İşyerinde Yalnızlık

lanadelmilav

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
962
609
103
30
Merhabalar,
Benim derdim işyerimle ilgili.
İşyerimde çok rahatım tek başıma çalışıyorum cumartesi pazar tatil.
Ama hiç arkadaşım yok şirkette en küçük çalışan benim. Benden başka dört tane kadın var fakat yaşları büyük ve pek konuşmuyoruz.
Kalan 15 kişi erkek ve onlarında yaşları büyük.
Bir tane arkadaşım vardı ona çok alışmıştım o da cuma günü işten ayrıldı.
Kendimi çok ama çok yalnız hissediyorum tek başıma yemek yiyorum tek başıma molaya çıkıyorum herkes bi arada ama kendimi dışlanmış hissediyorum. dört kadından birisi erkeklerin yanında takılıyor zaten o masada öğle arasında hep dolu, diğer kadınlar hep birlikte oturuyorlar şimdi diyeceksiniz sende o kadınların yanına git otur, ama geçenlerde o kadınlardan birisi benim yanıma oturdu diğer arkadaşı seslendi x napıyosun niye orda oturdun arkaya geç falan dedi.
Kendimi çok yalnız hissediyorum sizce ne yapmalıyım burda arkadaş olabileceğim kimse yok hep yalnızım

Merhabalar,
Ama hiç arkadaşım yok şirkette en küçük çalışan benim. Benden başka dört tane kadın var fakat yaşları büyük ve pek konuşmuyoruz.
Kendimi çok ama çok yalnız hissediyorum tek başıma yemek yiyorum tek başıma molaya çıkıyorum herkes bi arada ama kendimi dışlanmış hissediyorum. dört kadından birisi erkeklerin yanında takılıyor zaten o masada öğle arasında hep dolu, diğer kadınlar hep birlikte oturuyorlar şimdi diyeceksiniz sende o kadınların yanına git otur, ama geçenlerde o kadınlardan birisi benim yanıma oturdu diğer arkadaşı seslendi x napıyosun niye orda oturdun arkaya geç falan dedi.
Kendimi çok yalnız hissediyorum sizce ne yapmalıyım burda arkadaş olabileceğim kimse yok hep yalnızım
nezamandır çalışıyorsun orda?

Çalıştıgim kurumda en cok temizlik yapan abla ile anlaşırdim. Benden 20 yas büyük idi. Yemegimi alir yanlarina giderdim mutfakta onlarla yerdim.
Kendi yasitim olan onlarca calisan vardi ama onlarla oturmayi tercih etmiyordum. Bu biraz tercih meselesi. Anlastigim insan yoksa tek takılmayi tercih ederim.

Bende öyleyim ama hiç sıkılmıyorum, illa birisinin olmasına gerek yokki.
Belli ki gruplaşan tipler hiç aralarına girmeye çalışma bile canım

Çalıştığım yerde tek kadın benim ve erkeklerin hepsi yaş olarak büyük, akranım bile yok, muhabbetlerimiz uymuyor öyle olunca.
İlk zamanlarda çok dert ediyordum ama şimdi molalarda, yemek aralarında alıyorum yemeği internette takılıyorum alıştım sanırım zamanla

Çalıştığım yerde tek kadın benim ve erkeklerin hepsi yaş olarak büyük, akranım bile yok, muhabbetlerimiz uymuyor öyle olunca.
İlk zamanlarda çok dert ediyordum ama şimdi molalarda, yemek aralarında alıyorum yemeği internette takılıyorum alıştım sanırım zamanla
ben telefonu elime alınca mola zamanlarında bile başka masalardan saçma sapan laf atıyorlar
şu kızda hep telefonla oynuyor
hiç elinden bırakmıyor diye benimle dalga geçiyorlar

o arkadaşına arkaya geçsene dediğinde sen de "siz de buyrun" deseydin keşke. iş yerinde kimseyle çok samimi değilim ama herkesle sohbetim var. odam ayrı, tekim. ama sıkıldıkça çayımı alır gezinirim, ayaküstü laflar dönerim odama. öyle aman aman bir samimiyet beklemeden ayaküstü sohbetlerden başlayın. yemeği çayı tek yemeyip içmeyecek bir iş arkadaşlığı kurmak zor değil ki...

ben telefonu elime alınca mola zamanlarında bile başka masalardan saçma sapan laf atıyorlar
şu kızda hep telefonla oynuyor
hiç elinden bırakmıyor diye benimle dalga geçiyorlar

Gelip benimle iki laf ediyorsunuz da ben mi ilgilenmiyorum deyin.
Bir de kadın demiş ya niye oraya oturdun arkaya geç diye, deseydin orda keşke "niye vebalı mıyım ben niye oturmasın " ama gülerek, kavga eder gibi değil.

Merhabalar,

şuanda ben de yanlızım
bu durum benı rahatsız etmıyor

eski işyerımde 8 yıl calıstım
buyuk uluslararası bır firmadaydım
bayan arkadasım benden 9 yas kucuktu, erkek arkadasım da benden 15 yas buyuktu
8 sene bırlıkte calıstık
800 kişilik firmada ıkısı ıle samımıydım

yaşa takılmayın yani

Çalışma sartlarin iyiyse mobbing uygulayan birileri yoksa yalniz kalmayi hic dert etme bence. En güzeli kafan rahat olur.

Sana bir şey söyleyim mi? İşyerinde yalnız takılmak en güzeli..
Sabahları : günaydın, nasılsınız?
Yemekte: afiyet olsun
Akşam çıkışta: iyi akşamlar

Kafa rahat böylece :)

Genelde öyle olur zaten genc calısanlar icin ama isyerine arkdas bulmaya gitmiyoruzki ama sansımıza denk gelirsede ne mutlu ayrıca bence insan kendinden kücüklede büyüklede arkadaslık edebilir bence kendinizi kısıtlamayın maksat muhabbet zaten öglen arası ne kadar oluyorkı insanlar acımasız malesef ama size dokunacak bisey söylediklerinde onlara cevap vermekten cekinmeyin tabiki kavga eder gibi degil ama bazı insanlar karsılarında susan birini görünce daha cok üstüne gidiyorlar.sizin benle sıkıntınız ne diye bile sorabılırsınız imalı bir tavırla hic kafanıza takmayın böyle insanların komplekli insanlar oldugunu düsünüyorum baskaları üzerinde ego tatmini yapıyorlar

Back
X