- 22 Kasım 2010
- 11.363
- 20.405
- 598
- Konu Sahibi ferayfusun87
-
Bu nasıl yorum böyleadam seni her gördüğümde cayır cayır yanmış demekki çatalıda görünce tutuşmuş patlamış artık.
sevişmek istiyor net! Turk erkeği flortozdur dikkat edelim.
adam seni her gördüğümde cayır cayır yanmış demekki çatalıda görünce tutuşmuş patlamış artık.
sevişmek istiyor net! Turk erkeği flortozdur dikkat edelim.
Adam ne yapmış hala anlamadımİlk başta siz de samimi davranmışsınız kendisine,bundan güç alarak o konuşmaları yapmıştır.nedense ben farklı bir amaç ya da çok çok kötü bir tavır görmedim.fazla mı iyi niyetliyim acep
Danismada calisan adamla abili ablali konusursaniz sevgilinizi de sorar baska seyinizi de sorar. Normal. Bir isyerinde iyi konumda calisan 30 yasinda bir kadinsiniz siz,danismada calisan adama abi dememelisiniz. Oradan bulmus yakinligi gayet normal.bana da sizin normal bulmanız enteresan geldi.
normal falan değil. bana sevgilinle mi buluşacaksın diye sormak bu adamın haddi değil. benim sevgilimden ona ne? herkes haddini bilecek.
Mesafenizi koruyun elinize imkan geçmişken. Çünkü şimdi tolerans gösterirseniz ciddiyetinizi kaybedersiniz. Bence iş yerinde değil sadece, hiçbir yerde abi kardeş ilişkisi olmaz. Kan bağı olmadığı müddetçe kimseye abi kardeş gözüyle bakmamalı. Kime neden güvenesiniz ki.. Bu arada sabahki haliniz için Kibariye benzetmeniz hoş olmamış, herkesin her haline ve görünüşüne saygı duyulmalı.Hanımlar merhaba bu konudaki görüşlerinizi almak istiyorum. 31 yaşında bir bayanım ve iyi bir işyerinde iyi konumda çalışıyorum. Çalıştığım departmanda danışma kısmı var, bu kısımda farklı insanlar çalışıyor sırayla. İşte bu kısıma bakan bir abi vardı 45 yaşında kendisi. Bu abi sıcakkanlı, samimi, sempatik biri herkesle kolayca muhabbet kuran biri. Bizim de aramızda diyalog gelişti, şöyle ki ben sigara içmek için dışarı çıkarım bu abi de sigara içiyordu ve diyalogumuz olurdu. Dediğim gibi dışa dönük, sıcak, kendini insanlara sevdirebilen biri. Zamanla aramızdaki muhabbet gelişti, bu süreçte yardımseverliğini de gördüm. Mesela ben akşamları geç saatlere kadar çalışıyorum bazen şekerim düşüyordu, bu abi bana biisküvi kek getirirdi bulmak için seferber olurdu, türk kahvesi yapardı vs. O aralar departmanda bana kötü davranan bir yönetici vardı ve bu kötü davranan yönetici moralimi çok bozuyordu, moralim bozuk olduğu zaman kafadan atmak için birileriyle sohbete ihtiyaç duyarım, bu abinin sohbeti iyi geliyordu.
