İşyerindeki işe başlayan hadsiz kadın

blackwoman_

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2023
80
7
16
28
Kolay gelsin derdim şu işyerinde yaklaşık 6 senedir aynı insanlarla çalışıyodum yapım gereği ve bu aralar biraz duygusal depresif modda olduğum için yeni başlayan birisi vardı işe 3. Haftası oluyor ve biz esnafız onlarda yan dükkanlarda çalışıyorlar. Sevdiğim iki kişi ordan çıktı ve kalan tek kişiyle çok muhabbetim yook ama gene yılların verdiği samimiyet ve güven var. İkisinin yaşlarıda 40 benim 27. Neyse bu aralar insan ilişkileri kurmakta zorlanıyorum. Sadece güvendiğim insanlarla konuşmak istiyorum. Yeni işe başlayan abla gelir gelmez yapışık ikiz gbi sadece onla konuşuyor. Diğer türlü daha bi kolay gelsin dediğini duymadım hiç bana. İşlerimizde seyrek ve bizim dükkanın önüne bi masa koymuşlardı çay kahve içiyoruz araada. Ortak sohbet masası olduğu için ve normalde dde tek te muhabbetimiz olmadığı için ortak alanda enazından konuşmak istedim. Onun dışında sohbetimiz yok. Geldiğinden beri sanki birisi ona eleştir demiş gbi. Önce sivilce hapı kullanıyorum ben bana diğer abla iyi niyetiyle çekirdek çikolata yeme yada az ye diye tavsiyede bulundu. Bu hemen atlatıp niye az yesin hiç yemesin dedi ilk muhabbetimizde ben hadi ilk gün bişe demedim. Ama beni yönlendirmeye çalışıp karar vermesi hosuma gitmedi. Enerji olarak ta hiç olumlu değil ve samimi bulmadım hareketlerini ısınamadım. Bugün iyice kıllandım. Tırnaklarım uzundu ve bana bakıp o tırnakların hali ne ne pisliksin dedi. Sözde gülerek söylüyo ama itici bi şekilde. Bende yaşça büyüğüm olduğu için gene ona muhabbet etcek kadın sayısı 2 çünkü gene espriye vurup aşk olsun daha takma tırnak taktırcaktım dedim. Daha sonra gene bugün ilerleyen saatlerde gözlüğün çok güzelmiş yakışmış dedim bi ara gitti 2 dk sonra geri geldi. Ve dediki gözlüğümün camları çizildi senin yüzünden nazar değdirdin dedi ben şok bakın ben hala iltifat edip sohbeti yumuşatmaya çalıştım. Ve bu kadın benimle yüzyüze birebir hiç konuşmadı. Şimdi bundan sonra nasıl bi yol izlemeylim abla demeyi yüzüne gülmeyimi bıraksam busefer arkamdan dedikodum yapılcak belkide moralini bozdum diye sevinir mi. Bana çok garip geldi. Ortak sohbette diğerleriyle gülsem bunla gülmesem daha çok belli olcak. Dükkanda oturuyorum ve sabah kalvaltı kahve öğlen bide yemek yapıyolar okadar boş vakit varki. Ben yemek istemiyorum diyetteyim dediğim halde zorla çağırıyorlar. Dükkanın içinde otursam dükkanın önünde akşama kadar çenelerini kahkahalarını dinliyorum. Ve dükkanda çalışan sadece ben varım. Etkilenmiyorum desemde etkileniyorum kendi kendime zarar veriyorum ki şuan buraya yazıyorum. Nasıl bi yıol izlemem lazım yüz göz ve kötü olmadan deneyimli ablalarımdan yardım istiyorum..

laf atıp siz ses etmeyip yumuşak davranınca hadsizlik yapma hakkı bulmuş kendınde . Deli deliyi görünce sopasını saklarmış misali . Mesafeli konusun baktınız attığınız mesafeden sürekli kişisel saldırıya devam ediyor o zaman ağzının payını verin . Yaşla saygının alakası yok küçüksünüz die hadsizliklerine saygı duymak zorunda değilsiniz

İşte tam olarak ne demem gerekiyor. Bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum mu demeliyim sonra da şaka yaptım ne alıngansın da diceğine eminim

