- 21 Temmuz 2018
- 987
- 806
- 103
- Konu Sahibi Minimini22
-
Hergun mesai olmaz. İşverenin sana sözleşmede ne belirttiği tabiki de bilemiyorum ama işçinin hakki var mesela gunluk 8 saat gibi yani mesaiye sürekli kalma zorunluğunu yokIyi aksamlar
Is yerinde mesaiye kalmak zorunlu mudur?
Isin olanin cikmasi adil midir
Yada erken cikmak icin bir bahane beyan etmelimiyiz
Inanin anlamiyorum oldukca gerginim
Normalde kaliyordum
Sabahin korunde baslayip cikamayinca geriliyor insan
Konustum tavrim asiri bulundu cikabilirsin denildi 5 yılda bir kere tepki verdim anlayacaginiz
Nasil oluyor bu isler
Yada her gun mesai olur mu
Suan cok yogun diye surekli kaliyoruz ilk defa bu kadar gerginim patladim sonunda tepkim asiri bulunduHergun mesai olmaz. İşverenin sana sözleşmede ne belirttiği tabiki de bilemiyorum ama işçinin hakki var mesela gunluk 8 saat gibi yani mesaiye sürekli kalma zorunluğunu yok
Sozlu olarak soyledim erken cikiyorum diye mail atildiSözlü olarak yazılı beyanınız var mı?
Evet ayni kisi cikti iki gündür o da biraz gerdiBu soruların cevabı imzaladığınız sözleşmede yazıyordur.Onun haricinde işi olan çıkabilir insiyatif dahilinde ama her gün aynı kişi olmaz sırayla yapılır .
Evet ayni kisi cikti iki gündür o da biraz gerdi
AliyoruzYani bu iş insiyatif dahilinde farklı farklı kişiler olur .Hergün ayni kişi ise suistimal ediliyor gibi.Mesai ücreti alıyor musunuz ?
Iyi aksamlar
Is yerinde mesaiye kalmak zorunlu mudur?
Isin olanin cikmasi adil midir
Yada erken cikmak icin bir bahane beyan etmelimiyiz
Inanin anlamiyorum oldukca gerginim
Normalde kaliyordum
Sabahin korunde baslayip cikamayinca geriliyor insan
Konustum tavrim asiri bulundu cikabilirsin denildi 5 yılda bir kere tepki verdim anlayacaginiz
Nasil oluyor bu isler
Yada her gun mesai olur mu
Sozlu olarak soyledim erken cikiyorum diye mail atildi
Yok hayirYanlış yazmışım pardon
Mesai için sizden yazılı beyan yani sizden mesai yapacağım diye yazdırıp altına imza attınız mı?
ne iş yapıyorsunuz ?Sozlu olarak soyledim erken cikiyorum diye mail atildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?