Isyerinde ki bi abla sevgilimin beni aldattigini idda ediyo

Ben sevgilim yapmaz demiyorum ama ortada bu kisiyi bilen bi insan varken bana soylemesi en dogrusu değil mi
Hayır söylese nolacak? Diyelim ki ayşe dedi. Gidip kıza soracak halin yok dimi? Niyeti aranızı açmaksa yalandan bi isimde uydurabilir. O kadının iftira atmasi için bi sebep yok diyorsun. O zaman niye uydursun? Sevgilin aşırı yakışıklı, ultra zengin bi tip mi ki sizi ayırmaya çalışsınlar? Bilemiyorum ya ben çok şüpheci bi insanım sanırım..

İş yerindeki kadına inanıp sevgilinize çemkirmeseydiniz hemen keşke.
Sakince söyleseydiniz.
Ortada tanımadığınız insanlar var.
Belki karıştırıyor belki aranızı bozmak istiyor.
Yüzleştirin yine de kuşkuyla da durulmaz.

Böyle insanlar gerçekten mide bulandırıcı, hem ortaya bir bomba at, hem de beni karıştırma de. İspatlamayacağın iddiaları ortaya atıp çekilmek, iftiradır. Sevgiliniz başka konularda güveninizi sarstıysa, ondan böyle şeyler bekliyorsanız bilemem de buna başkalarının dedikodularına göre değil, kendi gözlemlerinize, deneyimlerinize göre karar vermeniz daha akıllıca olur. Çok iyi niyetli değil bu ortalık karıştırıcı iş ablası.

İsim vermeyecekse bu lafı neden ortaya atıyor? Ne bekliyor “aaa öyle mi abla, tamam ayrılıyorum” demenizi mi? Yerinizde olsaydım bu uyarıyı kendimce dikkate alır, ama bu şekilde sulu bulandırıp kenara çekilen insanlarla da görüşmeyi keserdim. Ne demek “ama isim veremem” oldu canım.
Erkek arkadaşınıza isim dahi bilmeden böyle bir sığ bilgiyle hesap sormanız hiç olmamış. Doğru bile olsa bu kadar az şey bildiğiniz için her türlü üste çıkar zaten. Siz de bu düştüğünüz duruma düşersiniz.

Simdi.gorustuk o ablayla ben kizi tanimiyorum emin de değilim sadece kizim oyle duymuş ama bu kadar suphe duydugum bi adamla ben olsam devam etmezdim ates olmayan yerden duman cikmaz dedi

Şundan nefret ettim ya ;
Ortaya berbat bir şey atıyor resmen cok ciddi bir şey. Ama ne bilginin kaynagı var ne isim vermek car ne bir şey. Amaç ne ? Yardımcı olmak olsa tüm detayları söyler kızım bak bu bu der. Havaya atmış çekilmiş. Ne kadar kafasız bir kadın o ya. Ne işime yaradı şimdi verdigi bilgi benim? Ortalığı bulandır kaç. Ne bu ya

Simdi.gorustuk o ablayla ben kizi tanimiyorum emin de değilim sadece kizim oyle duymuş ama bu kadar suphe duydugum bi adamla ben olsam devam etmezdim ates olmayan yerden duman cikmaz dedi
Boşverin takmayın o zaman ya. Ama lütfen yaşıyla alakasız davranan o kapasitesiz hanıma da artık mesafe koyun olur mu? Bulandıramasın kafanızı.

Kelimesi kelimesine katılıyorum

Bide bunu benden once butun is arkadaslarima soylemis yani ben devam ediyorim desem herkes benim aldatilan bi salak olduğumu düşüncek . Bana benim iliskim hakkinda yorum yapiyo bilmiyorum emin degilim ama duydum ismini de bilmiyorum ama bu kadar soru isaretinin oldugu bi iliskiye devam etme bence diyo ya inanin aldatilmak fln da umrumda degil suan su isten cikp gitmek istiyorum . Ayni odada calistigim arkadasim onun bana soyledigini kadına gidip sordum diye benle küstu umrumda degilde bide onlarin suratini çekiyorum
Boşverin takmayın o zaman ya. Ama lütfen yaşıyla alakasız davranan o kapasitesiz hanıma da artık mesafe koyun olur mu? Bulandıramasın kafanızı.
Kelimesi kelimesine katılıyorum

