- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
iş arkadaşınız hakkında konuşmanız çok yanlış ikinizin arasındaki problem sizleri ilgilendirir ve orası işyeri, dedikodusunu yaptığınız kişide yüz yüze baktığınız iş arkadaşınız...Benim için bütün cevaplarınız iyi veya kötü çok değerli. İşyerinde ben amirimin yanında çalışıyorum. Önceden diğer departmanda anlaşamadığım kadın ile birlikte çalışıyordum daha sonra yeni gelen kişiyi oraya verdi. amirde beni yanına aldı. Daha sonra bu yeni gelen arkadaşa ben güvenerekten o kadın ile anlaşamadığımı anlattım. Çok Güler yüzlü davrandım. Bana hatta sen çok safsın dedi . Neyse daha sonra mesafemizi koruduk.selam vermeye başladık sadece.dün bir iş geldi bana konusu önceki departman ile ilgili olan.bende Bunu yeni gelen arkadaşa söyledim. Daha sonra o anlaşamadığım kişi beni aradı bana size gelenleri sen yap söylemeyin dedi.bende bunu bana o söylesin dedim oda ben söylüyorum dedi.neyse bende tamam olur yaparım dedim. Yeni gelen arkadaşa bi şey soruyorum bana buna sende bakabilirsin aslında diyor. Şimdi ben bu tip insanlarla nasıl mücadele edeceğim bi markette kasaya geldim ürünü masanın arkasına bıraktım kasiyer kız bana gelmiş onu aldığın yere koy canım onun yeri dolap diyor . Bende neyse alayım bari diyorum. Karşı gelmeyi hiç beceremiyorum. Nasıl bi insanım ben ya çok yoruldum artık
iş yerinizdeki durumu bilmem ama kasiyer kız haklı. ürün soğuk durması gereken birşey ise müşteri olarak benim de hayatımı tehlikeye atıyorsunuz demek oluyor dolaba koymazsanız.Benim için bütün cevaplarınız iyi veya kötü çok değerli. İşyerinde ben amirimin yanında çalışıyorum. Önceden diğer departmanda anlaşamadığım kadın ile birlikte çalışıyordum daha sonra yeni gelen kişiyi oraya verdi. amirde beni yanına aldı. Daha sonra bu yeni gelen arkadaşa ben güvenerekten o kadın ile anlaşamadığımı anlattım. Çok Güler yüzlü davrandım. Bana hatta sen çok safsın dedi . Neyse daha sonra mesafemizi koruduk.selam vermeye başladık sadece.dün bir iş geldi bana konusu önceki departman ile ilgili olan.bende Bunu yeni gelen arkadaşa söyledim. Daha sonra o anlaşamadığım kişi beni aradı bana size gelenleri sen yap söylemeyin dedi.bende bunu bana o söylesin dedim oda ben söylüyorum dedi.neyse bende tamam olur yaparım dedim. Yeni gelen arkadaşa bi şey soruyorum bana buna sende bakabilirsin aslında diyor. Şimdi ben bu tip insanlarla nasıl mücadele edeceğim bi markette kasaya geldim ürünü masanın arkasına bıraktım kasiyer kız bana gelmiş onu aldığın yere koy canım onun yeri dolap diyor . Bende neyse alayım bari diyorum. Karşı gelmeyi hiç beceremiyorum. Nasıl bi insanım ben ya çok yoruldum artık
Öncelikle iyi veya kötü kimseyi kimseye anlatmayın. Ayrıca muhabbetini kesebilirsin. Ve görevin olmayan şeyleri söylüyorsa yapmak zorunda değilsindir diye düşünüyorumBenim için bütün cevaplarınız iyi veya kötü çok değerli. İşyerinde ben amirimin yanında çalışıyorum. Önceden diğer departmanda anlaşamadığım kadın ile birlikte çalışıyordum daha sonra yeni gelen kişiyi oraya verdi. amirde beni yanına aldı. Daha sonra bu yeni gelen arkadaşa ben güvenerekten o kadın ile anlaşamadığımı anlattım. Çok Güler yüzlü davrandım. Bana hatta sen çok safsın dedi . Neyse daha sonra mesafemizi koruduk.selam vermeye başladık sadece.dün bir iş geldi bana konusu önceki departman ile ilgili olan.bende Bunu yeni gelen arkadaşa söyledim. Daha sonra o anlaşamadığım kişi beni aradı bana size gelenleri sen yap söylemeyin dedi.bende bunu bana o söylesin dedim oda ben söylüyorum dedi.neyse bende tamam olur yaparım dedim. Yeni gelen arkadaşa bi şey soruyorum bana buna sende bakabilirsin aslında diyor. Şimdi ben bu tip insanlarla nasıl mücadele edeceğim bi markette kasaya geldim ürünü masanın arkasına bıraktım kasiyer kız bana gelmiş onu aldığın yere koy canım onun yeri dolap diyor . Bende neyse alayım bari diyorum. Karşı gelmeyi hiç beceremiyorum. Nasıl bi insanım ben ya çok yoruldum artık
Nasıl güzel yazmışsınız arada sırada gelip okuyacağım hatırlayayım diyeIsyeri kurali
1 asla asla kimsenin arkasından konuşma bugin ona yarin sana olur yorum yapamam diyeceksin yakından tanimam etmem diyeceksin
2. Hayir demeyi bileceksin
3. Yerden çöp alip atsan bile offf cok yoruldum hersey bana bakıyor diyeceksin yoğunum yoğunum diye aglayacaksin saga sola
4.zamanla hayir demeyi öğreneceksin
5.isyerleri cadi kazani herkes kuyu kazar sen uzaktan sessizce dinleyeceksin yorum yapmayacaksin.
