İşyerindeki densiz insanlar

Bu şekilde erken yaslanir hastalık sahibi olursunuz he he diyin geçin hayat gercekten bu kdr anlik basit seyleri dert edecek kadar uzun degil ben olsam saniye de unutmuştum
Amacı kızdırmak olan bir insan ztn umursanmadığını gördüğü an bozulur amacı ztn bir anlamda umursamaniz.
Bosverin gerçekten değmez..

Merhaba arkadaşlar,
Az önce sinirlerim acayip bozuldu odamda çalışıyordum farklı bir departmandan benimle hiç alakası olmayan insan odamın kapısı açıktı ohh iyi mi böyle güzel dedi .Benim rahat olmamla ilgili laf vurdu bende güzel olan ne dedim benimde kendime göre iş sorunlarım var göründüğü gibi değil hiçbir şey dedim . Şaka yaptım seni kızdırmak için dedim diyor.Salak resmen o kadar uyuz oldum ki sakinlesmeye çalışıyorum.Yetti artık insanların densizligi siz böyle durumlarda naparsiniz
Acilen iş değiştirmelisiniz. Bu iş yerinde sorunlarınız asla bitmiyor ki sorunun sadece onlarda olduğunu düşünmüyorum

Ben de okurken kızdım bunu yapan sizinle aynı seviyede mı yoksa üstünüz mü?
İşyerinde gereksiz şakaların profesyonelliğe yakışmadığını düşünüyorum mahalle kahvesi değil burası diyebilirdiniz

Merhaba arkadaşlar,
Az önce sinirlerim acayip bozuldu odamda çalışıyordum farklı bir departmandan benimle hiç alakası olmayan insan odamın kapısı açıktı ohh iyi mi böyle güzel dedi .Benim rahat olmamla ilgili laf vurdu bende güzel olan ne dedim benimde kendime göre iş sorunlarım var göründüğü gibi değil hiçbir şey dedim . Şaka yaptım seni kızdırmak için dedim diyor.Salak resmen o kadar uyuz oldum ki sakinlesmeye çalışıyorum.Yetti artık insanların densizligi siz böyle durumlarda naparsiniz
ben olsam takılmazdim bölelere.. aynisindan yine ona soğuk şakaya vururdum nasıl bir his diye... anlar bi dahada yapmaz...
heee ben çok rahatıım nolduuu deseydin...
takma boşver.

Daha ne diyim küfür mü ediyim

Şakaya ya da karşı tarafın takılmasına ciddiyetle ve açıklayıcı cevap verenler bana hep komik gelmiştir. 😀
Yukarıda okudum statü olarak size denk değilmiş. Ben olsam bir kaşımı kaldırıp anlamadım! Derdim. Bir de açıklama mı yapacam, asla. Derdin yok ya da derdin var kime ne.

Şunun için konu bile açmam mesela.
katiliyorum yorumunuza en yakinlarimda böyle konu sahibi gibi herseyden bi öfke bi sinir nedir bu memnuniyetsizlik saka etmeye bile korkar olduk kime nasil davranacagimi bilemez hale geldim

Cidden iş yapmıyorsun da o laf ondan bu kadar zoruna gitmiş gibi geldi 🤷‍♀️😀
Asıl iş yaptığım için zoruma gitti sizde onun gibi boş beleş birisiniz demekki herkesi kendiniz gibi iş yapmıyor sanıyorsunuz iş yapmasam niye zoruma gitsin sizin gibilere laf anlatmak zaman kaybı zaten bir daha asla muhattap olmam

Şakaya ya da karşı tarafın takılmasına ciddiyetle ve açıklayıcı cevap verenler bana hep komik gelmiştir. 😀
Yukarıda okudum statü olarak size denk değilmiş. Ben olsam bir kaşımı kaldırıp anlamadım! Derdim. Bir de açıklama mı yapacam, asla. Derdin yok ya da derdin var kime ne.
Şaka değildi siz herşeyi şaka olarak algıliyirsunuz demekki

katiliyorum yorumunuza en yakinlarimda böyle konu sahibi gibi herseyden bi öfke bi sinir nedir bu memnuniyetsizlik saka etmeye bile korkar olduk kime nasil davranacagimi bilemez hale geldim
Yapmayın şaka halla halla millet sizin kendinizi eğlendirmek için yaptığınız şakaları çekmek zorunda mi sevmeyen insanlara yapmayın

Back
X