Sonra ben rahatsız olmaya başladım. Ben giyimimie dikkat ederim, bu abi de bana he zaman çok şık olmuşsun derdi ben hiç kötüye yomadım ama kibarca teşekkür ederdim. Ama yazın çok sıcakken bir kere beyaz bir bluz giymiştim, bence açık değil ama sanırım göğüs çatalı kısmı biraz belliydi ama normal kıyafetti yine. Bu abi yine şıksın dedi teşekkür ettim. Neyse o gün akşam vakti koidorda geçiyorum, bu abi de yanımdan geçerken iç çeker gibi bir şekilde "yakıyorsun valla" dedi ben şok oldum o an. Ama kötüye yormamaya çalıştım bu olayı unutmak istedim. Aradan zaman geçti. Ben sabahları erken kalkamıyoum o nedenle öğle araları saç, makyaj yaptırıyorum, bu da dikkat çekiyor bazen tabi. Sabah kibariye öğleden sonra adriana lima modunda olunca. Neyse bir gün gene öyle oldu, sabah makyajsız öğleden sonra ful makyajlıydım, ben abinin masasının önünden geçerken çok şık olmuşsun dedi teşekkürler dedim, abi bana "akşam sevgilinle mi buluşacaksın" dedi ben şok oldum cevap vermeden geçtim ! Aşırı gıcık oldum bence haddini aştı orda. O günden sonra hiç diyalog kurmadım eskisi gibi, sadece günaydın ve iyi akşamlar başkası yok. Ama adam eskisi gibi olmak istiyor yüzümü gözetliyor adeta ama eskisi gibi olamam. Dün haftasonuydu çalışmak için işe gittim, baktım bu da orda nöbetçiymiş. Ben çalışırken odama geldi, "sen eskiden böyle değildin bayadır soğuksun düşünüyorum yanlış mı yaptım bulamıyorum kusura bakma ben yanlış bişey mi yaptım" falan dedi ben çok şaşırdım yüzgöz olmak istemedim işim var şu an lütfen dedim gitti sonra. Kızlar birşey söyleyin siz olsanız nasıl davranırdınız bu adam yüzümü gözetleyip duruyor ben eskisi gibi olmak istemiyorum haksız mıyım
Neyse o gün akşam vakti koidorda geçiyorum, bu abi de yanımdan geçerken iç çeker gibi bir şekilde "yakıyorsun valla" dedi ben şok oldum o an.
sınırı aşmış.. bir dahakine paylamazsanız haddini bilemez.. bu süreçte de araya mesafe koyun biraz anlasınHanımlar merhaba bu konudaki görüşlerinizi almak istiyorum. 31 yaşında bir bayanım ve iyi bir işyerinde iyi konumda çalışıyorum. Çalıştığım departmanda danışma kısmı var, bu kısımda farklı insanlar çalışıyor sırayla. İşte bu kısıma bakan bir abi vardı 45 yaşında kendisi. Bu abi sıcakkanlı, samimi, sempatik biri herkesle kolayca muhabbet kuran biri. Bizim de aramızda diyalog gelişti, şöyle ki ben sigara içmek için dışarı çıkarım bu abi de sigara içiyordu ve diyalogumuz olurdu. Dediğim gibi dışa dönük, sıcak, kendini insanlara sevdirebilen biri. Zamanla aramızdaki muhabbet gelişti, bu süreçte yardımseverliğini de gördüm. Mesela ben akşamları geç saatlere kadar çalışıyorum bazen şekerim düşüyordu, bu abi bana biisküvi kek getirirdi bulmak için seferber olurdu, türk kahvesi yapardı vs. O aralar departmanda bana kötü davranan bir yönetici vardı ve bu kötü davranan yönetici moralimi çok bozuyordu, moralim bozuk olduğu zaman kafadan atmak için birileriyle sohbete ihtiyaç duyarım, bu abinin sohbeti iyi geliyordu.
