İşyerinde Mobbingci miyim?

Katılıyorum size. Cay istemeye çekiniyorum. Oysaki o iş için alınmış biri. Ama o kadar degisik bir kadinki sanki çay istesek cok ayip bisey demisiz gibi hareketleri falan.

Benden çıkıyorum zaten. Daha güzel konularda görüşmek üzere

Umarım

O kadını işten tamamen çıkartmadıkça def etmedikçe bu yazı daha çok uzun olur

Ay en nefret ettiğim şey mavi yaka duyarı.

Siz işinizi savsakladığınızda kimse ay yazık ameliyat oldu geçen ay ama demiyor. Mavi yakanın da maşallah derdi bitmiyor.

Aşırı yüz verip iyi davrananlar, işveren değil arkadaş gibi davrananlar sizin konunuzdaki gibi günün sonunda en yüz göz olanlar oluyor.

Bizim ikram personeli işinde iyidir ama çok konuşur mesela. Hem de ofis elemanlarını birbirine şikayet eder, dedikodusunu yapar. Öyle böyle bir çok konuşma değil. Bir laf atsanız yarım saatiniz gitti. Bir keresinde ben bana kimsenin dedikodusunu yapmayın ben Hunları dinlemek istemiyorum, hem çok yoğun çalışıyorum sohbete vaktim yok dedim. Ama bilin bakalım işyerinde şuan kendisiyle hiç kavga etmeyen, yüz göz olmayan tek kişi kim?

Ben de patronu suçlu buluyorum burda. Patron sizin de bir nevi işveren olduğunuzu, size saygı duyması gerektiği mesajını verse böyle davranamazdı. Diğer arkadaşların dediği gibi patron arkanızdan onu idare et, sana emir verebilecek tek kişi benim mesajı veriyor.

Bence de ticket filan anlaşsın patronunuz, tost yemek için işyerinde catering hizmeti parası da verilmesin yani, yazık günah.

Evet işte tum suç bende sayılır. Burnu havada, bizi begenmiyir demesinler diye iyi davrandim en cok yuz göz olan ben oldum. Bunlarla sınırı baştan iyi cizmek gerekiyormuş anladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…