- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi kadersizimben
-
mesela örnek verebilir misiniz?haklılarmı sencemobbing konusunda,fiziksel kusurlarımlabile alay edildi,inanabiliyor musun ve hamileydim
ben topluluk içinde konuşamıyorum,önemlikişilerle falan, eşim deha, ne yapıyım iş yerine rapor vermek dahil onu gönderiyorum, telefonlarımı kapatırımhepeşimkonuşıur, ben konuşursam kalp kırabilirim çünkü bana çokkötü hakaret ettilerben işiniz ya da kurumuzdan bahsetmedim dikkat ederseniz..siz kendinize güvenip elinizden geleni yaparsanız ,kimse size baskı yapmaz..devamlı şikayet halinde asık suratlı olrusanız göza batarsınız.
eşinize de ne demişler,ukalalık yapıyor..yoksa işi yetiştiremiyor değil yani olay..
ayrıca ne o öyle eşiniz gidip müdürünüzle görüşmüş,çok itici bir durum..siz öğrenci değilsiniz eşiniz de veliniz değil..
benim gibi personelin genel müdürlüğe alınması, pasif göreve yani
o zaman önceliğiniz işdeğiştirmek yerine bu sorununuz yenmek olmalı..kendi başınıza yapamıyorsanız uzman yardımı alın bu konuda..böyle hayat geçmez ki.yazık çok gençsiniz henüz.sosyal fobi hayatı zindan eder insana.sadece iş değil,sosyla haytaınız da.hatta evlilğinizi dahi.ben topluluk içinde konuşamıyorum,önemlikişilerle falan, eşim deha, ne yapıyım iş yerine rapor vermek dahil onu gönderiyorum, telefonlarımı kapatırımhepeşimkonuşıur, ben konuşursam kalp kırabilirim çünkü bana çokkötü hakaret ettiler
tplerans gösterilenleri görünce onlardan benim farkımın olmadığını görünce ben de pasifgörev istiyorumyani bu düşünce yapısıyla çok zor.. biri gelsin sizi genel müdürlüğe alsın orada rahat edin. geri kalan %90 naparsa yapsın k.arası geçiş için bekleşsin dursun... sizi farklı yapan ne? neden size tolerans gösterilecek de pasif göreve geleceksiniz?
tplerans gösterilenleri görünce onlardan benim farkımın olmadığını görünce ben de pasifgörev istiyorum
Pardon da siz nasıl bir insanla evlisiniz ve nasıl bir aileniz var anlamadım.ben istifa etmeyi de düşündüm, eşimkesinlikle istemiyor, boşanırsak nafaka ödeyecek
babam bu işten de istifa edersen eve gelme seni kabul etmiyorum demişti
yani bu işe mecburum,
657 olmasam istifa ederimama yaş 33 olmuş bu yaşakadar tutunamamışım ve üstelik kimsem de yok bu yaştan sonra ne yapıyımKusura bakmayın, işi yetiştiremiyorsunuz diye pasif görev isteyenlere sinir oluyorum. Var bizdede öyle insanlar. Valla bu konuda ben hiç toleranslı değilim. Bulunduğunuz yerdeki işi yapamıyorsanız, kapasiteniz o işe yetmiyorsa ayrıcalık istemeye veya pasif göreve transfer edilmek isteyeceğinize kapasiteniz kapsamında başka bir işe girin. Sizinle aynı maaşı alan ama o işi yapan insanların haklarını yiyorsunuz farkındamısınız.
öyle demedi ama öyle şeyler yaşadım ki anladım, kötü günlerdiPardon da siz nasıl bir insanla evlisiniz ve nasıl bir aileniz var anlamadım.
Lütfen yanlış anladıysam düzeltin beni, eşiniz size "boşanırsak nafaka öderim o yüzden istifa edemizsin" mi dedi.
k.arası geçiş bakanimzası ile yapılıyor müdürle ilgisi yok, derdimizi anlattık ama olmuyor, bir de emsal teşkil etme gibi bir durum var, eğer birkişiye izin verilirse diğer talep edenlere de vermek durumunda kalabilirler onun için k.arası geçişe iyi bakmıyorlarNeden istifa ediyorsun ki, farklı bir kuruma geçiş yap.. her yolu dene. gerekirse, bütün kurumlara tek tek telefon aç. xxx kadroda açık var mı? diye.. ki muhakkak var
kdır.. çünkü artık kurumlar alım yapamıyorlar.. müdürle anlaştıktan sonra, çalıştığınız kurumdan da geçiş yapabilirsiniz..
Yani 657 nin güvencesine sırtımı dayadım bırakmam diyorsunuz. Bende 657 liyim ve 31 senedir eşşekler gibi çalışır, izinlerimi bile yakarım. Buyurum bu sene 60 gün iznim var amirlerimden 3 hafta izin almaya çalışıyorum bir yerlerimi yırtarak. Ama diğer taraftan aman işi yapamıyor bırakalım gitsin iznini yapsın başımıza sarmayalım denilen kişilerde var.657 olmasam istifa ederimama yaş 33 olmuş bu yaşakadar tutunamamışım ve üstelik kimsem de yok bu yaştan sonra ne yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?