İşyerindeki densiz insanlar

Gunun ortalama 8 saatını gecirdıgınız ortmda,kimse ben kimseyle muhattap olmam,kimse bana lazım degıl demesın.İnandırıcı değil.
Insana heryerde ınsan lazım.
Yarın bi arkadasınıza isiniz düserse yüzünüz olsun bisey rica etmeye.
Ufacık biseyde bukdar tepki verirseniz o odadan emekli olursunuz,kimsenin ruhu bile duymaz.Umru olmaz.Siz asosyellestiğinizle kalırsınız.

Of evet anlıyorum. Bir tek siz çalışıyor, işinizin hakkını veriyorsunuz. Geri kalan herkes ağzını yaya yaya konuşan laubali insanlar.
Yemin ederim zorsunuz.
Sizin gibilerden bizim iş yerinde de var ve maalesef kimse tarafından sevilmiyor.

İşinin hakkını verip vermeme konusunda herhangi bir yorumum olmadı
Boş zamanlarda çaya davet edilebilir sohbet edilir sigara molası verilebilir.
Ketun bir şekilde çalışmaktan bahsetmiyorum.
Şaka yollu imalarda bulunarak mod düşürmeden bahsediyorum
Biz de kurumda önüne gelene laf sayarak şaka yaptımm yaaaa of pof çok alıngansınız diyerek
Enerji sömüren arkadaşı farklı birime aldırdık.
SAYGI iş hayatının olmazsa olmazıdır. Bu kavramı neden algılamakta sıkıntı yaşıyorsunuz gerçekten bilmiyorum.
Ne derseniz yerim yutarım haha deyip geçiyorsanız eminim çok seviliyorsunuzdur :KK70:

İşinin hakkını verip vermeme konusunda herhangi bir yorumum olmadı
Boş zamanlarda çaya davet edilebilir sohbet edilir sigara molası verilebilir.
Ketun bir şekilde çalışmaktan bahsetmiyorum.
Şaka yollu imalarda bulunarak mod düşürmeden bahsediyorum
Biz de kurumda önüne gelene laf sayarak şaka yaptımm yaaaa of pof çok alıngansınız diyerek
Enerji sömüren arkadaşı farklı birime aldırdık.
SAYGI iş hayatının olmazsa olmazıdır. Bu kavramı neden algılamakta sıkıntı yaşıyorsunuz gerçekten bilmiyorum.
Ne derseniz yerim yutarım haha deyip geçiyorsanız eminim çok seviliyorsunuzdur :KK70:
İlk yazdıklarınızda gayet suratsız bir çalışan imajı verdiniz 😌

Merhaba arkadaşlar,
Az önce sinirlerim acayip bozuldu odamda çalışıyordum farklı bir departmandan benimle hiç alakası olmayan insan odamın kapısı açıktı ohh iyi mi böyle güzel dedi .Benim rahat olmamla ilgili laf vurdu bende güzel olan ne dedim benimde kendime göre iş sorunlarım var göründüğü gibi değil hiçbir şey dedim . Şaka yaptım seni kızdırmak için dedim diyor.Salak resmen o kadar uyuz oldum ki sakinlesmeye çalışıyorum.Yetti artık insanların densizligi siz böyle durumlarda naparsiniz
Gülümseyerek “gel çay içelim” deseydin.

İlk yazdıklarınızda gayet suratsız bir çalışan imajı verdiniz 😌
Yerinde hareket etmeye çalışıyorum. En azından iş hayatıyla özel hayatın birbirinden ayırt edilmesi taraftarıyım. Aynı rahatlıkta olmamalı..
Samimi arkadaşlarımla daha yakınımdır ama iş arkadaşlarımla daha mesafeli daha saygılı durarak sınırlarımı belirliyorum suratım asık dolaşmıyorum merak etmeyin :D ve bu durum bence hatalı değil.
Size de öneririm.

