• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işyerindeki izin Alıp ablasını kontrole götürüyor ama bana ayıracak vakti yok...

Ben konu sahibini cok iyi anliyorum. Eşi ablasini dogum kontrolune goturmeye gelince isten tee izin aliyor baya bi vakit ayirabiliyor.

Ama karisina gelince 1 saatini yarim saatini ayirmasin tabi isinden, ama en azindan 2 dakika arayabilir nasilsin hayatim napiyorsun diye. Ben konu sahibini anliyorum haksizlik etmeyelim ona. Ama tabi bunu dile getirme sorun cikmasin esinle aranda. Erkekler aptal gibidir anlamaz kiskandigini sanar. Halbuki sen hatirlanmak istiyorsun.[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim duygularıma tercüman oldunuz, ben götürmesine karışmıyorum tabi ki götürücek kötü bi durum olsa zaten ben de ablasını götürmesini söylerim, mesele bana vakit ayırmaması sizinde söylediğiniz gibi demek ki isteyince izin dahi alınıyormuş 2 dkda ayrılabilir.
Ama Allah'a şükür atlattık canım anlattım ona anlayış gösterdi ( maşallah )

Arkadaslar evli de olabilir evlendi diye insanlar kendi ailelerinden biri için bişey yapmıcak mı
Size yukarıda gereken cevabı verdiğimi düşünüyorum ayrıca ben ilgilenmesin yazdığımı hatırlamıyorum.Ben ailesine karşı kesinlikle kötü yaklaşmam hiç bi zaman bu olayı bile anlattığımda ona "Kardeş çoktur ama aşk bitanedir sana daha çok vakit ayırırım" dediğinde bu cümlesinin yanlış olduğunu söyledim hepsinin yerinin farklı olduğunu başkası olsa karışmazdı belki.

Tabii ki de yaparlar, bu haliyle konu sahiplerini en iyi anladıklarını söyleyenlerin konular hakkında aslında çok bir fikirlerinin olmadığına dönüyoruz yine. Çoğunlukla şaşmıyor.

yani sakın söylemeyin zaten....ayrıca aksamları 4 saat konuşmak bile çok fazla bana göre...telefona yapışık gibi yaşamak...tabi benim fikrim bu... :)) ama bırakın gunduzleri kendini işine versin...erkekler öyle sık boğazı sevmez sonra yıpranırsınız benden söylemesi canım ... :)
Tabi ki öyle zaten ben se yoğunum okulum gereği kendisi de öyle işleri yoğun aynı zamanda 2 üniversite d okuyor pek vaktimiz yok benim demek istediğim 2 dk da olsa konuşulabilir yoksa ablası tabi ki götürücek.
Başta anlatmamıştım ama sonradan söyledim ona ılımlı yaklaştı bana hak verdi.
Yorumunuz için teşekkür ederim.

:) yeni konularini okudukca icin siserse tartisirsin :)
hatta eski konulari da okuma gafletinde bulunursan tam anlarsin olayi :)
Okumak zorunda değilsiniz kimin konu açtığı ortada ismi gördüğünüz anda açmazsınız olur biter herkes istediği konuyu açmakta özgür tabi ki buranın kuralları dahilinde.

Okumak zorunda değilsiniz kimin konu açtığı ortada ismi gördüğünüz anda açmazsınız olur biter herkes istediği konuyu açmakta özgür tabi ki buranın kuralları dahilinde.
hayatim senin konun bana ozel yapilmis eroin gibi geliyor.
okusan ayri, okumasan ayri.

Konu sahibi bence haklı ancak tam olarak derdini yanlış bir üslupla anlatmış bu kadar üzerine gitmemek gerekiyor diye düşünüyorum. Elbette karşısındakinin kendi ailesine yardım etmesi çok normal hani eğer sadece bu zoruna gitmiş olsaydı bende hak vermezdim ama gün içinde hiç konuşmuyorlarsa ister istemez insan bir kıyaslamaya düşebilir istediğinde vakit bulabiliyor demek ki diye. Ben ne olursa olsun bir insanın gün için sadece birkaç dakika bile olsa sevdiği kişiyi arayabileceğini düşünüyorum. İlla uzun sohbetlere gerek yok sadece hal hatır sorup iyi olduğunu öğrenmek ya da bazen sadece seni seviyorum seni özledim sesini duymak istedim demek için bile aranabilir bir insan. Gün içinde uzun sohbetler yapmayı tüm öğle arasını falan telefonda geçirmesini beklemek bencilce olabilir ama böyle kısa konuşmalar arada atılan kısa mesajlar ilişkiyi de canlı tutar. Ama yine de çok uzatılacak bir mevzu değil çünkü genel olarak haklı olsan bile kıyasladığın kişi ve olay yanlış bundan dolayı da haksız duruma düşebilirsin.

ee normalı bu. ablasını hastaneye goturmese asıl o zaman süphe et.

