- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam çok şerefsiz kadında adinin önde gideniymiş ki evli biriyle birlikte ne yazık ki.Malesef günümüzde evli çocuklu erkekler çok cazip geliyor ya da tam tersi evli erkeklere bekarlar çok cazip geliyor.uyardım ama asla karışmadım eşime güvenim sonsuz bu konuda ne yapacağını bilir yani
kadın bizimkinden yüz bulsa belki de o diğer kadının yerinde ben olucaktım
düşünmesi bile kötü
adam çok şerefsizmiş cidden birde dinciyim diye geçinir öyle bir tip
Adam çok şerefsiz kadında adinin önde gideniymiş ki evli biriyle birlikte ne yazık ki.Malesef günümüzde evli çocuklu erkekler çok cazip geliyor ya da tam tersi evli erkeklere bekarlar çok cazip geliyor.
O kiza bu kadar tepkili olmanda kendine guvenmemen olabilir mi?o kadar zor ki dışardan bakmak...Eşime baskı kuruyorum o kızla muhattap olmayacaksın diye hatta tehdit ediyorum onu bırakmakla..nitekim evladım var ortada şuan bu durum içindeysem sebebi yavrumdur herşey onun için
Saolasın üzülmemeye çalışıyorum.Gamsızlaşılmıyor canım yaa bilakis takıntıya dönüşüyor.Ben bir cildirir iki cildirir bir zaman sonrada gamsizlasirdim herhalde.
Adamin hamurunda pislik yapcagi varsa yapar..ne dersen de nekadar uzak tutmaya akil vermeye calissan calis.
Cocugun da varmis..hic üzülmeye degmez böyle asagilik insanlar icin.
Adam muhtemelen egosunu sisiriyordur.. patlar elinde insallah.
Sinirlerim bozuldu bak benimde![]()
Aslında özgüveni yüksek kendime güvenen biriyim.evet kız güzel bir kız o 25 yaşında ben 32.Ben 1.60 o 1.75. Benden güzel bir kız.Benden güzel başka iş arkadaşlarım da oldu.Hala var.O kiza bu kadar tepkili olmanda kendine guvenmemen olabilir mi?
Kiz cok mu guzel ?
Ben varken kocam bu kiza mi bakacak diye kendi degerini ortaya koymalisin, yani kendine guvenmelisin.
Sen kizi cok fazla göze batiriyosun, kocanin da ilgisi yoksa bile, dikkati o kiza kayiyo olbilir mi?
Erkekler kiskanildikca kendilerini bursa kumasi saniyo.
"Ben mukemmel biseyim ki kadinlar benim icin kavga ediyo" moduna giriyo.
![]()
Bence yanlis bi niyetleri olsa sana hic caktirmadan yaparlardi ne yapiyolarsa. Kiz senn oldugun ortamda esine karsi rahat takilamazdi , sonucta bi sucluluk psikolojisine girer insan,?Aslında özgüveni yüksek kendime güvenen biriyim.evet kız güzel bir kız o 25 yaşında ben 32.Ben 1.60 o 1.75. Benden güzel bir kız.Benden güzel başka iş arkadaşlarım da oldu.Hala var.
