İşyerindeki kız lezbiyen mi

Rahatsiz edici davranislari ve bir erkekten daha rahatsiz edici olabilen israrlari olarak genelleyebilirim ancak. Detaya girme geregi duymuyorum o yuzden haklarinda ki genel intiba mi soyleyerek gectim

Sizin tanıştığınız lezbiyenlerde bi acaiplik var o zaman

beğendiğim bi kadın olunca bugün ne giymiş nasıl makyaj yapmış biraz kıskançlıktan biraz da belki giydiğinden yaptığı makyajdan feyz alırım diye
belki beğeniyordur seni ne var bunda

lezbiyen değil kendisinde öyle popo yok muhtemeln begendiği için bakıyor ilgisini çekiyor.

Sinir olup en sonunda yuzune patlardim problemmi var gun boyu gozlerin uzerimde derdim .d

Her kadın az da olsa maskülendir ama bu kadında maskülenlik oranı normalin üstünde.

İyi de bir bakıp çevirmiyormuş ki,resmen göz göze de bakışıyormuş. Nasıl bir erkek bunu yapsa rahatsız olursak bence farkı yok.
Bir kadının poposuna beğeni ile biz de bakıyoruz ama hiç göz göze gelip bakıştığımı hatırlamıyorum bence bu taciz,devam ederse konuşmayı denemelisiniz. ''Bana baktığını yakalıyorum, kaç seferdir soramadım birine falan mı benzetiyorsun acaba'' deyin.

at gozlugumu takinacak herkes. Gözü nere kaydı ora bakar
Kizlar popoya takilmayin:))) gozgozeyiz hep inceliyor surekli.demekki kiskancliktan.ben de begendigim kadina bakiyorum ama ger gun sıkılırdım yani bak bak nereye kadar..nazari degcek ondan korkuyorum

A
Algisi acık insanlara hayranim

Demin yemekte yine bastan asagi asagidan yukari suzdu. Iyi niyetli mi kotu mu ne cesit bisey ben anlamadim hala. Tersliyecem de niyetini anlamam lazim once iste. Arada da bana laf sokuyor konusma arasinda sikintisi buyuk sanirim

A

Algisi acık insanlara hayranim
Çok teşekkür ederim, bence bir an evvel konuşun.Taciz değil merak bile olsa her gün biri beni süzse rahatsız olurum. Zaten beğeni ile bakan göz göze gelince bir utanır kafayı çevirir ya da ''bugün ne kadar hoş olmuşsun, şununu nereden aldın,diyet mi yapıyorsun'' şu bu diye sorar. Benim hoşuma gitmedi,bence geçiştirmeyin

Tabi insan rahatsız olur böyle bir durumdan. Ben de işkillenirdim. Ama ne yapardım bunu bilmiyorum. Duruma göre değişir. Rahatsız oldugumu açıkca ve ya dolaylı bildirirdim herhalde

Bir erkek vardı tanıdığım. Kadın kadına güzel demez derdi. Hatta bana facebookta ne kadar güzelsin diyen kadın arkadaşlarıma lezbiyen yakıştırması yapıyordu. Çok sinir oluyordum adama. Deli midir nedir ? Ben güzel bulursam her kadın için güzel derim.
Konu sahibi arkadaşım tabiki yazdığımın seninle ilgisi yok :) Sadece aklıma geldi paylaşmak istedim. Rahatsız olmakta haklısın. Belki sürekli bakmasının başka bir nedeni vardır. Diyolog kurunca zaten belli olur.

Lezbiyense sorun değil bir gün açılırsa ben lezbiyen değilim kusura bakma dersin geçer gider, tecavüz edecek hali yok sana psikopat değilse.
Ama genelde kadınlar bakıyor evet. Lezbiyenlikle alakası yok. Bence bir çok kadın rahatsız etmek için bakıyor. Bakıyorum mesela açık normal giyinmiş bir kadın, üzerinde elbise var. Benim elbisemin eteği daha kısa diye büyük ihtimalle uzuuuun uzun bakıyor. Gözleriyle dövecek beni. Bazen kapalı olan kadınlar da öyle sanki giyimimden dolayı utanmamı sağlamak istercesine bakıyor ama illa ki başının kapalı olması gerekmez, benimkinden azıcık daha kapalı giyindiyse tamam artık beni rahatsız etme hakkı var. Ki çok açık giyinen biri değilim. Ama mini etek de giysem büstiyer de giysem kime ne aslında. Ülkemizde bazı erkekler tacizci değil sadece bazı kadınlar da tacizci. Cinsel yönelimlerinden değil, gıcıklıklarından, kıskançlıklarından, rahatsız etmek istemelerinden, erkek olmadıkları için kimsenin onlara ne bakıyorsun deyip tacizci yaftası yapıştırmayacağını bildiklerinden.
Üç ay yurtışındaydım mecburiyetten. Neredeyse hiç bir şeyini bizim ülkemizdekine kıyasla sevmedim, sevemedim. Ne yemeklerini ne yaşam tarzlarını... Ama canının istediğini giyip dolaşabilmek gibisi yok cidden. O delici bakışlar olmadan...
Burdan sizin açık giyindiğinizi varsaydığımı çıkarmayın. Sadece tamamen kapalı ama daha güzel, ilgi çekici de giyiniyor olabilirsiniz. Başınız kapalı da olabilir, üzerinizde pardesü vardır bu sefer makyajınızı, ayakkabınızı vs. yargılayası gelir. Sesini çıkarıp bir şey diyemeyeceğinden bakışlarıyla yapar bunu.

Ay

Ya kıskançlıktan bakıyordur dicem ama öyle baksa caktirmaz

Çok iyi niyetlisin bence senden haz etmediği için öyle bakıyor

Popoma neden bakıyor dersen yürürken kiritiyormusun mesela bı ihtimal

Bakışlarında aşk mı şehvet mı var yoksa tahammül edemeyen bakış mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…