İşte tam olarak ne demem gerekiyor. Bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum mu demeliyim sonra da şaka yaptım ne alıngansın da diceğine eminim

Pisliksin gibi bir kelimeden şaka olmaz !
Yüzeysel mesafeli ol yani öyle sinsi gibi gülümseme , içinden gelmeyen samimiyeti sunamazsın sonuçta yapmacık durur . Sana böyle dan dun şakalar yaparsa sessiz kalma , senınde şakalaşma yöntemin ne kadar ilginç hiç benlik değil gibisinden nabzını belli et yani sınır koymak istediğinizi hissetsin karşınızdaki

Yani “bana pislik mi diyorsun die yükselmek yerine ,elimi senin ağzına sokmadıgım sürece seni ilgilendirmez ablacım ya diyip huahahahah
güya şaka yaptı ya karşıdaki kendınce sende şaka yaptın
Böylece yaptığının şaka olmadığını anlar

Kendınızden eminseniz arkanızdan konuşmalarından korkmayın yani istemıyorsanız bi görüşme yapcam falan diyip çıkmayın yanlarına yada yanlarına çıksanız bile o an orayla ilgilenmiyor gibi takılın insan bazende susarak anlaşmalı sürekli konuşma gereksinimi duyunca sacmalıyorlar böyle işte dengesiz konuşmalar çıkıyor

Karşınızdaki kişiyi çokta takmayın kendınıze şunu söyleyin o kendıne yakışanı yapıyor ben bu değilim ona onun gibi yaklaşmamalıyım.

Ya zaten öyle daha dün geldin üzerimde psikolojik baskı kurmaya çalışıyor. Yani anlamıyorum. Beni tanımadan ilk defa birinden iltifat aldınız gözlüğüme nazar değdirdin mi dersin konuşmalarıda kaba yani bilmiyorum. Kaç yaşında kadın onun gbi salak salak şakalar yapıp kendimi onun seviyesine düşürüp çirkinleşmekte istemiyorum.

Sadece diğer kadına yağ çekiyor yaşıtı olan bugünde bi olay vardı masaj aletimiz vardı bizim küçük abinin bitanesi onla masaj yapıyodu diğer kadında verde bende yapayım masaj dedi. Bunda kalktı ayşe varken sen kimsinde masaj yapcaksın dedi adama yani bilmiyorum bence çirkin duruyo dışardan. Bu gidişle sevilir mi zamanla yoksa herkes benim gbimi düşünür bilmiyorum

Napacaktınız dua mı edecektınız gözlüğüne hatim mi inin die beklemiş bida tekrarlarsa dur bi okuyup üfleyim düzelir belki diyiverin kendı dıkkatsızlıgının biletini size kesmiş

Çirkin olmuş gerçekten aşkında sevilmez ama bazı yalakalarda el üstünde tutulur bilemicem şimdi karşıdaki diğer kadının tepkileride önemli
Sen kendı düşüncenden şaşma

Çirkin olmuş gerçekten aşkında sevilmez ama bazı yalakalarda el üstünde tutulur bilemicem şimdi karşıdaki diğer kadının tepkileride önemli
Sen kendı düşüncenden şaşma
Gerçekten psikolojim bozuldu. Sevdiğim ve orda bana motive veren biri gitti. Ve kendimi yanlız hissediyorum. Yani böle 3 kişilik ortamlarda genelde hep 3. Dışarda kalır hadi tamam yaşları yakın illaki birbirleriyle daha çok görüşcekler. Ama bu şey demek olmamalı aramıza alırız bunla eleştirirz laf söyleriz şakalaşırız ederiz bilmiyorum ordaki yanlzlkla nasıl olcak 2 gün sonra tamemen kopsam nispet yapmalarda başlar. Gerçekten kimseyle uğraşcak gücüm yok düşündükçe yoruluyorum.

