- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
Rahatsiz edici davranislari ve bir erkekten daha rahatsiz edici olabilen israrlari olarak genelleyebilirim ancak. Detaya girme geregi duymuyorum o yuzden haklarinda ki genel intiba mi soyleyerek gectim
beğendiğim bi kadın olunca bugün ne giymiş nasıl makyaj yapmış biraz kıskançlıktan biraz da belki giydiğinden yaptığı makyajdan feyz alırım diyeMerhaba.5 aydir bir firmada calisiyorum. Calisanlarin cogu kadin, beraber oturuyoruz cogu zaman mecburen. Aralarindaki bir bayanla ilk gunden beri goz goze geliyorum. Arkamdan caktirmadan popoma bakiyor.toplantida ne zaman kafami cevirsem gozleri ustumde. Artik sikinti geldi. Kadinsal kiskanclik dedim gecer dedim yokk artik ben de cevirip kafami yakaliyorum bakisip duruyoruz hayir olsun insallah...
Ne yalan söyleyeyim poponu merak ettim
Not: lezbiyen degilim
Ne yalan söyleyeyim poponu merak ettim
Not: lezbiyen degilim[/Q
Kizlar popoya takilmayin:))) gozgozeyiz hepat gozlugumu takinacak herkes. Gözü nere kaydı ora bakar
Algisi acık insanlara hayranimİyi de bir bakıp çevirmiyormuş ki,resmen göz göze de bakışıyormuş. Nasıl bir erkek bunu yapsa rahatsız olursak bence farkı yok.
Bir kadının poposuna beğeni ile biz de bakıyoruz ama hiç göz göze gelip bakıştığımı hatırlamıyorum bence bu taciz,devam ederse konuşmayı denemelisiniz. ''Bana baktığını yakalıyorum, kaç seferdir soramadım birine falan mı benzetiyorsun acaba'' deyin.
Siz de ona bakın uzun uzunYok ya asil konu goz goze bakismasi popoyu gectim
Çok teşekkür ederim, bence bir an evvel konuşun.Taciz değil merak bile olsa her gün biri beni süzse rahatsız olurum. Zaten beğeni ile bakan göz göze gelince bir utanır kafayı çevirir ya da ''bugün ne kadar hoş olmuşsun, şununu nereden aldın,diyet mi yapıyorsun'' şu bu diye sorar. Benim hoşuma gitmedi,bence geçiştirmeyinA
Algisi acık insanlara hayranim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?