- 12 Temmuz 2016
- 74
- 11
- 3
- 42
- Konu Sahibi kadersizimben
-
bankaişlemlerini düşün,karmaşık ve çeşitliler ve yoğun birmüdürlükte insanzorlanabilir.yoğunolmayan bir mdürlükten tayinin çıkmışsa daha da zor değil miDevlet vatandaşın durumuna göre iş verse keşke ama öyle olmuyor.
Bunu beğenmedim oraya, ay burada da yapamadım başka yere işleri kolay kolay olmuyor.
Buna mobbing denir mi bilmiyorum, çalışamıyor ve iş yapamıyorsunuz ve bu size söyleniyor haklı olarak.
Nasıl bir işte çalışıyorsunuz, yapamadığınız nedir tam olarak?
Diğer insanlar yapabiliyorsa siz neden yapamayasınız?bankaişlemlerini düşün,karmaşık ve çeşitliler ve yoğun birmüdürlükte insanzorlanabilir.yoğunolmayan bir mdürlükten tayinin çıkmışsa daha da zor değil mi
doğru ama olmuyorolmuyor bu müdürlükte,kendimi paraladımolmadı sonra da boşverdim, psikolojim bozulduİş yerinde diğer çalışanlara mobbing uyguladığınızın farkında mısınız peki?
İş yerinde çalışan diğer personel sizinle aynı maaşı alıp daha fazla iş yapmak zorunda kalıyor.
Umarım "haketme" kavramını bir an önce algılayıp üzerinize düşen görevleri yaparsınız.
sizin düşünceniz gibi düşündüklerinden ruh hastası olduğum, geri zekalı olduğum işe yaramadığım vs herşeyi dediler banaİş yerinde diğer çalışanlara mobbing uyguladığınızın farkında mısınız peki?
İş yerinde çalışan diğer personel sizinle aynı maaşı alıp daha fazla iş yapmak zorunda kalıyor.
Umarım "haketme" kavramını bir an önce algılayıp üzerinize düşen görevleri yaparsınız.
aslında diğer arkadaşlarım gibi istifa etmeyi isterdim eğer sağlam bir evliliğim ve arkamda olan bir babam olsa idi ama maalesefBuna mobbing denmiyor sanırım.Buna işi yapamama becerememe deniyor madem risk istemiyorsunuz çalışmayın o zaman yav devlete girmişsiniz orası rahat değil diye hala burun kıvırıyorsunuz.
eski müdürlüğümde bu sorunları yaşamadım, ufak birmdürlüktü , personel de müdür de daha anlayışlıydı ama bunlar gerçekten vahşilerBuna mobbing denmiyor sanırım.Buna işi yapamama becerememe deniyor madem risk istemiyorsunuz çalışmayın o zaman yav devlete girmişsiniz orası rahat değil diye hala burun kıvırıyorsunuz.
sizin düşünceniz gibi düşündüklerinden ruh hastası olduğum, geri zekalı olduğum işe yaramadığım vs herşeyi dediler bana
aslında diğer arkadaşlarım gibi istifa etmeyi isterdim eğer sağlam bir evliliğim ve arkamda olan bir babam olsa idi ama maalesef
Bakın o zaman şunu diyeyim.Arkanız sağlam değil ve iş yerinizdekiler vahşiyse o zaman kendinizi bu işi yapacağınıza inandırın ve herkese de gösterin bunu yoksa işiniz zor hem de çok zor.eski müdürlüğümde bu sorunları yaşamadım, ufak birmdürlüktü , personel de müdür de daha anlayışlıydı ama bunlar gerçekten vahşiler
k.ararası geçişistedim vermediler, genelmüdürlüğe alın dedim, çok fazla talep varmış, ne yani istifa mı ediyim, bu düz birmemurluk değil ki, ona göre nitelikli bölüm mezunu alınmayıdı, şu an bölümmezunu alıyorlar benim dönemimde öyle değildiSenin gibi 2 ya da 3 iş arkadaşım oldu geçmişte becerikli olduğumuz için bütün işi biz mi yapalım yani? Ordan bakınca olabilir gibi gözüküyorsa da bizim yerimize koy kendini. Asalak insanlardan nefret ediyorum bu yüzden... Hala var iş yerimde bu tip kişiler... İnşallah başka birime geçerler diye dua ediyor herkes..
Szi kimse çekmek zorunda değil. Bu işi başaramıyorsanız hesap kitap gerektirmeyen işlere yönelin size tavsiyem.
Ayrıca yüzünüze bunları söylemeleri hakaret ama söylememeleri de sizi haklı yapmıyor. Biz bu arkadaşlara bir şey de demedik ama gerçekte olan biten değişmiyor.
k.ararası geçişistedim vermediler, genelmüdürlüğe alın dedim, çok fazla talep varmış, ne yani istifa mı ediyim, bu düz birmemurluk değil ki, ona göre nitelikli bölüm mezunu alınmayıdı, şu an bölümmezunu alıyorlar benim dönemimde öyle değildi
benim gibi personelin genel müdürlüğe alınması, pasif göreve yaniSizin öneriniz nedir peki?
kurum personeli%90memnun değil, sadece ben değilyani, herkes k.arası geçiş istiyor.iş gerçekten zor,istifa dahi edenler var,düşün yani,eşim de inanmıyordu, o da anladı,işkoşulları gerçekten kötünickiniz bile kadersizim olduktan sonra bunu yaşamanız çok normal...
önce buna inanın,kadersiz değilsiniz,belki yanlış seçimler yaptınız olabilir.ama şu anda elinizdeki iş milyonlarca kişinin kurslara gidip ders çalıştığı,sınavlara girdiği ve atanamadığı bir iş..
gayret edin çaba gösterin ve işinizi sevmeye çalışın..
hep olumsuz ne negatif olursanız,herkes bu enerjiyi verirsiniz,ve sevilmezsiniz..herşey de göze batar.
işinizden önce kendinizi değiştirin..istiyorsunuz ki görünmez olduğum bir işte çalışyaım.sakin olsun,hatta rahmetli levent kırca tiplemesi gibi,örgü örüp,gazatede fal okuyan memurlardan..benim gibi personelin genel müdürlüğe alınması, pasif göreve yani
haklılarmı sencemobbing konusunda,fiziksel kusurlarımlabile alay edildi,inanabiliyor musun ve hamileydimişinizden önce kendinizi değiştirin..istiyorsunuz ki görünmez olduğum bir işte çalışyaım.sakin olsun,hatta rahmetli levent kırca tiplemesi gibi,örgü örüp,gazatede fal okuyan memurlardan..
bi silkelenin rica ederim.kendinize gelin.güveniniz olsun kendinize..mıymıylanmayın..
bence insnaların gözüne batan şey tam da bu işte..
ben işiniz ya da kurumuzdan bahsetmedim dikkat ederseniz..siz kendinize güvenip elinizden geleni yaparsanız ,kimse size baskı yapmaz..devamlı şikayet halinde asık suratlı olrusanız göza batarsınız.kurum personeli%90memnun değil, sadece ben değilyani, herkes k.arası geçiş istiyor.iş gerçekten zor,istifa dahi edenler var,düşün yani,eşim de inanmıyordu, o da anladı,işkoşulları gerçekten kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?