- 26 Mayıs 2018
- 348
- 403
- 53
- 38
- Konu Sahibi ferayfusun87
-
İlla yeşil ışık yakmaya gerek yok bazılarının baştan niyeti bozuk oluyor.
Uzak durun.
Sapık değilse bi süre sonra sormayı bırakır.
İşyerinde hiçkimse "abi" veya "abla" olmaz. Olmamalı.
Herkes "bey" veya "hanımdır".
Bundan sonraki ilişkilerinizi en baştan daha resmi kurarsanız sorun yaşamazsınız.
Adam da önceki samimiyetlerinize güvenip şansını denemiş bence, tavrınızı bozmayın, mesajı alır.
İlk başta siz de samimi davranmışsınız kendisine,bundan güç alarak o konuşmaları yapmıştır.nedense ben farklı bir amaç ya da çok çok kötü bir tavır görmedim.fazla mı iyi niyetliyim acep
Ben abartılı bir şey görmedim ne bilim hemen adamı sapık ilan etmeyelim :)
Biraz dekolte giyen birine yaniyor buralar seklinde konusan birisi biraz sapikca konusmus olmuyor mu?
sabah makyajsız ogleden sonra bakımlı görünce aklına o gelmiş olabilir.sorması normal değil gereksiz ama olabilir gibi.mesafe koymuşsunuz iyi yapmışsınızhımm "bu akşam sevgilinle mi buluşacaksın" diye sorması normal mi yani?
sammiyet dediniz de özel hayatımı anlattığım derecede bir samimiyet yoktu ortada.
KuZum siz biraz iyi niyetli misiniz Allah aşkına ne abisi.
Evet o sözü sapıkça ama konu sahibinin takıldığı noktada birşey yok bence. Yani bu lafa birşey demeyip "sevgilinle mi buluşacaksın?" Lafına bozulmakta bi enteresan..Biraz dekolte giyen birine yaniyor buralar seklinde konusan birisi biraz sapikca konusmus olmuyor mu?
Evet o sözü sapıkça ama konu sahibinin takıldığı noktada birşey yok bence. Yani bu lafa birşey demeyip "sevgilinle mi buluşacaksın?" Lafına bozulmakta bi enteresan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?