Kocamın ilgisi olmasa inan ki büyütmem önemsemem.Başka güzel kızlarda var işyerinde diğerlerine nötrüm.G ayet rahatım diğer kızlara karşı.Sence de ilginç deil mi bir yıl boyunca aynı oda da çalışıyorlar ben tayin olup gelince kız oda değiştiriyor rastlantının böylesi
Evet benim olduğum ortamda eşime rahat takılamayacağı için odasını değiştirdi.Ve bir gün eşim işe geç geldi onun masasına oturdum.Malum kız kapıyı açtı ve açar açmaz göz göze geldik kızla ve birşey demedi diyemedi ne vardı dedim niye geldiğimi unuttum dedi ve çıktı.Belki kocamı bu kadar iyi tanımasam bende birşey anlamazdım ama malesef ki çok ii tanıyorum.Şuan eşim iş yerinde diken üzerinde gözümün üzerinde olduğunu biliyor.Kız nişanlı fakat nişanlısı başka bir uzak şehirde.1 kez tanışmaya gelmiş ve o kadar adam içinde en çok eşimle anlaşmışlar...kız başkalarına karşı da biraz rahat bir kız aslında.Nişanlısı kıskanç biri değilmiş.Bir keresinde akşam evine bırakırken söylüyordu nişanlım beni iş arkadaşlarıdan kıskanmaz deyiverdi.Bence yanlis bi niyetleri olsa sana hic caktirmadan yaparlardi ne yapiyolarsa. Kiz senn oldugun ortamda esine karsi rahat takilamazdi , sonucta bi sucluluk psikolojisine girer insan,?
Genelde boyle iliskiler ortaya ciktiginda etraftakiler "hic de anlamadik, hic de suphelenmedik, hic caktirmiyolardi, nasil da gizlemisler, o kizdan, adamdan beklemezdik " gibi seyler soylerler.
Yani gostere gostere yapilmaz ki?
Hem kiz nisanli ?
Hic nisanlisi isyerine gelmiuo mu?kizin bu tir davranislarina sahit olmuyo mu? Hic farketmiyomy bisey?
niye gelmiş odaya nası unutur ciddi bişe ise?var bişe arkadaşım hislerine güven ve o kaşardan uzak dur eşine bıtbıt ederek değil başka biyollaEvet benim olduğum ortamda eşime rahat takılamayacağı için odasını değiştirdi.Ve bir gün eşim işe geç geldi onun masasına oturdum.Malum kız kapıyı açtı ve açar açmaz göz göze geldik kızla ve birşey demedi diyemedi ne vardı dedim niye geldiğimi unuttum dedi ve çıktı.Belki kocamı bu kadar iyi tanımasam bende birşey anlamazdım ama malesef ki çok ii tanıyorum.Şuan eşim iş yerinde diken üzerinde gözümün üzerinde olduğunu biliyor.Kız nişanlı fakat nişanlısı başka bir uzak şehirde.1 kez tanışmaya gelmiş ve o kadar adam içinde en çok eşimle anlaşmışlar...kız başkalarına karşı da biraz rahat bir kız aslında.Nişanlısı kıskanç biri değilmiş.Bir keresinde akşam evine bırakırken söylüyordu nişanlım beni iş arkadaşlarıdan kıskanmaz deyiverdi.
Sen kiza karsi tavir alsan bi guzel rezil etsen isyerinin ortasinda ?Arkadaşlar sorunum başlıktan da anlaşılacağı üzere işyerinde ki kız!!Eşimle aynı iş yerindeyiz.8 yıllık eşimin davranışları gülüşleri herşeyi kendini ele veriyor o kızla muhattapken.Beden dili anlatıyor bana herşeyi.Canım çok yanıyor ve bu konuyu eşimle defalarca konuştum.Benden önce 1 yıl beraber aynı odada çalışmışlar ve ben gelince kız odasını değiştirdi biranda.Eşim her konuşmamdan sonra saçmalama öyle şey mi olur diyor ve akabinde kavga başlıyor.Sırf yüzden kaç kez ağladım bilmiyorum.Normalde çok kıskanç biri değilim ve iş ortamımızda başka kızlar da var ve hiçbirinde bu hissi yaşamıyorum.Devlet memuruyum ve tayin olmamız gibi bir durum imkanlar dahilinde değil.Söz konusu kız nişanlı ve 2-3 ay içinde evlenip gidecek.Bu 2-3 ay nasıl geçecek???
merak ettım dun duydugun olay neydı??olur mu olur kardeş bu şüphelerinde haklı olabilirsin dün duyduğum bir olaydan sonra
böyle şeyler beni şaşırtmıyor artık.