İşyerinde tartışma yaratıyorum . Benim sonum ne olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ohoo bu kafayla cook zorlanirsiniz siz. Hem isi tam olarak kavramamissiniz, hem de asilik yapiyorsunuz. Prenses olarak mi büyütüldünüz bilmiyorum ama kimse cekmez bu tavrinizi

İktidarsız sevgili ve evlenmek isteyen sevgili hikayesi bitince sırada iş yeri konularına mı başladın zorunlu?
Arada sevgiliyle oturup isyerindekilerin dedikodusunu yapinca ortaya karisik da birakiyor😂
Sevgili deyip sevgililik müessesine ayıp etmek de istemiyorum oral yaptığı şahısla işte😂

Bu kadında sana ne yapsa yaranamıyo hee.
Kadın olmasa işi öğrenebileceğin yok,gereksiz atar gider yapma bence.
Birde bu iş ne ki yani hala ogrenilemedi? Bize de yeni elemanlar geliyor üstelik teknik personel, yeni mezun, raporlari, projeleri, teknik ekipman kullanmayı, yazismayi, prosedürü 1 aya kalmadan öğreniyorlar. Biz işe başladığımızda bize öğretecek yoktu kendi kendimize öğrenmiştik.

Birde bu iş ne ki yani hala ogrenilemedi? Bize de yeni elemanlar geliyor üstelik teknik personel, yeni mezun, raporlari, projeleri, teknik ekipman kullanmayı, yazismayi, prosedürü 1 aya kalmadan öğreniyorlar. Biz işe başladığımızda bize öğretecek yoktu kendi kendimize öğrenmiştik.

Ben de anlayamadım Atom kurumu falan mı burası atomu mu parçalıyorlar hfsssdff

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X