İşyerindeki diyaloglar

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhabalar,
Bugün işyerinde felsefe yapmayi seven bir yonetici ile bir kac arkadaş sohbet ettik.Fakat bir bayan vardi aklina ne gelse cok konuşur.Bende sohbete katıldım tabiki fikirlerimi söyledim.Hep birlikte güzel bir sohbet oldu dedik . Bende dedim gerçekten güzel sohbetti teşekkürler tarzı bisey dedim.Cok konusan bayan sende az konustun hic firsat vermedik dedi güldü.Bende sinirden o an bisey demedim.Sonra yonetici adam kadin gittikten sonra kadin hakkında nasıl biri aranız nasıl gibi bisey sordu.Daha önce de böyle patavatsizlik yapmıştı.Bende bir sıkıntım yok onunla dedim.Ama simdi pişman oldum keşke davranışının beni sinir ettiğini soyleseydim diyorum.Cok konuşarak kendini ispat etmek istiyor deseydim diyorum.Siz olsanız napardiniz?

Arkasından konuşmaniza ne gerek var . Siz susarsanız bu gibi durumlar hep devam edebilir. Benzer davranışları yine sergilerse yüzüne direkt söylersiniz ya da sizde gönderme yaparsınız. Insan rahatsız olduğu konuları dile getirmeli yoksa farklı muamele görebilirsiniz.

Kadın bi nevi kusura bakma demis ,cok konustuk,fırsat vermedik manasında.
Bunun nesi kötü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…