Haklısınız. Bir kamu kurumunda çalışıyorum, açık açık müdüre herşeyi tek tek anlatsam sanki ben iftira atıyorum gibi olucak endişesi taşıyorum, müdür ya inanmayacak çünkü işini çok iyi yapan insanlara gülen ama onlar odadan çıktıktan sonra arkalarından atıp tutan biri yani hani eskiler derler ya evlenmeden önce ne olduğu belli olmaz önce aynı eve gireceksin..)) ya da bizi yüzleştirecek, onda da yaptıklarını kabul edermi hiç sanmam. 8 aylık hamile halimle kendinin taşıyamayacağı yükü al sen taşı diye uzatan bir cins bu..yönetici-alt yönetici tarafından mobbing uygulanırsa sendikaya veya hukuki olarak bireysel süreçler başlatabilirsiniz.
iş arkadaşı yönünden ne yapılabilir bilgi sahibi degilim, ama yöneticilerinize başvurup eger onlardanda çözüm çıkmaz ise müdürlere ordan bir çözüm çıkmazsa İK departmanına ordan da çözüm gelmezse genel müdür/ceo kadar bilgilendirmenizi tavsiye ederim.
ksıkançlık, dedikodu bunlar birşey ifade etmez ama iftira gibi sizi küçük düşürecek şeyler önemli. yöneticilerinize veya sendikaya, hukiki çözümlere gitmeniz dahilinde ''beni kıskanıyor, beni çekemiyor, sürekli dedikodu yapıyor, beni rakip görüdügü için'' demeniz birşey ifade etmez.
Müdüre açıklamak için mi beklemeliyim ?? Gördüğüm tek çıkış yolu şu an tek geçebileceğim kalabalık odaya memnun olmasam da geçmek, en azımdan sorunlu bi insanla aynı odada kalmaktan iyidir.Eger işi yapan kişi arkadaşınız değilse zaten bu detaylara olan bilgisizliğinden ortaya çıkmaz mı.. Biraz daha bekleseniz mi?
Haklısınız. Bir kamu kurumunda çalışıyorum, açık açık müdüre herşeyi tek tek anlatsam sanki ben iftira atıyorum gibi olucak endişesi taşıyorum, müdür ya inanmayacak çünkü işini çok iyi yapan insanlara gülen ama onlar odadan çıktıktan sonra arkalarından atıp tutan biri yani hani eskiler derler ya evlenmeden önce ne olduğu belli olmaz önce aynı eve gireceksin..)) ya da bizi yüzleştirecek, onda da yaptıklarını kabul edermi hiç sanmam. 8 aylık hamile halimle kendinin taşıyamayacağı yükü al sen taşı diye uzatan bir cins bu..
Teşekkür ederim, günümüzün büyük kısmının geçtiği işyerinde huzur çok önemli. Müdürle konuştum geçebileceğim tek kişilik boş yeri olan bir oda var o da kankisinin odası. Müdürün yanında bana dönüp "odasındakilere davrandığı gibi bizede emir eri gibi davranmasın" dedi şoklardayım, göya ben elimdeki kağıtları masalarının üstüne fırlatıp şimdi sizinle uğraşamam dersim var benim deyip odada bağırıp çağırıyormuşum........)))) güleyim mi ağlayın mı bilemedim, yıldırma politikası bana uygulanıyor diye biliyordum meğer ben odamdakilere terör estiriyormuşum. Şikayet edersen iftira atarız oldu.Valla bende yaşadım fakat müdürümdü bunu yapan. Bir tek o değil tabi bölge sorumlusu olan müdürde aynı hareketleri sergileyince ben işimi bırakmak zorunda kalmıştm. Kimi kime şikayet edecdğim? durumundaydım.
İnsan çok bunalıyor böyle durumlarda gerçekten,umarım yakın zamanda rahat bir ortama kavuşursunuz.
Aksine işi de çok sayılır. Gerçekten erkeklerle çalışmak daha kolay.İş mi az acaba kafasını işe veremiyor sizinle uğraşıyor. Bu tarz şeyleri ıspatlamak zor malesef. Nedir bu kadının kadına kıskanclıgı fesatlığı...
Aksine işi de çok sayılır. Gerçekten erkeklerle çalışmak daha kolay.
Hııhı de geç o kişi zatende kendisini takmadığını anlarMecbur gene kendi odamdayım, müdür 1 yıl sonra Yen'i binaya geçince ayrı oda sözü verdi, şimdilik dik durmaktan başka çarem yok, yılmak yok, görmezden gelip laf çarpınca bende altta kalmayıp laf çarpıp günü kurtarıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?