İşyerinde tartışma yaratıyorum . Benim sonum ne olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dışardan öyle görülüyor ama bence bu kişinin sıkıntısı yatayım maaşımı alayım değil, farklı , huysuz, geçimsiz bir yapısı var. İşyerinde herkes birbirini çağırır, aile gibi oluyorsunuz bir süre sonra, giderken kendine bir çay alsa, birde o kadına alsa ortam bir anda yumusayacak ama yok ego mu desem, kendini bilmezlik mi desem bilemedim.
bu yorumunuzun alnından öpmek istiyorum yorum kalp ben :) bir süre sonra gelirken 2 çay kapta gelde işlere bakalım hem muhabbet ederize dönecek :)

Dışardan öyle görülüyor ama bence bu kişinin sıkıntısı yatayım maaşımı alayım değil, farklı , huysuz, geçimsiz bir yapısı var. İşyerinde herkes birbirini çağırır, aile gibi oluyorsunuz bir süre sonra, giderken kendine bir çay alsa, birde o kadına alsa ortam bir anda yumusayacak ama yok ego mu desem, kendini bilmezlik mi desem bilemedim.
Kendisini her yönden kullanan adamdan bir hayır görmediği halde her seferinde koşa koşa gidiyor, demek canı istediğinde haddinden fazla geçimli biri olabiliyor.

Memuriyet çok yanlış anlaşılıyor, yat kalk maaşı al olarak görülüyor, işin içine girince böyle afallıyorsun. Eşimin sülalesine göre benim şeyim şeyime denk, havadan para alıyorum, bi tanesi hasbelkader memur olsa Zorunlu gibi tepkiler verecek iş ortamında.
Denetleme olmazsa az bile yapıyor zorunlu 👏👏

Memurlukta sadece sınav kazan yerles olmamali mulakat guzel bisey aslinda bu tarz calismaya uygun olmayan insanlarin elenmesi icin tabi o sekilde yurumuyor isler. Yada deneme suresi olsa ne bileyim memur oldum oh sirtim yere gelmez calismiyim kovulmak yok bu boyle olmasa yani bilemedim ozel sektor calisaniyim herkes birbirine saygili olmak zorunda olmayanlar hakettigini aliyor gayet guzel

yanında çalıştığım kadına karşı öfkem dinmiyor. Bitmiyor . Yüzünü dahi görmek istemiyorum. Beni ayagına çağırdı tamam dedim . Sonra gitmedim . Aradan bir kaç zaman geçti sonra tekrar aradı bende kalktım gittim söylene söylene müdür beyde duydu . Gittim kadının yanına dedim ayağınıza çağırdığınız zaman genellikle kapıyı kapattırıyorsunuz kapıyı da kapatayım mı dedim . Yüzü düştü sana iş gösterecektim dedi . Güzel konuşmayı öğreneceksin bir gün dedi . Anlamadığım şu onun bana davrandığı gibi davranıyorum bana nasıl davrandıysa küçümsediyse onun gibi davranıyorum . Zaten geçerken söyleyebilir . Beni çağırmasına gerek yok . Gerçekten akli dengemi yitirecegım ya

İktidarsız sevgili ve evlenmek isteyen sevgili hikayesi bitince sırada iş yeri konularına mı başladın zorunlu?

insanlar senin kıymetini bilemediğin rüzgar estirmeye çalıştığın memuriyet için ne emekler veriyor galiba bilmiyorsun. senin için konuşmuyorum ama genellikle torpille kolayca makama ulaşanlar ne yapacağını bilemez aynı böyle saçmalarlar:işsiz: umarım beğenmediğin işinden bir an önce kurtulursun da o iş için çırpınan biri geçer yerine.

iş için aratmıyor izin zamanı diye geldin burada dert yandım iş göstermek için çağırıyor trip atıyorsun babanın evi değil olası devlet kurumu biraz ona göre mi hareket etsen böyle giderse başka yere gönderilirsin

yanında çalıştığım kadına karşı öfkem dinmiyor. Bitmiyor . Yüzünü dahi görmek istemiyorum. Beni ayagına çağırdı tamam dedim . Sonra gitmedim . Aradan bir kaç zaman geçti sonra tekrar aradı bende kalktım gittim söylene söylene müdür beyde duydu . Gittim kadının yanına dedim ayağınıza çağırdığınız zaman genellikle kapıyı kapattırıyorsunuz kapıyı da kapatayım mı dedim . Yüzü düştü sana iş gösterecektim dedi . Güzel konuşmayı öğreneceksin bir gün dedi . Anlamadığım şu onun bana davrandığı gibi davranıyorum bana nasıl davrandıysa küçümsediyse onun gibi davranıyorum . Zaten geçerken söyleyebilir . Beni çağırmasına gerek yok . Gerçekten akli dengemi yitirecegım ya
Aklı dengem derken. Troll değilsen acil yardım almanı öneririm

Aşk hayatın sorunlu olunca iş hayatina yansıtiyorsun
Ama onlar sevgilin değil seni bir çeker iki çeker sonra hadi by by
Birazda aşk hayatına benziyor
Seni istediği sürece varsın istemediği an bir hiçsin

ya hayatimi bilincli bir farkindalikla yasamaya basladigim an itibariyle surekli empati kurarim. dagla, tasla, ucan kusla.

ama sizinle bunu yapmak bana, her ne kadar sizi tanimasam da zulum geliyor.

bu ne ya? ast ust iliskisi olan bir yerde calisiyorsan, hayatini oradan kazanmak icin yasiyorsan kusura bakma da SEVE SEVE O KADININ AYAGINA gideceksin.

biz de calistik senelerce, ayagjna da gittik mudurumuzun masasini da sildik supurduk. yetmedi evdeki karisinin yuzunden azar isittigimiz bile oldu ama zamanla hersey oturdu. yukaridaki arkadasin dedigi gibi aile olduk.

surekli bir sikayet, surekli bir huysuzluk. bir de seninle iletisimde olanlara sormak lazim nasil dayaniyorsunuz diye.

yazarken bile icim sisti be of.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X