- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
Benim için bütün cevaplarınız iyi veya kötü çok değerli. İşyerinde ben amirimin yanında çalışıyorum. Önceden diğer departmanda anlaşamadığım kadın ile birlikte çalışıyordum daha sonra yeni gelen kişiyi oraya verdi. amirde beni yanına aldı. Daha sonra bu yeni gelen arkadaşa ben güvenerekten o kadın ile anlaşamadığımı anlattım. Çok Güler yüzlü davrandım. Bana hatta sen çok safsın dedi . Neyse daha sonra mesafemizi koruduk.selam vermeye başladık sadece.dün bir iş geldi bana konusu önceki departman ile ilgili olan.bende Bunu yeni gelen arkadaşa söyledim. Daha sonra o anlaşamadığım kişi beni aradı bana size gelenleri sen yap söylemeyin dedi.bende bunu bana o söylesin dedim oda ben söylüyorum dedi.neyse bende tamam olur yaparım dedim. Yeni gelen arkadaşa bi şey soruyorum bana buna sende bakabilirsin aslında diyor. Şimdi ben bu tip insanlarla nasıl mücadele edeceğim bi markette kasaya geldim ürünü masanın arkasına bıraktım kasiyer kız bana gelmiş onu aldığın yere koy canım onun yeri dolap diyor . Bende neyse alayım bari diyorum. Karşı gelmeyi hiç beceremiyorum. Nasıl bi insanım ben ya çok yoruldum artık