baska yerde ıs bulamazsına getiriyor.
Dayanabıldıgınız kadar dayanın.Her yer aynı cunku.

İş yerinde seviye iyidir. Ben de çok fazla içli dışlı olmam. Zaten bir dünya işim oluyor. Aralarda da nette takılıyorum. Yeterli. Kafaya takcak bir şey değil. Kendinizi neden değersiz hissediyorsunuz ki? Başkalarımı belirliyor değerinizi.

Özel hayatını anlatmasaydın keşke.insanın başına bela oluyor.sonra normal şeyleri bile konuşamıyorsun ?.bunların neresine güvendin ki ?

Özel hayatını anlatmasaydın keşke.insanın başına bela oluyor.sonra normal şeyleri bile konuşamıyorsun ?.bunların neresine güvendin ki ?

Eski işyerimde alışmıştım sohbet etmeye gülmeye falan burda böyle olunca kendimi çok garipsedim
Eski yerime de dönemem çünkü zaten birçoğu işten çıktı
Eve gelince de yalnızım ya o yüzden üzülüyorum
İş sonrası için bir kursa falan gitme şansınız yok mu? Orada en azından daha rahat bir çevre edinebilirsiniz.

Kendinizle vakit geçirmeyi öğrenmeniz lazım. Hep birileri olmayacak yanınızda. Bu özel hayatınız için de geçerli iş hayatınız için de. Ayrıca iş yerinde mesafe her zaman olması gerekendir.

Kendinizle vakit geçirmeyi öğrenmeniz lazım. Hep birileri olmayacak yanınızda. Bu özel hayatınız için de geçerli iş hayatınız için de. Ayrıca iş yerinde mesafe her zaman olması gerekendir.
Öyle ama bu seferde kafa dengi olmadığı için soğuk ve içe dönük gözüküyorum
Eski işyerimde sosyal biriydim herkesle aram iyiydi
Kendimle vakit geçiriyorum ama işyerindekilerle hiç sohbet edilmiyor

Öyle ama bu seferde kafa dengi olmadığı için soğuk ve içe dönük gözüküyorum
Eski işyerimde sosyal biriydim herkesle aram iyiydi
Kendimle vakit geçiriyorum ama işyerindekilerle hiç sohbet edilmiyor
Aman fazla duygusala bağlama.calis.parani kazan geç.belki zor evet ama yapacak bisi yok.anliyorum ne demek istediğini ama her yerde denk gelmiyor iyi bir iş ortamı.olsa iyiydi ama olmadı.seneler içinde gelenler oluyor gidenler oluyo.insallah kafa dengi insanlar gelir işyerinize.

iş yerinde özel hayat konuşulmaz, hatayı en başından yapmışsınız.
eski iş yerimde kafa dengi bi ablam vardı her zaman şunu söylerdi, herkesle sohbet edeceksin, güleceksin ama magazinel konuşacaksın. yani magazinelden kasıt havadan sudan falan. asla özel yaşantını anlatmak yok. işle alakalı sorunlarını bile muhatabın dışındaki insanlara anlatmayacaksın, muhatabına da çözebilmek için anlatmalısın derdi. kulağıma küpedir, beş yıldır iş hayatındayım hala bunu uyguluyorum. herkese de tavsiye ederim.

Back
X