- Konu Sahibi kadersizimben
şaka misin?aynen konunun özeti bu, benhiç çalışmayayım demiyorum ama yoğunluk makul olsun istiyorum, burası insanı çıldırtacakkadar yoğun bir yer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şaka misin?aynen konunun özeti bu, benhiç çalışmayayım demiyorum ama yoğunluk makul olsun istiyorum, burası insanı çıldırtacakkadar yoğun bir yer
Başta tercih yaparken bilmiyor muydunuz zor olduğunu. Bir işe başlamışsanız ya hakkıyla yapın ya da istifa edin. Sizin yerinizde olmak için çaba sarfeden birsürü insan var ve siz işleri yapamıyorsunuz diye sizin işlerinizi de üstlenmek zorunda kalıyor iş arkadaşlarınız. Birçok kişinin hakkına giriyorsunuz yani.k.ararası geçişistedim vermediler, genelmüdürlüğe alın dedim, çok fazla talep varmış, ne yani istifa mı ediyim, bu düz birmemurluk değil ki, ona göre nitelikli bölüm mezunu alınmayıdı, şu an bölümmezunu alıyorlar benim dönemimde öyle değildi
sağlam evliliğin yoksa niye hamilesinaslında diğer arkadaşlarım gibi istifa etmeyi isterdim eğer sağlam bir evliliğim ve arkamda olan bir babam olsa idi ama maalesef
Ay cidden böyle mi düşünüyorsunuzz...aynen konunun özeti bu, benhiç çalışmayayım demiyorum ama yoğunluk makul olsun istiyorum, burası insanı çıldırtacakkadar yoğun bir yer
konuştuk çabaladık durumumuzu anlattık, benim bu işe uygun olmadığımı söyledim,çözüm geçici görevlendirme gibigösteriliyor onu da belirsizlik dolayısıyla ben istemiyorum
aynen konunun özeti bu, benhiç çalışmayayım demiyorum ama yoğunluk makul olsun istiyorum, burası insanı çıldırtacakkadar yoğun bir yer
doğru ama olmuyorolmuyor bu müdürlükte,kendimi paraladımolmadı sonra da boşverdim, psikolojim bozuldu
istifa etsem kocamla durumlar limoni
babam da beni kabul etmez
nolacak benim halim
aynen konunun özeti bu, benhiç çalışmayayım demiyorum ama yoğunluk makul olsun istiyorum, burası insanı çıldırtacakkadar yoğun bir yer
Müdür daha ne desin. Yazacağımda banlanacağım cidden değmeyen bir konu yüzünden.doğru en acısı da müdür kadronu da al git dedi bana.buraya gelme dedi yani