- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Yoo baya konuştum bu nedenle böyle demesi tuhafıma gitti yani kendini daha çok konuşuyor göstermeye çalıştı marifetmis gibiSanırım pek konuşan biri değilsiniz ve bunu bir eksiklik olarak görüyorsunuz. Kadının da bunu alenen söylemesi sizi rahatsız etmiş. Pek konuşkan olmadığınızı diğerlerinin de fark etmesini sağlamış gibi hissetmişsiniz.
Aslında çok konuşarak kendini ispat etme çabası var kadinda bu nedenle övünüyorBiz bu a oauruktan nem kapma
Diyoruz.. kadin kendini geveze goruyor demekki..
Baskalarida aptal degil merak etme kimin ne soyledigini goruyorlar..Aslında çok konuşarak kendini ispat etme çabası var kadinda bu nedenle övünüyor
Bencede görmüşlerdirBaskalarida aptal degil merak etme kimin ne soyledigini goruyorlar..
Ya bende girmek istemiyorum ama konusulunca mecbur kalıyor insan bir yerdene felsefi ne sanatsal muhabbetlere girmem iş yerinde bu muhabbetlerde hep biri kendini haklı çıkarmak ister. herkesin düşüncesi farklı.
Aslında çok konuşarak kendini ispat etme çabası var kadinda bu nedenle övünüyor
O anda dinlemeyi biliyorum en azından diyebilirdimSizin birilerini şikayet etmeye değil hazir cevap olmaya ihtiyacınız var. Bu yönünüzü geliştirin derim
Bazen insanları kırmamak için çok bisey demiyorumO anda dinlemeyi biliyorum en azından diyebilirdim
bunda bir şey yok ki kadın kendinin ne olduğunu söylemiş aslındasende az konustun hic firsat vermedik dedi güldü.
Bana dalga geçer gibi geldi normalde vakit kaybı düşünmek haklısınızbunda bir şey yok ki kadın kendinin ne olduğunu söylemiş aslında
ayrıca bu tip insanları çokta takmamak lazım sonra acaba bunu dedi ne demek istedi diye düşünmekle geçer
Düşünmeden konusmam pek ama hic konusmayan birisi değilim kadinin söyleme tarzı hoşuma gitmedi galibaGündelik normal hayatınızda sessiz sakin ketum ağzını bıçak açmayan bir insan mısınız? Merak ettim durumunuzu.
Çünkü kadının söylediği cümle gayet normal alınacak bir durum yok espri yapmıs. Alınmanızı ilk kıtada yazdığım yerlere bağlıyorum hassas mısınız acaba bu konuda alındınız?
Bende böyle laf atarım arkadaslarıma kesinlikle art niyetim olmadan.
Herşeye alınmamak lazım ben yerinizde olsam gülerdim kötü bir sey dememis.Düşünmeden konusmam pek ama hic konusmayan birisi değilim kadinin söyleme tarzı hoşuma gitmedi galiba
mimiklerini görmedim ama tekrarlarsa '' evet öyle oldu diyip'' gülümsersiniz :dBana dalga geçer gibi geldi normalde vakit kaybı düşünmek haklısınız
O zaman hiç takmayın. Çok konuşan ciddiye alınmıyor. Kadın da öylesine söylemiştir. Kişiselleştirmeyin hiçAslında çok konuşarak kendini ispat etme çabası var kadinda bu nedenle övünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?