İşyerindeki adam ile yaşadıklarım. Akşam yemeğinde nasıl davranmalıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bıktım ya aşkı yatakta aramaktan dürtülerime yenik düşmekten bıktım

Aşırı cinsel birliktelik yaşayan ve aşırı flört eden kadınların aşkı bulabileceğini düşünmüyorum, heyecan yetinizi kaybediyorsunuz bir süre sonra ve yaşadığınız olumsuz deneyimler karşınıza sütten çıkmış ak kaşık bir adamda olsa “acaba lan?” diye sorgulatıyor size. Vardı böyle bir tanıdığım benimde aman yarabbim! Bütün adamlar öcü, hepsi felaket kötü. Ama kendi aklında da hep farklı farklı erkekler falan... Aynı anda 3, 5 flört. Aşk bu mu ya?

ben olsam bana yemek pişirmeyen bir şişe kaliteli şarap getirmeyen adamla yatmazdım.
Yattığım adama da ilişki yaşama potansiyelim olan erkeklerden bahsetmezdim.
Diğeri ile bir ilişkin başlarsa, saçma bir ilişkinin içinde olmaktan korkmuş ve kendini önceden geri çekmiş.
Veya diğer adamla da ytacağını düşünmüş ve midesi almamış durumu vs vs.
Ama kesinlikle sevgi aşk yok.

Bence onunla bir şeyler yaşadığınız için diğeriyle de yaşar belki diye kıskanmıştır. Ama uzak durun. Hatırladığım kadarıyla zevk almıyordun da zaten, zevk almadığın bir birlikteliği neden sürdürüyorsun ki? Sanırım bir boşluktasın. Bence hepsinden uzak durup biraz kafanı toplamalısın

Olacağı varsa da olmaz artık. Yanlış anlama ama hani eskiler komşunun kızına yan gözle bakmaz mış ya iş ortamında da böyle şeyler yaşamak hoş değil. İşyerinden de olur tabi ama o olmazsa bu olur tarzında bir yaklaşım içinde olman seni yorar.
O adamın da olacağı varsa olmaz artık
Dışarda farklı ortamlarda takıl buaralar istersen

Ben de klavye hatasi olmus sandim benimle yatan adam diye tanimlamak nasil birsey ya Ayrica yatiyorsunuz ama duygusal bir sey yok diyor.O zaman cinsellik için birlikte.Digeri de duymus olabilir o da nemalanmak istiyor belliki..Bence sizin tabirinizle sizinle yatan adamin size gelirken eli bos gelmesi disinda daha büyük sorunlarınız var:)

Kıskanmıyor da onunlada yatabilme ihtimalinizi göz ardı etmiyor gibi.
Her ne kadar aranizda bir şey olmasada kimse sabah baskasiyla sevisip, aksama kendisiyle sevisecek olan bir kadin yada erkegi istemez.
E duygusal bagda yok yapamazsinda diyemiyor haliyle.
Kendisini cekmis o yuzden

Ufff.. Şimdi kendinizi bu adamlara karşı hangi konuma soktuğunuzu söylesem ban yiyeceğim.. Hem de böyle düşünüyorum diye hiç umrumda olmasa da bir grup toplanıp "vay efendim sen nasıl böyle düşünürsün" gibisinden boş beleş muhabbetlere girecekler. Ama ben onlar için değil de ban yemek istemediğim için onu yazmayacağım..

Kısaca şöyle diyeyim.. Herkese mavi boncuk olmaz. .boncuğu sizi sevene mi yoksa karşılıklı birbirinizden faydalanmak istediğiniz birine mi verirsiniz bilemem orası size kalmış ama bence siz mavi boncuğu birine verin ki amaç ne olursa olsun bi değeriniz olsun.. Ne bilim yaaa..

Seni sevmiyor
Sadece belli bir konuda faydalanıyor
Baskası aynı yoldan gitsin istemiyor.

O ikinciye bu birinci yasadıklarınızı anlatmış olabilir mi?

Sizin hedefiniz nedir? Güzel bir duygusal birliktelik istiyorsanız hiç birisi olmamalı. İş yerinden olmaz.
Net.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…