İşyerindeki abi

31-45 yas abi kardeş samimiyeti olusacak yaslar degil. Iyi konumda calisan birinin is arkadasina abi demesi cok abes geldi bana. Adam su anda sudan cikmis balığa donmustur sana attigi adimlarin karsilik buldugunu dusunurken birden tavırla karsilasinca.
 
Adam ne yapmış hala anlamadım bisküviler getirip kahve yaparken iyi o zaman sapıklık yok. Birlikte sigara içerken muhabbet de güzel herşey OK. Sonra sabah sade, öğlen full makyaj gördüğünde akşam sevgilinle mi buluşcaksın bu süs ona mı diye sorunca ayyy pis sapık art niyetli şey haddini bil tripleri. Bu kadın milletinden korkulur
 
bana da sizin normal bulmanız enteresan geldi.

normal falan değil. bana sevgilinle mi buluşacaksın diye sormak bu adamın haddi değil. benim sevgilimden ona ne? herkes haddini bilecek.
Danismada calisan adamla abili ablali konusursaniz sevgilinizi de sorar baska seyinizi de sorar. Normal. Bir isyerinde iyi konumda calisan 30 yasinda bir kadinsiniz siz,danismada calisan adama abi dememelisiniz. Oradan bulmus yakinligi gayet normal.
 
Mesafenizi koruyun elinize imkan geçmişken. Çünkü şimdi tolerans gösterirseniz ciddiyetinizi kaybedersiniz. Bence iş yerinde değil sadece, hiçbir yerde abi kardeş ilişkisi olmaz. Kan bağı olmadığı müddetçe kimseye abi kardeş gözüyle bakmamalı. Kime neden güvenesiniz ki.. Bu arada sabahki haliniz için Kibariye benzetmeniz hoş olmamış, herkesin her haline ve görünüşüne saygı duyulmalı.
 
yakıyorsun sözü çok sapıkça. adam orda niyetini belli etmiş. selam sabahı bile kesin bence. yüz göz olmayın kimseyle. abi abla değilde hanım beyli konuşmak en güzeli.
 
Neyse o gün akşam vakti koidorda geçiyorum, bu abi de yanımdan geçerken iç çeker gibi bir şekilde "yakıyorsun valla" dedi ben şok oldum o an.

Şu olaydan sonra kıyameti koparır bir daha da yüzüne bakmazdım. Açık açık sözlü taciz etmiş sizi. Siz de unutmaya çalışmışsınız ve devam etmişsiniz.
 
sınırı aşmış.. bir dahakine paylamazsanız haddini bilemez.. bu süreçte de araya mesafe koyun biraz anlasın
 
bencede
 
Neden gereksiz laubali olursunuz ki iş arkadaşlarıyla anlamam.. Adam yanlış düşüncelere girmiş,tavrını koru ve bence birdaha kimseyle haddinden fazla muhabbet etme
 
Eeeee yuz vermissiniz zamaninda abi abi diye adamda laubali olmus iste.Abi demek yerine direk ismi ile hitap edin bey mey yok kesinlikle ise yariyor.Haddini astin modu sekerim bu
 
Reactions: bay
Yaní birtek ben değilim bunu düşünen o zaman.konu sahibi arkadaş için de kötü bişey düşünmüyorum tabi.ama ondan cesareti almış.fazla laubalilik sadece
 
Ben her zan her yerde ''mesafe'' derim. Altımdaki üstümdeki farketmiyor hetkesle sınır koyarım be başım ağrımaz. Bazen iyi niyetle konustuğumuz şey sonra başımızı ağrıtabiliyor...
 
Malesef yanlış anlayanlar olabiliyor senin iyi niyetini mesafe iyidir
 
erkek kadin fark etmez, bazen mesafeyi korumak gerekir.
ben genelde ofis arkadaslarimla isimleriyle konusurum ama diger kisilerle hanim/bey mesafesini korumaya gayret ederim,
cunku ister istemez bir lackalasma oluyor.
adam sapik gelmedi bana ama aranizdaki samimiyet is iliskini lackalastirmis gibi geldi.
 
Kızlar adam bugün danışmada görevliydi ve akşam tekrar odama geldi ve "geçen sefer meşguldün, şimdi konuşalım mı" dedi !

Akşam meslektaşımla geç saate kaldık iş yetiştirdik, meslektaşım benden önce çıktı o çıkar çıkmaz adam geldi odaya. "Şimdi çıkıyorum" diye geçiştirdim adamı ama durum hoşuma gitmedi konuşup yüz göz olmak istemiyorum napmalıyım sizce?
 
Konuşalım deseydiniz. Niye çekindiniz ki? “Rahatsız eden birkaç şey var ama konuşmaya değmez çünkü pek umrumda değil. Böyle daha rahat olduğumu anladım”,derdiniz. Biterdi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…