Sonra ben rahatsız olmaya başladım. Ben giyimimie dikkat ederim, bu abi de bana he zaman çok şık olmuşsun derdi ben hiç kötüye yomadım ama kibarca teşekkür ederdim. Ama yazın çok sıcakken bir kere beyaz bir bluz giymiştim, bence açık değil ama sanırım göğüs çatalı kısmı biraz belliydi ama normal kıyafetti yine. Bu abi yine şıksın dedi teşekkür ettim. Neyse o gün akşam vakti koidorda geçiyorum, bu abi de yanımdan geçerken iç çeker gibi bir şekilde "yakıyorsun valla" dedi ben şok oldum o an. Ama kötüye yormamaya çalıştım bu olayı unutmak istedim. Aradan zaman geçti. Ben sabahları erken kalkamıyoum o nedenle öğle araları saç, makyaj yaptırıyorum, bu da dikkat çekiyor bazen tabi. Sabah kibariye öğleden sonra adriana lima modunda olunca. Neyse bir gün gene öyle oldu, sabah makyajsız öğleden sonra ful makyajlıydım, ben abinin masasının önünden geçerken çok şık olmuşsun dedi teşekkürler dedim, abi bana "akşam sevgilinle mi buluşacaksın" dedi ben şok oldum cevap vermeden geçtim ! Aşırı gıcık oldum bence haddini aştı orda. O günden sonra hiç diyalog kurmadım eskisi gibi, sadece günaydın ve iyi akşamlar başkası yok. Ama adam eskisi gibi olmak istiyor yüzümü gözetliyor adeta ama eskisi gibi olamam. Dün haftasonuydu çalışmak için işe gittim, baktım bu da orda nöbetçiymiş. Ben çalışırken odama geldi, "sen eskiden böyle değildin bayadır soğuksun düşünüyorum yanlış mı yaptım bulamıyorum kusura bakma ben yanlış bişey mi yaptım" falan dedi ben çok şaşırdım yüzgöz olmak istemedim işim var şu an lütfen dedim gitti sonra. Kızlar birşey söyleyin siz olsanız nasıl davranırdınız bu adam yüzümü gözetleyip duruyor ben eskisi gibi olmak istemiyorum haksız mıyım
bencedeEvet sevgilimle buluşcam deseydiniz .. siz cevap vermeyince “sevgilisi de yok “ diyip daha çok yüz bulmuş demek ki ..
Valla bir arkadaş daha yazmış yukarda, kimseye abi abla demeyin işyerlerinizde , bey ve hanım diye hitap edin .. ben benden küçük insanlara da ismiyle değil hanım ya da bey diye konuşuyorum .. herkes sınırını biliyor bu şekilde
Yaní birtek ben değilim bunu düşünen o zaman.konu sahibi arkadaş için de kötü bişey düşünmüyorum tabi.ama ondan cesareti almış.fazla laubalilik sadeceAdam ne yapmış hala anlamadımbisküviler getirip kahve yaparken iyi o zaman sapıklık yok. Birlikte sigara içerken muhabbet de güzel herşey OK. Sonra sabah sade, öğlen full makyaj gördüğünde akşam sevgilinle mi buluşcaksın bu süs ona mı diye sorunca ayyy pis sapık art niyetli şey haddini bil tripleri. Bu kadın milletinden korkulur
Malesef yanlış anlayanlar olabiliyor senin iyi niyetini mesafe iyidirHanımlar merhaba bu konudaki görüşlerinizi almak istiyorum. 31 yaşında bir bayanım ve iyi bir işyerinde iyi konumda çalışıyorum. Çalıştığım departmanda danışma kısmı var, bu kısımda farklı insanlar çalışıyor sırayla. İşte bu kısıma bakan bir abi vardı 45 yaşında kendisi. Bu abi sıcakkanlı, samimi, sempatik biri herkesle kolayca muhabbet kuran biri. Bizim de aramızda diyalog gelişti, şöyle ki ben sigara içmek için dışarı çıkarım bu abi de sigara içiyordu ve diyalogumuz olurdu. Dediğim gibi dışa dönük, sıcak, kendini insanlara sevdirebilen biri. Zamanla aramızdaki muhabbet gelişti, bu süreçte yardımseverliğini de gördüm. Mesela ben akşamları geç saatlere kadar çalışıyorum bazen şekerim düşüyordu, bu abi bana biisküvi kek getirirdi bulmak için seferber olurdu, türk kahvesi yapardı vs. O aralar departmanda bana kötü davranan bir yönetici vardı ve bu kötü davranan yönetici moralimi çok bozuyordu, moralim bozuk olduğu zaman kafadan atmak için birileriyle sohbete ihtiyaç duyarım, bu abinin sohbeti iyi geliyordu.
Konuşalım deseydiniz. Niye çekindiniz ki? “Rahatsız eden birkaç şey var ama konuşmaya değmez çünkü pek umrumda değil. Böyle daha rahat olduğumu anladım”,derdiniz. Biterdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?