Eski işyerimde alışmıştım sohbet etmeye gülmeye falan burda böyle olunca kendimi çok garipsedimBenim çalıştığım yerde de sorunlu tipler var. Dedikodu,kuyu kazma vs. gırla. O yüzden kendimi izole ettim,selam sabah-iş ile ilgili şeyler dışında kimseyle diyalog kurmuyorum. Kafam çok rahat. Gelip işimi yapıp çıkıp gidiyorum. Bence bir iş yerinde fazlasına gerekte yok. Selamınızı sabahınızı verin geçin herkes herkesi sevecek samimiyet kuracak diye bir şey yok.
Evde de yalnızım ya işyerinde de böyle olunca üzülüyorumGenelde iş yerinde yalnız takılırım. Boş zamanlarda kitap okuyorum insanlarla konuşmak yerine ya da nette vakit geçiriyorum zaten az vaktim oluyor boş olarak akıp gidiyor o da.. Size de tavsiye ederim. Ben gayet mutluyum böyle..
Peki bu yalnızlık duygusundan nasıl kurtulabilirim duygusal boşluk oldu bende resmenKendinizi ülkenin durumu ve ekonomik krizle motive edebilirsiniz.
Bunun icin cidden işi bırakmayı mı düşündünüz? İş arkadaş edinilen yer değildir, amaç para kazanmak ama iyi anlaşacağınız insanlar da olursa ne ala der geçersiniz kenara.
Allah aşkına işinize asılın, bırakın elalemi, başarınızla motive olun.
Bitki sevin hayvan sevin insan bulamiyorsanız. Aileniz arkadaşınız yok mu hiç?Peki bu yalnızlık duygusundan nasıl kurtulabilirim duygusal boşluk oldu bende resmen
İnsanlara güvenimde kalmadı insanları gördükçe
7 senedır aynı ısyerındeyım.Onumuzdekı ay son ıns.Kendı ıstediğimle bırakıyorm.7 senedır calıstıgım patronum gelmıs bana dıyorkı sen lıseyı nerde okudun?Unı.okumus muydun ?falan.Yeni işyerimde aylardır çalışıyorum ama iş ortamına hiç uyum sağlayamadım bunun birkaç nedeni oldu,kendi halimde olmama rağmen özel hayatıma çok karışıldı ve kendimi geri çektim ve şu anda kafa dengi kimse yok konuşabileceğim kimse yok, eski işyerimde iki kişi hariç gerisiyle aram hep iyiydi hala da konuşurum onlarla, şu anki işyerimde kendimi çok değersiz hissetmeye başladım, sohbet etmeye çalışsam da susuyorlar gitmemi bekler gibi, kendimi nasıl motive edeceğim bilmiyorum, günümün yarısından fazlası onlarla geçiyor ve bu durumdan dolayı kendimi depresyonda hissediyorum, işten çıkmak istemiyorum çünkü iş bulmam çok zor olur.
Tavsiyelerinizi merak ediyorum teşekkür ederim.
Özel hayatını anlatmasaydın keşke.insanın başına bela oluyor.sonra normal şeyleri bile konuşamıyorsun ?.bunların neresine güvendin ki ?Yeni işyerimde aylardır çalışıyorum ama iş ortamına hiç uyum sağlayamadım bunun birkaç nedeni oldu,kendi halimde olmama rağmen özel hayatıma çok karışıldı ve kendimi geri çektim ve şu anda kafa dengi kimse yok konuşabileceğim kimse yok, eski işyerimde iki kişi hariç gerisiyle aram hep iyiydi hala da konuşurum onlarla, şu anki işyerimde kendimi çok değersiz hissetmeye başladım, sohbet etmeye çalışsam da susuyorlar gitmemi bekler gibi, kendimi nasıl motive edeceğim bilmiyorum, günümün yarısından fazlası onlarla geçiyor ve bu durumdan dolayı kendimi depresyonda hissediyorum, işten çıkmak istemiyorum çünkü iş bulmam çok zor olur.
Özel hayatını anlatmasaydın keşke.insanın başına bela oluyor.sonra normal şeyleri bile konuşamıyorsun ?.bunların neresine güvendin ki ?Yeni işyerimde aylardır çalışıyorum ama iş ortamına hiç uyum sağlayamadım bunun birkaç nedeni oldu,kendi halimde olmama rağmen özel hayatıma çok karışıldı ve kendimi geri çektim ve şu anda kafa dengi kimse yok konuşabileceğim kimse yok, eski işyerimde iki kişi hariç gerisiyle aram hep iyiydi hala da konuşurum onlarla, şu anki işyerimde kendimi çok değersiz hissetmeye başladım, sohbet etmeye çalışsam da susuyorlar gitmemi bekler gibi, kendimi nasıl motive edeceğim bilmiyorum, günümün yarısından fazlası onlarla geçiyor ve bu durumdan dolayı kendimi depresyonda hissediyorum, işten çıkmak istemiyorum çünkü iş bulmam çok zor olur.
İş sonrası için bir kursa falan gitme şansınız yok mu? Orada en azından daha rahat bir çevre edinebilirsiniz.Eski işyerimde alışmıştım sohbet etmeye gülmeye falan burda böyle olunca kendimi çok garipsedim
Eski yerime de dönemem çünkü zaten birçoğu işten çıktı
Eve gelince de yalnızım ya o yüzden üzülüyorum
Öyle ama bu seferde kafa dengi olmadığı için soğuk ve içe dönük gözüküyorumKendinizle vakit geçirmeyi öğrenmeniz lazım. Hep birileri olmayacak yanınızda. Bu özel hayatınız için de geçerli iş hayatınız için de. Ayrıca iş yerinde mesafe her zaman olması gerekendir.
Aman fazla duygusala bağlama.calis.parani kazan geç.belki zor evet ama yapacak bisi yok.anliyorum ne demek istediğini ama her yerde denk gelmiyor iyi bir iş ortamı.olsa iyiydi ama olmadı.seneler içinde gelenler oluyor gidenler oluyo.insallah kafa dengi insanlar gelir işyerinize.Öyle ama bu seferde kafa dengi olmadığı için soğuk ve içe dönük gözüküyorum
Eski işyerimde sosyal biriydim herkesle aram iyiydi
Kendimle vakit geçiriyorum ama işyerindekilerle hiç sohbet edilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?