Yerinde hareket etmeye çalışıyorum. En azından iş hayatıyla özel hayatın birbirinden ayırt edilmesi taraftarıyım. Aynı rahatlıkta olmamalı..
Samimi arkadaşlarımla daha yakınımdır ama iş arkadaşlarımla daha mesafeli daha saygılı durarak sınırlarımı belirliyorum suratım asık dolaşmıyorum merak etmeyin :KK70: ve bu durum bence hatalı değil.
Size de öneririm.
Olması gereken bence de bu ama sizin ilk mesajınız bundan daha katıydı işte 🤭

Merhaba arkadaşlar,
Az önce sinirlerim acayip bozuldu odamda çalışıyordum farklı bir departmandan benimle hiç alakası olmayan insan odamın kapısı açıktı ohh iyi mi böyle güzel dedi .Benim rahat olmamla ilgili laf vurdu bende güzel olan ne dedim benimde kendime göre iş sorunlarım var göründüğü gibi değil hiçbir şey dedim . Şaka yaptım seni kızdırmak için dedim diyor.Salak resmen o kadar uyuz oldum ki sakinlesmeye çalışıyorum.Yetti artık insanların densizligi siz böyle durumlarda naparsiniz
abartsaydın biraz daha :KK12:

Eskiden ben de her seye tepki veriridim. Deliler sinirli agresif diyorlardı. Halbuki sorun bende degildi beni tahrik edenlerdeydi ama bunu kimse görmüyordu. Ben saniyordum ki onlarin aptal davranislarina bağırarak karşılık verirsem altta kalmamis olacagım. Zaten onlarin istedigi buydu. 3 yıldır bu enerji emen.tiplere koz vermiyorum. Aynen seni gibi bana da iyi mi böyle çalış biraz ya da otur diyenler oluyor bazen. Tepki vermiyorum
Simdi azaldılar artık. Anlaştığım kişilerle sohbet ediyorum sakalasiyorum. Digerleri ile iş dişi muhatap değilim. Mesela biri var,her ay maas gününde oohhh kaptin maasi aldin maasi diyor. Sankibedavaya çalışıyor
Buna agzinin payını veriyorlar sen bedava mi calisuyossun diye. Mors olup gidiyor. Obur ay tekrar geliyor ilginç. Tepki vermeyince yok oluyor bu tipler. Bunlarin manipülasyonlarina gelmemeyi yeni öğrendim

Eskiden ben de her seye tepki veriridim. Deliler sinirli agresif diyorlardı. Halbuki sorun bende degildi beni tahrik edenlerdeydi ama bunu kimse görmüyordu. Ben saniyordum ki onlarin aptal davranislarina bağırarak karşılık verirsem altta kalmamis olacagım. Zaten onlarin istedigi buydu. 3 yıldır bu enerji emen.tiplere koz vermiyorum. Aynen seni gibi bana da iyi mi böyle çalış biraz ya da otur diyenler oluyor bazen. Tepki vermiyorum
Simdi azaldılar artık. Anlaştığım kişilerle sohbet ediyorum sakalasiyorum. Digerleri ile iş dişi muhatap değilim. Mesela biri var,her ay maas gününde oohhh kaptin maasi aldin maasi diyor. Sankibedavaya çalışıyor
Buna agzinin payını veriyorlar sen bedava mi calisuyossun diye. Mors olup gidiyor. Obur ay tekrar geliyor ilginç. Tepki vermeyince yok oluyor bu tipler. Bunlarin manipülasyonlarina gelmemeyi yeni öğrendim
Yani cevap vermemeye çalışıyorum ama bazen tutamıyorum

Bende gelmemeye calisicam

Sinirlenseniz bile tepki vermeyin sizin böyle sinir olduğunuzu anlarlarsa daha çok yaparlar gıcık etmek için. Sizde gülerek bi laf soksaydınız kimin boş olduğu belli ya bak sen geldin buraya demekki zamanın var diyip bi gülecektiniz hem sinirlendiğiniz anlaşılmayacakti hem de lafı vurup geçecektiniz iş hayatında bu tarz gitmek lazım maalesef öbür türlü göze batarsınız

Ay çok hoş valla hem dünya kendi etrafında dönüyor zannet hemde yorumlar işine gelmeyince millete saydir
Her iş yerinde 1 tane kimseyi beğenmeyen vardır ama orada sizsiniz belli. Allah sabir versin isyerindekilere

Sizin gibilerle muhatap olmuyorum herkesin bir seviyesi vardır sizde kendi seviyenizle muhattap olun
Benim gibilerle muhatap olamazsınız çünkü ben ve benim gibi insanlar suratsız, espriden anlamayan, arkadaşlığa dair hiçbir adımı bilmeyen, gıcık insanları sevmeyiz. Siz ve sizin gibiler maalesef kendi suratsızlığınızla baş başa kalırsınız anca.
En küçük şakayı büyüten, espriden anlamayan, her şeyi ciddiye alan soğuk nevale tipler benimle muhatap olmasın zaten

Back
X