- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Gerçekten bunu o kadar istiyorum kiKeşke karşılıklı sevseniz ve düzenli bir hayatınız olsa.
Bıktım ya aşkı yatakta aramaktan dürtülerime yenik düşmekten bıktım
Olay açıkta birşey görmüşler...Olay ne peki
hahahah çok güldüm yaİyi bari kendini geri çekmiş, grup da teklif edebilirdi sizinle yatan adam
Bi daha yapma gecerGerçekten bana bir sorun pişman mısınız diye o kadar pişmanım ki keşke yapmasaydım keşke
Atini seven kovboySimdi soyle oluyor. Bir atin var sadece sen biniyorsun. At bu, insan ata asik olmaz sadece ata biner. Heh iste erkekler de bindigi ata sadece kendisi binmek ister baskasinin binmesini istemez.
Seni sevmiyorİşyerinde biri ile evde görüştüğümü daha önce buraya yazmıştım o adam ile altı kez felan benim evimde görüştük size şöyle anlatayım benim evime geliyor ama insan hiç mi bir şey almaz pastaları kurabiyeleri hep ben aldım en basitinden bir çikolata bile almadı. Dünden önceki gün bir arkadaş grubu ile topluca oturduk sonra beni eve işyerinden başka bir adam daha vardı o ve bu yattığım adam bıraktı. Meğerse diğer kişi de benden hoşlanıyormuş sanırım bunu ben o kişiye(evde görüştüğüm) söyledim ve kıskanırım hazmedemem gibi şeyler söyledi. Aramızda ne var diyorum duygusal olarak bir şey yok diyor ama kıskanırım diyor . Bu akşam diğer adam geldi iş çıkışı bir şeyler yapalım dedi topluca bende kabul ettim ama bu evde görüştüğüm kişiyi de çağırdılar ve gelemeyecegını söylemiş( sonra ben onu aradım dedim neden gelmiyorsun işte çok yorgunum başka arkadaşlara söz verdim felan dedi . Sonra benimle soğuk soğuk konuşunca iyi bi daha rahatsız etmem dedim ve resmen telefonu suratıma kapattı . Bu adam benimle bu yatan adam şimdi beni seviyor mu o kadar saçma ki ben artık ne düşünecegıöı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?