- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi zorunlualann
Ohoo bu kafayla cook zorlanirsiniz siz. Hem isi tam olarak kavramamissiniz, hem de asilik yapiyorsunuz. Prenses olarak mi büyütüldünüz bilmiyorum ama kimse cekmez bu tavrinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada sevgiliyle oturup isyerindekilerin dedikodusunu yapinca ortaya karisik da birakiyorİktidarsız sevgili ve evlenmek isteyen sevgili hikayesi bitince sırada iş yeri konularına mı başladın zorunlu?
Zaten adam 5sn nakavtArada sevgiliyle oturup isyerindekilerin dedikodusunu yapinca ortaya karisik da birakiyor
Sevgili deyip sevgililik müessesine ayıp etmek de istemiyorum oral yaptığı şahısla işte![]()
Kadın işi 5sn gösterse çemkirir amaZaten adam 5sn nakavt![]()
Gerçekten akli dengemi yitirecegım ya
Sana guzel bir haberim var.![]()
Bizde valla Sayıştaycilar bi geliyor herkes titriyorZorunlunun çalıştığı kurumu bilmem ama biz çılgınlar gibi denetleniyoruz.![]()
Bizde o kadarına gerek kalmıyor.Bizde valla Sayıştaycilar bi geliyor herkes titriyor![]()
Birde bu iş ne ki yani hala ogrenilemedi? Bize de yeni elemanlar geliyor üstelik teknik personel, yeni mezun, raporlari, projeleri, teknik ekipman kullanmayı, yazismayi, prosedürü 1 aya kalmadan öğreniyorlar. Biz işe başladığımızda bize öğretecek yoktu kendi kendimize öğrenmiştik.Bu kadında sana ne yapsa yaranamıyo hee.
Kadın olmasa işi öğrenebileceğin yok,gereksiz atar gider yapma bence.
Ciddi ciddi profesyonel destek almanız lazım. İlk konunuzdan biri biliyorum sizi. Oldukça farklı bir zihin dünyanız var, sosyal koşulları okuyamıyor ve uyumlanamıyorsunuz
Birde bu iş ne ki yani hala ogrenilemedi? Bize de yeni elemanlar geliyor üstelik teknik personel, yeni mezun, raporlari, projeleri, teknik ekipman kullanmayı, yazismayi, prosedürü 1 aya kalmadan öğreniyorlar. Biz işe başladığımızda bize öğretecek yoktu kendi kendimize öğrenmiştik.
Bu kadar zor ogreniyorsa çalışmasın zatenBen de anlayamadım Atom kurumu falan mı burası atomu mu parçalıyorlar hfsssdff
Bu kadar zor ogreniyorsa çalışmasın zaten
Zorunlu nun duyguları parçalanıyorBen de anlayamadım Atom kurumu falan mı burası atomu mu parçalıyorlar hfsssdff