- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
kadin soylemiyo kim oldugunu ve beni karistirma diyo sevgilimi kadinla yuzlestirirsem isimden olurumYuzlestirin ikisini kimin yalan söylediği ortaya cikar
Sevgilinizi tanıyorlar mı?
Telefonu onlarda var mı ?
Sosyal medyadan Bulup konuşmuş olabilirler mi?
Ozaman bekleyin.iş arkadaşınız konu açarsa konuşmak istemediginizi yada konuyu degiştirerek kapatmayı deneyinSevgilimi tanimiyolar sadece kzii uzaktan adini duymus okadar sevgilimin facebook instagram twitter sifreleri bende vardir telefonu herzaman ortada durur sosyal medya olmasinin imkani yok
İşyerindeki kadın nerden biliyormuş 2 gün gibi kısa bir süreçte kimle konuştuğunu? İşyerinden biriyse sosyal medya hesaplarına bakın çok beğeni yapan, takipleştiği,gözünüze çarpan birileri illaki olur. Kokusu çıkar zaten varsa böyle bir şey. Koskoca kadın madem iyilik yapmak için söylemiş tam olarak söyleseydi o zaman şimdi ne yapmış oldu yani?
Peki neden böyle bir iftira atsınlar?
Sevgilimi tanimiyolar sadece kzii uzaktan adini duymus okadar sevgilimin facebook instagram twitter sifreleri bende vardir telefonu herzaman ortada durur sosyal medya olmasinin imkani yok
Belki gerçekten seni düşündüğü için dayanamamış söylemiş ama karşı tarafı da ifşa etmek istememiştir. Ben olsam bi durur düşünürüm. Whatsapptan konuşmaz sms atar, fake hesap açar ordan yürür.. Bu işin 50 tane yolu var biliyosun. Kızın isminden önce sevgilini bi gözlemle bence.Bi sebep yok bende iftira attilar demiyorum ama kadin bana isim vermiyo
Ya Allah aşkına, sevgilini tanımıyor, adını sanını bilmiyorlar ama seni aldattığını iddia ediyorlar?
Benim aklıma şöyle bişey gelir..
Kadının kızının sevgilimde gözü var aramızı bozmak için böyle bişey yaptılar.
Birde herşeyinizi herkes bilmek zorunda mı?
Özel hayatın özel kalsın.
Belki gerçekten seni düşündüğü için dayanamamış söylemiş ama karşı tarafı da ifşa etmek istememiştir. Ben olsam bi durur düşünürüm. Whatsapptan konuşmaz sms atar, fake hesap açar ordan yürür.. Bu işin 50 tane yolu var biliyosun. Kızın isminden önce sevgilini bi gözlemle bence.
Çalışan kadının kızının arkadaşı o kişinin sizin sevgiliniz olduğunu nerden biliyor? Bu kadar küçük bir yerse siz de kızın arkadaşlarını tanırsınız onlardan biridir işteKucuk bi yerdeyiz burda herkes tanir birbirini kizininda cevresi genis sozde sevgilim arkadasina yazmis ama ortalik karismis oldu baridtim desem icimde suphe bilmiyorum neden oldu neden boyle bisey ortaya atıldı sadece bi isim verse gidip kizla konuscam cozulcek ama yok
öyle bir dünyaa yooook. Madem senin uykularını kaçıracak bir şey söylüyor ve eminse söylediğinden delikanlı gibi gelsin yüzleşsinkadin soylemiyo kim oldugunu ve beni karistirma diyo sevgilimi kadinla yuzlestirirsem isimden olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?