Ben konu sahibini cok iyi anliyorum. Eşi ablasini dogum kontrolune goturmeye gelince isten tee izin aliyor baya bi vakit ayirabiliyor.

Ama karisina gelince 1 saatini yarim saatini ayirmasin tabi isinden, ama en azindan 2 dakika arayabilir nasilsin hayatim napiyorsun diye. Ben konu sahibini anliyorum haksizlik etmeyelim ona. Ama tabi bunu dile getirme sorun cikmasin esinle aranda. Erkekler aptal gibidir anlamaz kiskandigini sanar. Halbuki sen hatirlanmak istiyorsun.
Çok teşekkür ederim duygularıma tercüman oldunuz, ben götürmesine karışmıyorum tabi ki götürücek kötü bi durum olsa zaten ben de ablasını götürmesini söylerim, mesele bana vakit ayırmaması sizinde söylediğiniz gibi demek ki isteyince izin dahi alınıyormuş 2 dkda ayrılabilir.
Ama Allah'a şükür atlattık canım anlattım ona anlayış gösterdi ( maşallah )

Size yukarıda gereken cevabı verdiğimi düşünüyorum ayrıca ben ilgilenmesin yazdığımı hatırlamıyorum.Ben ailesine karşı kesinlikle kötü yaklaşmam hiç bi zaman bu olayı bile anlattığımda ona "Kardeş çoktur ama aşk bitanedir sana daha çok vakit ayırırım" dediğinde bu cümlesinin yanlış olduğunu söyledim hepsinin yerinin farklı olduğunu başkası olsa karışmazdı belki.

Tabi ki öyle zaten ben se yoğunum okulum gereği kendisi de öyle işleri yoğun aynı zamanda 2 üniversite d okuyor pek vaktimiz yok benim demek istediğim 2 dk da olsa konuşulabilir yoksa ablası tabi ki götürücek.
Başta anlatmamıştım ama sonradan söyledim ona ılımlı yaklaştı bana hak verdi.
Yorumunuz için teşekkür ederim.[/QUOTE]
Rica ederim...cok takilma bunlara...en guzeli inan... Cunku biz cok takilmaya baslarsak onlarda bizim takilmamiza takilmaya başlıyorlar...sen iki dakka arayabilir diyorsun dogru belki arayabilir...biz bu iki dakkaya cok anlam yukluyoruz..kadinlarin geneli...niye o iki dakkayi aramak aklina gelmiyor diye kafamizda kurup kurup bize sevgisinin azaldigina varan yersiz tespitler çıkarıyorz ama inan cok istisna bir insan değilse onlarin bu iki dakka hic aklina gelmiyor...duygusuz ilgisiz ya da sevgisiz oldugu için degil...bizim kadar ince dusunmedikleri için...her bunyeyi olduğu gibi kabul etmek lazim ..erkekler kadinlar kadar ince düşünmüyor....mevzu bu..doğrudan komutlarla çalışıyor beyin sistemleri...komut 1 rahatsizim beni hastaneye götür. :)) emin ol sen rahatsiz olsan ve ayni istekle gelsen sana da izin alacaktı.. :)) dogrudan net komutlar..karmasik dusunme ince ayar mekanızmalarina sahip değiller.. :)))) ha haa..bizzat nisanlim uzerinde sevgililik dönemimizden bu yana master yaptim ben... :))) bunlar boyle...

Artık hiç takmıyorum ve düzeldi ben umursamayınca zaten ilgisiz olduğunu söylemem yanlış olurdu sadece gün içinde de beni hatırlamasını istiyordum o da düzeldi artık, sizin de söylediğiniz gibi ben 2 dk istiyorum ama işleri yoğun olunca bu defa hemen kapatmak zorunda kalınca sorun çıkmasından çekinmiş bn kırılırım diye düşünmüş ona da hak verdim, artık arıyor kısa da olsa Konuşuyoruz ya da yazıyoruz sorun olmuyor şükür.
Eminim beni de götürürdü canım zaten sorun Ablasını götürmesi değil tabi ki götürücek benim demek istediğim isteyince vakit bulunabiliyormuş demek ki..teşekkür ederim yorumlarınız gayet açıklayıcı ve güzel :) bir de master yapmışsınız :) iyi tavsiye oldu bana tecrübe konuşuyo :)

Back
X