İşyerindeki abi

işyerinde herhangi bir erkeğin yakıyorsun walla lafı iyi niyete yorulamaz. iş yerinde sınır ve mesafe her zaman iyidir.

normal ne var bu soruda?
yakıyorsundan çok çok normal..
yakıyorsun a değilde bu soruya takılmanız enteresan.

bana da sizin normal bulmanız enteresan geldi.

normal falan değil. bana sevgilinle mi buluşacaksın diye sormak bu adamın haddi değil. benim sevgilimden ona ne? herkes haddini bilecek.

Kuzum biraz saf mısınız alınmayın da? İşyerinde iyi konumda çalışıyorsunuz danışmada çalışan kaç yaşında adamla ne samimiyeti bu? Bu kendini beğenmişlik değil konumunuzun ağırlığını taşımazsanız böyle insanlara yüz verirsiniz işte. İşyerinde abla abi olmaz ayrıca olursa da sonu böyle olur.

Hiçbir erkek de sırf iyiliğine ya da düz arkadaş olmak için bir kadına yiyecek taşıyıp derdini dinlemez. Baştan niyeti bozukmuş abinin.

Şimdiden sonra mesafenizi koyarsınız bir musibet bin nasihattan etkilidir demişler.

enteresan olan sizin normal bulmanı bence.

normal falan değil. bana sevgilinle mi buluşacaksın diye sormak bu adamın haddi değil. herkes haddini bilecek.
E ama adamla sigara içmişsiniz , size bisküvi kek bulmak için çabalamış .. özel şeylerinizi anlatmamış olabilirsiniz ama adam bunları da samimiyet saymış işte kendine .. haddini bilecek bir ortam yaratmamışsınız .. sizden büyük diye de abi demeyin bundan sonra kimseye ,insanlar abiden bile samimiyet çıkarır

Haklısınız Saf demeyelim de fazla iyi niyetliyim sanırım. Adam bana yiyecek bulmak için çırpındıkça, bana çay kahve getirmek istedikçe ne iyi insan diyordum. Bir keresinde de köpek sahiplenmek istemiştim, adam bunu duyunca sahiplenebileceğim köpek aramıştı benim için, her gün elinde bir kağıt "bu numarayı mutlaka arayın köpek veiyolar" diye gelirdi. Hiç kötüye yormadım hiç.

bana da sizin normal bulmanız enteresan geldi.

normal falan değil. bana sevgilinle mi buluşacaksın diye sormak bu adamın haddi değil. benim sevgilimden ona ne? herkes haddini bilecek.

o zaman had sınırları içinde muhattap olmanız gerekirdi.
adamla sigara içip hoş beş etmeyecektiniz. siz adamla arkadaş olmuşsunuz ve arkadaş arkadaşa gayette sorar sevgilinle mi buluşacaksın diye..
adam şekeriniz düştüğünde kek kahve için çabalarken ne haddine diye düşündünüz mü?

Bir erkeğin bir kadına karşılıksız iyilik yapmayacağını ben de yaşayarak öğrendim, artık siz de biliyorsunuz.

Karsilik olarak is yerinde bazi konularda yardimci olma acik kapatma da bekleyebilir aslinda diye dusundum tabi illa karsilik bekler se karsiligin sekli degisir.

Bence cok guzel davraniyosun boyle devam et

Ben kotu bir niyet goremedim. ama tabi onunla birebir iletisim kuran sizsiniz aranizda bulunmadan adami gozlemeden emin olamayiz.
Siz yasca kucukseniz ve aranizda onceden bir samimiyet varsa erkek arkadas konusunda takilmis olabilir "sevgilinle mi bulusacaksin" derken".Bu kizla biz iyiyiz benim kotu niyetli olmadigimi bilir o" diye dusunuyordur belki.
Bundan sonra mesafenizi korursunuz.Ama suratiniz asarak degil,kibarca reddedin onu.Cunku bu defa eger yaniliyorsak "ben onu kardes gibi goruyorum sunun yaptigina bak kendisine yan gozle baktigimi sandi herhalde "diye dusunur.Kucuk dusersiniz.
Kibarca bir mesafe koyarsaniz durumu anlar ve uzak durur

adam seni her gördüğümde cayır cayır yanmış demekki çatalıda görünce tutuşmuş patlamış artık.
sevişmek istiyor net! Turk erkeği flortozdur dikkat edelim.

Kadın hisseder bunu bilir bunu söylerim .. eğer rahatsız olduysaniz karşı tarafın niyeti bellidir .. mesafeli olmak en doğrusu olmuş .. yüz vermeyin asla

Ya 18 yasindasiniz sanki. Abi nedir ya?? Calistiginiz yerdeki insanlar beydir, hanımdır. Abi abla değildir. Cayci da olsa değildir, odacı da olsa değildir danışma da olsa değildir.
Ayrıca bayan değil o, kadın*. Siz de bir bayan değilsiniz, kadınsıniz. Danismadaki adam da abi değil bey. Dilerim kısa zamanda yüz vermemeniz ise yarar ve bir daha böyle birsey yaşamazsınız.

Konu sahibi sen çok yaşa gece gece koptum ya sabah Kibariye öğle adriana lima sözüne bayıldım:) bu adamdan uzaklaş adamın gözü göz değil. Yakıyosun vallahi ne demek burda ben rahatsız oldum. Tatlım uzaklaş o adamdan

Yakiyorsun nedir ya? Bunu söylemeden önce sevgilin var mı deseydi sadece ağız arayıp kendine yol yapıyor derdim. Her şekilde mesafe koyun derdim o ayrı. Ama adam bildiğimiz sapık. Yakiyorsun ne kadar rahatsız edici bir söz ya. Yaninca ne oluyor? Öğle arasında tuvalette sizi mi düşünüyor? O kadar rahatsız oldum anlayın yani. Bence mesafenizi şimdi yaptığınız gibi koruyun. Yazık acaba ben mi fesatım demeyin. Yine yüz bulursa daha fazlasını yapar. Bence asıl hatanız yakiyorsun lafindan sonra sert bir şey söylememek olmuş ama o an ben de sadece şok olup kalırdım muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…