kadın inanılmaz patavatsız biri selam bile verme bundan sonra sana abla tavsiyesi. böyle insanlar asla iyilikten hoşgörüden ve anlayıştan anlamazlar. laf anlatmaya da çalışıp kendini yorma. selam bile verme. dükkanda da müşteri yokken oyalanacak bir şeyler bul kendine. onlar masanın oraya geldiğinde gerek olmasa bile kalk temizlik yap toz falan al ne bileyim ne dükkanı oldğunu bilmiyorum ama ürünleri say vs. başkasının dükkanıysa çalıştığın yer patronun üstüne at. dükkanın dışında çok takılmamı istemiyor de. yok say bu insanları yani. üç kuruşluk insanlar için canını sıkma. onlar orda goy goy yaparken sen yap kahveni eline bir kitap al okumasan bile okuyor gibi yap ama bence oku kafan dağılır hem bulaşmazlar sana. telefonla konusuyor giib yap mesela görmezden gelmek için. soğuk biri olduğunu düşünsünler. orası senin hayatın değil para kazandığın yer. herkesin iş hayatında görmek istemediği insanlar var emin ol. mesain bitene kadar he hee diye idare et. hatta bence dükkanda kimse yokken canın sıkılınca buraya yaz onlar geldiğinde

Bir insan kendi kan bagindan can bagindan olmayan baska birini hele ki yeni tanimis birini nasil bu kadar takabilir aklim almiyor siz takintili misiniz? Yapacak bir isiniz yokmu. O dukkanlarda kamera vs yapilacak is hadi herseyi gectim patron mu yok herkes orda kafasina gore takiliyor. İnsan hic birsey bulamasa ne bilim raf duzenler hic birsey yoksa al telefondan makale oku sosyal medyaya gir kkda takil. Zaten burda her derde iki kelime cevap yazsan gunun biter. Sadece yemeklerde yanlarina git hemen ye yerine dön. Ne takiyorsun insanlari yahu

Valla o işler hiç belli olmuyor.insanlar da bir tuhaf.

Ğ
evet patronları dükkana gelmiyor genelde okadar boş bir yer ki öğlen yemeği yapıp yiyolar dükkanda sabah kahvaltı öğlen kahve bide sürekli beni çağırırlar daha hiç günaydın demişliği yok bana bi kolay gelsin komşu muhabbeti yok bnce gelir gelmez insanlara psikolojik baskı kurmaya çalışıyor gbi geldi Sebebide neden hiç konuşmadı ve böle başladı direk ilk gün kendi çocuğuna ayakkabısı pis diye nekadar pisliksin dedim diyodu baktım 2 gün sonra bana diyor

Yan dukkana yeni baslayan elemandan bu kadar etkilenmeyin.

Lafınızı esirgemeyin, cevabini yapistirin gitsin. Sizi mi kovduracak amac ne?
Gerçekten bilmiyorum he he de geç diyolar da yeni bi ortama gelen sensin ve ılıman olması gerek biraz yüzünü bile göresim yok uzaktan beni görünce ters ters bakıyo ve daha konuşmadık bile kurulacak ne oldu bana karşı diyorum bu baskı kurmaya çalışmak değilde ne yani rahatsız olmak istemiyorum

Dükkana çok üzüldüm ya. Sahibi boş bırakıp gitmiş, iş geliştirme yok, bir sürü boş vakit var yazık günah be..

Ne dükkanı bu ve kimin? Ne kazanıyor bu dükkanlar? Siz sahibi değil de işçi misiniz? Dükkanın kar marjını arttırmaya kafanızı yorun bence, mahalle dedikodularına değil. Kafanız rahat olur.
Bu aralar kendimi işede zor veriiyodum mental çöküşteydm zaten yani artık yeter dersiniz ve tahammülünüz kalmaz ya bi espri yapılınca yeni bi insanla konuşacak enerjiniz kalmaz bazen o da bunu farklı mı algıladı yada sessiz yorgun bu cevap vermiyo ne desem olur diyemi düşündü normalde yeni gelen birine zaten takılmam ama çok haz etmediğim biri sayesinde işe girdi ve girer girmez dediki bu kız benm kardeşim gibi bilmiyorum o kadında beni çok sevmiyodu insanın ister istemez aklına şöyle geliyo sen diğer kadınla samimi ol işin görülsün gerisne yüz verme istediğini de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…