- 27 Haziran 2021
- 182
- 71
- 28
- Konu Sahibi Puprple000
Genel olarak güzel bir firmada çalışıyorum maaşı falan da çok iyi. Günü kurtarmak adına eğlencelide bir ortam amma velakin şöyle bir sıkıntım var. 6aydir çalışıyorum iş haricinde eski evliligimle ilgili sıkıntılı stresli dönemler yasadim bu süreçte insanları pek de umursamıyorum bazen salağa yatıyorum bazen sırf günüm zehir olmasın diye beni kıran insanlarla güler yüzlü sohbete devam ediyorum kafam esersede hiç konusmuyorum kısaca benim daha büyük dertlerim var kafama takmamaya çalışıyorum. Mesela çalıştığım yerde benimle birlikte 100kisi ise başladıysa 80kişi'si işten çıkartıldı. Bu süreçte çıkartılan arkadaşlar sürekli benim çalışmamla ilgili olumsuz yorum yaparlardı , kendilerini tatmin etmek için sen yavasssin bu işi bilmiyorsun gibisinden şakayla karışık egolarını tatmin ederken ben cevap vermeye bile tenezzül etmedim bu onları daha çok kudurturdu. Son bıkac günde benden ciddi anlamda iyi çalışan kişiler de cikartilanca şuan ise devam eden arkadaşlar özellikle aralarında herkesin kotuleyipte benim hakkında iyi konuştuğum kişi toplum içinde sen baya yavaşsin yaaa ben seni izledim diyerek ağzını ege ege konuştu artık sinirlendim sanane , boş konuşma gibisinden cevaplar verdim ki o arkadaşı destekleyen arkadaş dediğim kişiler de vardı. Yani ben gülüp eğlenirken onları s*klemezken yalandan yanıma gelir güler eğlenirler benim sınırlı veya hassas anımda bu şekilde moralimi bozmaktan zevk alırlar. Mobingmi ne zikkimsa artık bu aralar çok yordu beni. Şefimiz genç mesela işyerinde kalmamin sebebide kendisi diye düşünüyorum çok iyidir isimle ilgili olumsuz elestirmez karışmaz hatta bugün canım sikkindi herşey üst ustuste gelirya , serviste servisci ineceğim durak la ilgili ters cevaplar verdi normalde olsa ağzının payını verirdim çok dolu olduğum için sesimi çıkarmadım. Hatta ineceğim zaman servisciye seslenmek istemedim şefimiz seslendi arkadaş inicek diye çok ince bir davranış degilmi. Moralimin bozulduğunu anladı. Bizim böyle insanlara ihtiyacımız var. Birinin sana zararı dokunur kötülük yapmak istersin ama sırf kötülük yapayım da egomu tatmin edeyim diye kendi içindeki ezikliği yansitmazsin. Uzun zamandır kimseye kirilmiyordum bugün umursadim ve ağlamak istiyorum hatta işten bile çıkmak istiyorum herşeyden bıktım