- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Olay ne pekiHayır sevmiyor.
Olay kıskançlık da değil.
Sevmiyor. Sizin önünüze gelene mavi boncuk dağıtmanızdan rahatsız olmuş kendini geri çekiyor.İşyerinde biri ile evde görüştüğümü daha önce buraya yazmıştım o adam ile altı kez felan benim evimde görüştük size şöyle anlatayım benim evime geliyor ama insan hiç mi bir şey almaz pastaları kurabiyeleri hep ben aldım en basitinden bir çikolata bile almadı. Dünden önceki gün bir arkadaş grubu ile topluca oturduk sonra beni eve işyerinden başka bir adam daha vardı o ve bu yattığım adam bıraktı. Meğerse diğer kişi de benden hoşlanıyormuş sanırım bunu ben o kişiye(evde görüştüğüm) söyledim ve kıskanırım hazmedemem gibi şeyler söyledi. Aramızda ne var diyorum duygusal olarak bir şey yok diyor ama kıskanırım diyor . Bu akşam diğer adam geldi iş çıkışı bir şeyler yapalım dedi topluca bende kabul ettim ama bu evde görüştüğüm kişiyi de çağırdılar ve gelemeyecegını söylemiş( sonra ben onu aradım dedim neden gelmiyorsun işte çok yorgunum başka arkadaşlara söz verdim felan dedi . Sonra benimle soğuk soğuk konuşunca iyi bi daha rahatsız etmem dedim ve resmen telefonu suratıma kapattı . Bu adam benimle bu yatan adam şimdi beni seviyor mu o kadar saçma ki ben artık ne düşünecegıöı bilmiyorum
Bıktım ya aşkı yatakta aramaktan dürtülerime yenik düşmekten bıktımBundan sevdigini cikartmiyorum ben.
Ergenken benim sevmedigim ama ilgisi, peşimde olmasi, benimle ilgilenmesi hoşuma giden cocukcagizlari da kiskanirdim mesela ilgileri baska yere kaydiginda.Ama bu sevmek degildi.
Yani şu olaydan "seviyor" cikaramiyorum ben.
Valla millete mavi boncuk dağıtıyor ama elalemin cinsle hayatına karışmaktan da geri kalmıyor.Sevmiyor. Sizin önünüze gelene mavi boncuk dağıtmanızdan rahatsız olmuş kendini geri çekiyor.
Gerçekten bana bir sorun pişman mısınız diye o kadar pişmanım ki keşke yapmasaydım keşkeKıskanç değil, sizi sevmiyor.
Sadece cinsellik için birlikte.
Muhtemelen diğeri de seni sevmiyor, onunla birlikte olduğunu duymuş olabilir.
Tabirinizden konuya odaklanamadım; "benimle yatan adam", "yattığım adam".
Bir insanın bu cümleleri kurması tuhafıma gitti.
Ya o değil de hani şu üst katta eve erkek aldığı için cinsle hayatına karıştığınız kız varya onun yerinde olsam bende sizi şikayet ederdim.
Olay ne peki
İnşallah duyulmaz bu olay yaBence burdaki herkesin amaci sizi yataga atmak baska bisey yok
Resmen kendini geri çekti ya yani aslında çekmezdi ama ben dün ona bana geldiğinde işyerinde ki o diğer adam ile görüşşem kıskanır mısın dedim evet dediOlay fuckbuddyliğin ilişki olursa son bulması, bir şekilde duyulması. Çekmiş kendini de zaten.
Diğer adam bilmiyor ama benceŞu laçka ilişkilerinize bir ara mı verseniz ya adam seninle yatıyor ama başka hiçbir paylaşımınız yok nasıl oluyorsa ilişkinizi bildiği halde öbürü de hoşlanıyor niye sizi ciddiye almıyorlar çünkü sadece tek amaç var sizinle yatmak istiyorlar o kadar bu imajı ve ortamı yaratan da sizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?