İşyerindeki adam ile yaşadıklarım. Akşam yemeğinde nasıl davranmalıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
İşyerinde biri ile evde görüştüğümü daha önce buraya yazmıştım o adam ile altı kez felan benim evimde görüştük size şöyle anlatayım benim evime geliyor ama insan hiç mi bir şey almaz pastaları kurabiyeleri hep ben aldım en basitinden bir çikolata bile almadı. Dünden önceki gün bir arkadaş grubu ile topluca oturduk sonra beni eve işyerinden başka bir adam daha vardı o ve bu yattığım adam bıraktı. Meğerse diğer kişi de benden hoşlanıyormuş sanırım bunu ben o kişiye(evde görüştüğüm) söyledim ve kıskanırım hazmedemem gibi şeyler söyledi. Aramızda ne var diyorum duygusal olarak bir şey yok diyor ama kıskanırım diyor . Bu akşam diğer adam geldi iş çıkışı bir şeyler yapalım dedi topluca bende kabul ettim ama bu evde görüştüğüm kişiyi de çağırdılar ve gelemeyecegını söylemiş( sonra ben onu aradım dedim neden gelmiyorsun işte çok yorgunum başka arkadaşlara söz verdim felan dedi . Sonra benimle soğuk soğuk konuşunca iyi bi daha rahatsız etmem dedim ve resmen telefonu suratıma kapattı . Bu adam benimle bu yatan adam şimdi beni seviyor mu o kadar saçma ki ben artık ne düşünecegıöı bilmiyorum

Bundan sevdigini cikartmiyorum ben.
Ergenken benim sevmedigim ama ilgisi, peşimde olmasi, benimle ilgilenmesi hoşuma giden cocukcagizlari da kiskanirdim mesela ilgileri baska yere kaydiginda. Ama bu sevmek degildi. Adam neye bozuluyorsa artik bozuldugu sey ask degil.

Yani şu olaydan "seviyor" cikaramiyorum ben.

Sevmiyor. Sizin önünüze gelene mavi boncuk dağıtmanızdan rahatsız olmuş kendini geri çekiyor.

Kıskanç değil, sizi sevmiyor.
Sadece cinsellik için birlikte.
Muhtemelen diğeri de seni sevmiyor, onunla birlikte olduğunu duymuş olabilir.

Tabirinizden konuya odaklanamadım; "benimle yatan adam", "yattığım adam".
Bir insanın bu cümleleri kurması tuhafıma gitti.
Ya o değil de hani şu üst katta eve erkek aldığı için cinsel hayatına karıştığınız kız varya onun yerinde olsam bende sizi şikayet ederdim. Milleti namussuz gibi gösterip eve erkek almakta ne bileyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bıktım ya aşkı yatakta aramaktan dürtülerime yenik düşmekten bıktım

Gerçekten bana bir sorun pişman mısınız diye o kadar pişmanım ki keşke yapmasaydım keşke

Şu laçka ilişkilerinize bir ara mı verseniz ya adam seninle yatıyor ama başka hiçbir paylaşımınız yok nasıl oluyorsa ilişkinizi bildiği halde öbürü de hoşlanıyor niye sizi ciddiye almıyorlar çünkü sadece tek amaç var sizinle yatmak istiyorlar o kadar bu imajı ve ortamı yaratan da sizsiniz

Olay fuckbuddyliğin ilişki olursa son bulması, bir şekilde duyulması. Çekmiş kendini de zaten.
Resmen kendini geri çekti ya yani aslında çekmezdi ama ben dün ona bana geldiğinde işyerinde ki o diğer adam ile görüşşem kıskanır mısın dedim evet dedi

Diğer adam bilmiyor ama bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…