- Konu Sahibi PatikliPenguen
-
gecen gün dıyolarkı gece çifte kale macı vardı cok yorgnum hacı bugun diyor bir baskasınaa
el sakası dün oldu onunda baya yaşı var söledım bıdaha asla yapma hoslanmam ddım yapcagını sanmıyorum bıdaha:88:ama ınsan cok gerılıyor yaa bende cok bagırırım gecen gün birsey oldu dedım ben ınsan gibi söluyorum anlamıyorsunuz size baska bicimdemi davranıyım dedım
gecen gün dıyolarkı gece çifte kale macı vardı cok yorgnum hacı bugun diyor bir baskasınaa
Böyle şeyler duydun mu tavrını koy,ilk işe başladığımda bizde de vardı böyle bir tip,bir de işyeri Aksaray'da Rusların bol olduğu bir mekan.Her sabah geliyor bir hikaye, tam da yan odamdalar kapılar açık.Etraftaki diğer erkek arkadaşlar uyarıyor abi kız duyacak diye tınlamıyor adam.Bir iki duymamazlıktan geldim baktım olacak gibi değil,kapının önünden geçerken kendi kendime söyleniyormuş gibi yaptım; amaaann dedim yapamayanında diline vuruyor yazık adamao oldu tık çıkmadı bir daha, zaten bir kaç ay sonra ayrıldı çalıştığım yerden rahat ettim.
önemli olan ilk etapta taviz vermemek sinirlenmiş gibi görün sinirlenmesende surat as en yakın arkadaşına bak arkadaşın böyle yaptı moralim bozuldu çok kötü olsum filan de duysun özür dileyene kadar yüzüne sinirli bak ilk ewtapta taviz verirsen sonra zor toplarsın kati sıkı kurallar koy kesinle sana aslı hanım desinler adınla hitaba izin verme sürekli gözlerin kulakların onlarda olsun iyi takip edip kişiliklerini çözmeye çalış benden tavsiyeler bu kadar inşalalh huzurlu çalışırsın
bastan beri cok sertim cnm hatta bazen nasıl bagıryosam hepsi odayı terk edıyo ama bu süregelıyo devamlı bi son bulmadı
Yazdım yazdım silindiNasıl olduysa prntscreen yapmışım
Değişik bir yorum şekli olacak buyrun :)
Eki Görüntüle 211886
ayyy güldüm bu lafahay Allah
Bende erkeklerin yoğun olduğu hep işlerde çalıştım. Kişiden kişiye değişiyor. Kimisi kaliteli insanlardı çok iyi anlaştım. Kimiside bahsettiğin gibi basitlerdi. Fazla muhattap olmadım. Ben tavrımı ona göre ayarladım. Ama bir iş yerinde bayan sayısının fazlasından ziyada erkekler le çalışmayı isterim. Bayanlarla çalışmak hem zor, hem kıskanç hemde fesatlar canım:86:
aslıcım erkeklerle çalışmak daha iyi. kadınlarla her zaman sorun ve kavga olur. benim müdürüm erkek her zaman mesafemiz vardır. sen mesafeni koymuşsun zaten. ama patrona gidip durumu anlat. benim yanımda şunlardan bahsediyorlar ben bayanım dikkat etsinler de. konuşmasına dikkat etmeyen olursa sert bi şekilde uyar.
ben de tek bayanım ve aralarında en küçüğüm..herkes dikkat eder küfürlü konuşmazlar...
gecenlerde tuvalete girdim çıktım, telefonum çaldı ofisten çıktım arkadaşımla konuşuyorum, adamlar beni göremeyince aramışlar her yeri, benim çıktığımı görmemişler,en son tuvalete girdi diye gitmişler sesleniyorlarmış, bakmışlar ses seda yok, ne yapsak, bayıldı mı içeride , açsak mı kapıyı,uygunsuz mudur,hay allah ne yapsak diye ortalık birbirine girmiş,ben ofise girdim garibanlar derin bi oh çekti..
bazı olumsuz yönleri olsa da erkeklerle çalışmak - tabi kendini bilenle- kadınlarla çalışmaktan daha kolay bence..
ben de varım kızlar
ben mimarım ve şirketimiz inşaat şirketi hem de babamın şirketi hep erkek bi tek temizlikçi kadın var
onla muhabbet ediyom anca of o da çocuğunu falan anlatıyo ne yaşımız tutuyo ne yaşam biçimi mecburen
diğer çalışanlarla da pek muhabbet olmuyo yani patronu da çekiştiremiyo kimse yanımda patron babam olunca
tüm gün masa başı sıkıntıdan patlıyom
benim gibi bi bayan daha olsaydı ne güsel olurdu öğle aralarında yemeğe giderdik falan sevgili hayal eder gibi bi arkadaşım olsun diye hayal ediyom işte
eve gidince öle konuşmadan oturmanın acısını kocamdan çıkarıyom konuşup duruyorrum
tuvalet mevzusu bizde de olmuştu amanın oy ne pisler ya şu erkekler çok şükür Allahıma eşim çok temiz ve titizdir benden bile
bu tuvaleti pis kullanmaları yüzünden kaç kere kasıklarıma ağrılar girdiği halde kullanmamak için kendimi kastım ne eziyetler çektim sonunda bi wc daha yaptırdım üzerine de etekli bi kadın wcsi işareti koydum
geçen ben toplantıdayken bi tanesi ona girmeye kalkmış burdaki yardımcı kadın da savagerose hanım buraya giren etek de giysin dedi demiş:88: o da girmemiş neyseki
hakkaten öle demiştim afferin kadına sokmamış
ikisiyle çalışmanın da zorluklarıvar... gecen bizim işyernde bi kız başladı işe..16-17 yaslarnda okuldan sonra geliyo....kız vıcık vıcık yaa... bana bebişim diyo mucuk mucuk öpücükatıyo sacma sapan hareketler... erkek kardesime msterinin yanında canım demiş.. o senin patronun di mi? bi tuhaf bu zamane kızları kızdı çocuk anlamıyo..samimiyet deseniz samimi de değiliz...ama diğerleriyle aram iyi.. kafa insanlar...arada sorunlar oluyo..insanın olduğu yrde illaki sorun olur...
tuvalet mevzusu bizde de olmuştu amanın oy ne pisler ya şu erkekler çok şükür Allahıma eşim çok temiz ve titizdir benden bile
bu tuvaleti pis kullanmaları yüzünden kaç kere kasıklarıma ağrılar girdiği halde kullanmamak için kendimi kastım ne eziyetler çektim sonunda bi wc daha yaptırdım üzerine de etekli bi kadın wcsi işareti koydum
geçen ben toplantıdayken bi tanesi ona girmeye kalkmış burdaki yardımcı kadın da savagerose hanım buraya giren etek de giysin dedi demiş:88: o da girmemiş neyseki
hakkaten öle demiştim afferin kadına sokmamış
nerde cokluk ordaa b... die bosa dememişlerr
etek haa koptum valla konuyuu geyıgemı tasısak ne etsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?