- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Bu cümlede kötü bir şey yok ki neden sinirlendiniz... o kadını zaten sevmiyorsunuz galiba.Cok konusan bayan sende az konustun hic firsat vermedik dedi güldü.
Arkasından konuşmaniza ne gerek var . Siz susarsanız bu gibi durumlar hep devam edebilir. Benzer davranışları yine sergilerse yüzüne direkt söylersiniz ya da sizde gönderme yaparsınız. Insan rahatsız olduğu konuları dile getirmeli yoksa farklı muamele görebilirsiniz.Merhabalar,
Bugün işyerinde felsefe yapmayi seven bir yonetici ile bir kac arkadaş sohbet ettik.Fakat bir bayan vardi aklina ne gelse cok konuşur.Bende sohbete katıldım tabiki fikirlerimi söyledim.Hep birlikte güzel bir sohbet oldu dedik . Bende dedim gerçekten güzel sohbetti teşekkürler tarzı bisey dedim.Cok konusan bayan sende az konustun hic firsat vermedik dedi güldü.Bende sinirden o an bisey demedim.Sonra yonetici adam kadin gittikten sonra kadin hakkında nasıl biri aranız nasıl gibi bisey sordu.Daha önce de böyle patavatsizlik yapmıştı.Bende bir sıkıntım yok onunla dedim.Ama simdi pişman oldum keşke davranışının beni sinir ettiğini soyleseydim diyorum.Cok konuşarak kendini ispat etmek istiyor deseydim diyorum.Siz olsanız napardiniz?
Sizce yüzüne ne deseydimNiye arkasından konuşacaksınız ki ?
Ben şöyle bir soru beklerdim ; sizce o an bende bir şey demelimiydim ?
Ben bu iş yerinde şikayet edip , yüze bir şey diyemeyenlere gıcık oluyorum.
Adam psikolojiden çok iyi anlayan biri bence kesin farkettiBence gerek yok sonuçta adam da oradaymis bir patavatsızlik olduysa zaten görmüştür. Şikayet eder gibi bir şey söylemeniz gerek yok
Biraz takıntıliyim galibaIyi de kadin ne demiski siz kendi kendinize bilenmissiniz.ben kadinin soylediginde kotu bisey gormedim,herseyi boyle kafaya takar misiniz
Bugünlerde alınganlık seviyem yüksek galibaGüler geçerdim
Ya da en fazla evet ya bi susmadın derdim espri niyetine
Alınacak ne buldun burdan?
Bi susmadin diyebilirdim:)Güler geçerdim
Ya da en fazla evet ya bi susmadın derdim espri niyetine
Alınacak ne buldun burdan?
Aman relax ya...Bugünlerde alınganlık seviyem yüksek galiba
Ama bunu bi espri bide iğneleyici söylemek var,sen kesin iğneleyici söylerdin o yüzden iyi ki söylemedin boşverBi susmadin diyebilirdim:)
Kadın bi nevi kusura bakma demis ,cok konustuk,fırsat vermedik manasında.Merhabalar,
Bugün işyerinde felsefe yapmayi seven bir yonetici ile bir kac arkadaş sohbet ettik.Fakat bir bayan vardi aklina ne gelse cok konuşur.Bende sohbete katıldım tabiki fikirlerimi söyledim.Hep birlikte güzel bir sohbet oldu dedik . Bende dedim gerçekten güzel sohbetti teşekkürler tarzı bisey dedim.Cok konusan bayan sende az konustun hic firsat vermedik dedi güldü.Bende sinirden o an bisey demedim.Sonra yonetici adam kadin gittikten sonra kadin hakkında nasıl biri aranız nasıl gibi bisey sordu.Daha önce de böyle patavatsizlik yapmıştı.Bende bir sıkıntım yok onunla dedim.Ama simdi pişman oldum keşke davranışının beni sinir ettiğini soyleseydim diyorum.Cok konuşarak kendini ispat etmek istiyor deseydim diyorum.Siz olsanız napardiniz?
Ben olsam ne derdim biliyor musunuz ? En azından zırvalamadan konuştum derdimSizce yüzüne ne deseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?