6.asla siyaset yapmayacaksin
7.herzamam temiz iyi giyinirsen insanlarin tavri farkli olur marka ozellikle.
8 marketteki de sizin gibi bir insan bunu bilin almadığınız zaman arkanızdan niye almadin demez adam işine bakiyor yogun zaten sizimi düşünecek
9.bir seyi beğenmediğiniz zaman begenmedim diyin kimse kırılmaz
10 siz bir insansiniz sizinde fikirleriniz var ama kirmadan söylenecek fikirler
11 ve enson pişene kadar tabiri caizse sektorde avci olana kadar bu süreç olur geçecek adi üstünde tecrube ile büyürsün lakin o tecrubeden ders cikaracak akillikta olmalisin yoksa üzülürsün
Umarim yardımcı oldum diyeceklerim bu kadar
Kaba olacak ama yırtık olarak,teşbihte hata olmaz.Kasiyer nasıl sen kipi ile konuşuyor,şu konuşmayı bilmeyen tiplere hiç acımam. Kasiyere vaktim yok çalışanlar koysun ,işiniz bu degil mi derim,üstelerse kavga ederimBenim için bütün cevaplarınız iyi veya kötü çok değerli. İşyerinde ben amirimin yanında çalışıyorum. Önceden diğer departmanda anlaşamadığım kadın ile birlikte çalışıyordum daha sonra yeni gelen kişiyi oraya verdi. amirde beni yanına aldı. Daha sonra bu yeni gelen arkadaşa ben güvenerekten o kadın ile anlaşamadığımı anlattım. Çok Güler yüzlü davrandım. Bana hatta sen çok safsın dedi . Neyse daha sonra mesafemizi koruduk.selam vermeye başladık sadece.dün bir iş geldi bana konusu önceki departman ile ilgili olan.bende Bunu yeni gelen arkadaşa söyledim. Daha sonra o anlaşamadığım kişi beni aradı bana size gelenleri sen yap söylemeyin dedi.bende bunu bana o söylesin dedim oda ben söylüyorum dedi.neyse bende tamam olur yaparım dedim. Yeni gelen arkadaşa bi şey soruyorum bana buna sende bakabilirsin aslında diyor. Şimdi ben bu tip insanlarla nasıl mücadele edeceğim bi markette kasaya geldim ürünü masanın arkasına bıraktım kasiyer kız bana gelmiş onu aldığın yere koy canım onun yeri dolap diyor . Bende neyse alayım bari diyorum. Karşı gelmeyi hiç beceremiyorum. Nasıl bi insanım ben ya çok yoruldum artık
Maaşını da ben alacaksam yaparım derim.Benim için bütün cevaplarınız iyi veya kötü çok değerli. İşyerinde ben amirimin yanında çalışıyorum. Önceden diğer departmanda anlaşamadığım kadın ile birlikte çalışıyordum daha sonra yeni gelen kişiyi oraya verdi. amirde beni yanına aldı. Daha sonra bu yeni gelen arkadaşa ben güvenerekten o kadın ile anlaşamadığımı anlattım. Çok Güler yüzlü davrandım. Bana hatta sen çok safsın dedi . Neyse daha sonra mesafemizi koruduk.selam vermeye başladık sadece.dün bir iş geldi bana konusu önceki departman ile ilgili olan.bende Bunu yeni gelen arkadaşa söyledim. Daha sonra o anlaşamadığım kişi beni aradı bana size gelenleri sen yap söylemeyin dedi.bende bunu bana o söylesin dedim oda ben söylüyorum dedi.neyse bende tamam olur yaparım dedim. Yeni gelen arkadaşa bi şey soruyorum bana buna sende bakabilirsin aslında diyor. Şimdi ben bu tip insanlarla nasıl mücadele edeceğim bi markette kasaya geldim ürünü masanın arkasına bıraktım kasiyer kız bana gelmiş onu aldığın yere koy canım onun yeri dolap diyor . Bende neyse alayım bari diyorum. Karşı gelmeyi hiç beceremiyorum. Nasıl bi insanım ben ya çok yoruldum artık
Bu kısım için şu videoyu önerebilirimbi markette kasaya geldim ürünü masanın arkasına bıraktım kasiyer kız bana gelmiş onu aldığın yere koy canım onun yeri dolap diyor . Bende neyse alayım bari diyorum. Karşı gelmeyi hiç beceremiyorum. Nasıl bi insanım ben ya çok yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?