Sizi uyarmasını anlayabilirim ama böyle ayrıl ayrıl diye baskı yapması, isim verememesi vs beni şüphelendirdi. Başka bir derdi var gibi

Sen sevgilinle işbirliği yap bence ofise gidip ayrıldığınızı söyle sevgilinde gelip o kadınlardan hesap sorsun sonuçta iftiraya uğrayan o sende işinden olmazsın doğruyuda öğrenmiş olursun bu sayede yine yalan söyleseler bile sevgilinin hesap sorma hevesinden anlarsın kadının yalan söylediğini

Sinek küçük ama miğde bulandırır. Bilmiyorum kadının ne çıkarı olur siz ayrılınca, yada erkek arkadasınız neden böyle birşey yapsın ki

Iliskimizin basinda bi jac sorun olmustu onalri biliyo . Ama biz cok mutluyduk sevgilim ustume titrer yani ise giderken işyerime ugrar mutlaka her vaktini bana ayirir . Dun zaten benim telefonumdan kadina yazdi abla isim verirmisin diye kadin soylemedim .isyerime gelmek istedi ama bu kadin benden ust pozisyondan beni karistirma diyo bende isyerinde olay cikartmak istemiyorum
Sizi uyarmasını anlayabilirim ama böyle ayrıl ayrıl diye baskı yapması, isim verememesi vs beni şüphelendirdi. Başka bir derdi var gibi

Dun mesaj atti benim telefonumdan aramaya fln çalıştı engel oldum ama kadin bilmiyorum dedi .dun ben beni aldattin diyince oraya gelcem yuzlescem kanitlayip seni de inandigin insanlarla bas basa birakcam dedi

Kendisinin bu işe karıştırılmasını istemiyorsa en baştan hiç bişey söylemeyecekti ortada bir iftira var bence kesin sevgilin bu kadınla yüzleşmeli seni işten böyle bir sebepten kimse çıkaramaz kaldı ki iftira atan onlar var bu kadında bir numara

Dun mesaj atti benim telefonumdan aramaya fln çalıştı engel oldum ama kadin bilmiyorum dedi .dun ben beni aldattin diyince oraya gelcem yuzlescem kanitlayip seni de inandigin insanlarla bas basa birakcam dedi
valla biri bana iftira atsa bende yanlarına bırakmam sevgilin haklı ve yüzleşmeli o insanlarla

Valla doğruysa da kadına gıcık oldum yalansa da oldum. Bu ne ya. Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramıyor. Sizin yerinize ben bunaldım. Ben ikisiylede konuşmazdim. Sizi mi çekeceğim derdim. Bırak adam arıyor mu msj mı atıyor napiyorsa yapsın. Sen aradan çekil kendini ne yipratiyorsun ya.

kadin soylemiyo kim oldugunu ve beni karistirma diyo sevgilimi kadinla yuzlestirirsem isimden olurum
Bu kadar düşünmenize gerek yok bence sevgilinizle ayrı olduğunuzu bilen diğer kız çok büyük ihtimalle veya sevgilinizin iş yerinden ismini dahi bildiği biri olabilir

İnsanların mutluluğundan haz etmeyen mutsuzluğundan beslenen o kadar çok insan var ki yaş falan önemli değil eğer içi kötüyse ahir ömründe bir ayağı çukurdayken bile yapar yapacağı kötülüğü ben o kadına inanmadım eğer gerçekten iyiliğini düşünen biri olsa size isim verirdi emin olun yok siz beraberken Kıza yazmışta kız bunu kabul etmemişte vs vs çok saçma geldi .. Kaldı ki öyle bşy olmuş olsa bile kızın adı neden verilmiyor yanlışı yapan kız değil neticede..o kadına İnanmayın ve aranıza mesafe koyun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…