Ben konu sahibini cok iyi anliyorum. Eşi ablasini dogum kontrolune goturmeye gelince isten tee izin aliyor baya bi vakit ayirabiliyor.
Ama karisina gelince 1 saatini yarim saatini ayirmasin tabi isinden, ama en azindan 2 dakika arayabilir nasilsin hayatim napiyorsun diye. Ben konu sahibini anliyorum haksizlik etmeyelim ona. Ama tabi bunu dile getirme sorun cikmasin esinle aranda. Erkekler aptal gibidir anlamaz kiskandigini sanar. Halbuki sen hatirlanmak istiyorsun.[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim duygularıma tercüman oldunuz, ben götürmesine karışmıyorum tabi ki götürücek kötü bi durum olsa zaten ben de ablasını götürmesini söylerim, mesele bana vakit ayırmaması sizinde söylediğiniz gibi demek ki isteyince izin dahi alınıyormuş 2 dkda ayrılabilir.
Ama Allah'a şükür atlattık canım anlattım ona anlayış gösterdi ( maşallah )
Arkadaslar evli de olabilir evlendi diye insanlar kendi ailelerinden biri için bişey yapmıcak mı
Size yukarıda gereken cevabı verdiğimi düşünüyorum ayrıca ben ilgilenmesin yazdığımı hatırlamıyorum.Ben ailesine karşı kesinlikle kötü yaklaşmam hiç bi zaman bu olayı bile anlattığımda ona "Kardeş çoktur ama aşk bitanedir sana daha çok vakit ayırırım" dediğinde bu cümlesinin yanlış olduğunu söyledim hepsinin yerinin farklı olduğunu başkası olsa karışmazdı belki.
Tabii ki de yaparlar, bu haliyle konu sahiplerini en iyi anladıklarını söyleyenlerin konular hakkında aslında çok bir fikirlerinin olmadığına dönüyoruz yine. Çoğunlukla şaşmıyor.
yani sakın söylemeyin zaten....ayrıca aksamları 4 saat konuşmak bile çok fazla bana göre...telefona yapışık gibi yaşamak...tabi benim fikrim bu... :)) ama bırakın gunduzleri kendini işine versin...erkekler öyle sık boğazı sevmez sonra yıpranırsınız benden söylemesi canım ... :)
Tabi ki öyle zaten ben se yoğunum okulum gereği kendisi de öyle işleri yoğun aynı zamanda 2 üniversite d okuyor pek vaktimiz yok benim demek istediğim 2 dk da olsa konuşulabilir yoksa ablası tabi ki götürücek.
Başta anlatmamıştım ama sonradan söyledim ona ılımlı yaklaştı bana hak verdi.
Yorumunuz için teşekkür ederim.