- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
- Konu Sahibi PatikliPenguen
-
yıllarca tek çalıştım..şu andada 2 bayanız..hiç gocunmadım hiçte umursamadım..
siz ağırlığınızı koyarsanız onlarda ona göre davranır..
ben varım :)............ama haline şükür et inan bayanlar daha zor mutfağa birini aldılar kadın aşçı imiş temizlik yapamazmış ben yapıyorum. acayip bozuluyorum nasıl hakkından gelcem bilemiyorum
Önceki iş yerimde 6 yıl tek bayan olarak çalıştım.Önceleri tuhaf espiriler,konuşmak için bahaneler falan oluyordu.Bir iki sabrettim sonra biraz sert çıktım.Aradan iki yıl geçtikten sonra bayan olduğumu unuttular,hala bazen görüşürüz oradaki arkadaşlarımla,bazen bana asker arkadaşı muamelesi yaptıkiları olmuştur (yani ağızlarından küfür falan kaçardı)ama genelde güzel bir diyaloğumuz olmuştur.
gercektenmi ssenın işinde zor özel sektör hep zor maalesef
uff keşke eski günlerdeki gibi çalışanlar hep erkek olsa yıllarca 14 erkek tek bayan ben çalıştım abi amca muhabbetinde bulundum azcık seviyesizklik hissetsem tavrımı koydum yıllarca el bebek gül ebek geçti taki bu yıl iki bayan gelene kadar kavgalar başladı kıskançlık başladı fesatlık amirlik taslama neler neler kesinlikle sen tavrını koyduktan sonra isterse yüzlerce erkek olsun onlarla çalışmak daha kolay ve güzel
Bayanlarıun bol olduğu bir yerde çalışmak daha zor...
Erkekler bayanların bişey beceremeyeceğini düşünsede saygıyı bozmazlar kuşum..
bende bol erkek personelin çalıştığı bir yerdeyim kuşum..
bazen hadlerini aşıyolar balım yaayukardaki örnek gibi
madem öyle patrona şikayet et ..
rahatsız olduğunu yanında bu şekilde konuşmamalrını söyle uyar..
hiç öyle bişeyle karşılaşmadım çok şükür benide kendileri gibi görürlerdi hep..
hatta bazen abi derlerdi gülerdik..öyle çok komik olaylarım var..
küfürlü konuşmaya başladıklarında ters baktım benim duymadığımı düşünmüşlerdi.. sende ters ters bak...
evet bayanla calısmak daha zor 4 sene boyunca abımlerın şirketınde ufak çaplı birşey tek bayandım sevıye cok önemlı tabıkı evlıler ve hepsıde kendını bilen kişiler sonra bı bayan geldı herseyı benden bekledı öle ble idare edıyorum abımin işi diyip herseye el atıyorum ama malesef en cok ben yoruluyorum cunku çöpü bıle benım atmam beklenıyor yerlerı bile süpürüp siliyorum asla gocunmam ama erkekler öle değildi onlarda yapardı yardım ederlerdi onlar halada öle abilerim hepsıde canları saolsun..
demek bayanlarla dahamı zor canım:18:ama bu sekıldede bi olay oldugunda hep tek kalıyorum yaa
ben ne dersem hep onu yaptılar ne istediysem o oldu yıllarca böyle geçti erkeklerle ilk zamanlar kaçırdılar ağızlardan küfür hemen ağzını topla burada bayan var kahvehane değil diye bağırdım yaşlı başlı adamlara bir kaç aya kalmadı düzeldiler samimi olmadım kimseyle el kol şakası asla masama çok yaklaştırmadım evrakları uzaktan kollarınıuzatıp bıraktılar böyle
ben varım :)............ama haline şükür et inan bayanlar daha zor mutfağa birini aldılar kadın aşçı imiş temizlik yapamazmış ben yapıyorum. acayip bozuluyorum nasıl hakkından gelcem bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?