- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
- Konu Sahibi philosophy
-
Bizim haftalik 57 saat.En az 45 saatim dolu dolu geciyor.Haftada 27 saat dershanede dersim var12 saat de özel dersim var.
Kabullenerek gidin derse,aksami düşünürseniz vakit yetmez. Aralarda eğlenmeyebakin
Cok iyi anliyorum seni ben de oyleyim :/Dersanede matematik ogretmeniyim arkadaşlar. Aslında seviyorum geçen yılda aynı yerde çalışıyordum,öğrencileri seviyorum ,iyi anlasiyorum problem yok o konuda. Bu yıl sınıf sayısı daha fazla ve yeni öğretmen bulunamadı 2 ay oldu dersane başlayalı, özellikle son iki haftadır bir insanın kaldirabileceginden fazla derse giriyorum fiks günde 10 saat çakılı arada soru çözümü bilfiil, sınıflarım hep son sınıf yoğun bir şekilde ders anlatmam gerekiyor ve bu tempoyu kaldiramiyorum yok beynim kilit oldu işten geldim suan yığıldım kaldım evliyim bu arada ve çocuğum var birde.söyledim program yoğun diye müdüre arıyoruz bulamıyoruz diyor ama kaç hafta oldu aglayasim var kafam aticak fırlatıp onlugu cikicam, ama haksız duruma düşmek istemiyorumçok mağdurum napim ben ya bir gün daha bile o programı kaldiricak takatim yok.
Derslerde sorunum yok aslında hatta çoğu zaman çok eğleniyorum. Akşama doğru başıma kramp giriyor, kilitleniyorum.Evet belkide bu tempoyu kaldirabilenler vardır ama ben çok yoruluyorum.Haftada 27 saat dershanede dersim var12 saat de özel dersim var.
Kabullenerek gidin derse,aksami düşünürseniz vakit yetmez. Aralarda eğlenmeyebakin
o kadar boşta öğretmen varken bir kişiye bu kadar yük vermek ne kadar doğru!Dersanede matematik ogretmeniyim arkadaşlar. Aslında seviyorum geçen yılda aynı yerde çalışıyordum,öğrencileri seviyorum ,iyi anlasiyorum problem yok o konuda. Bu yıl sınıf sayısı daha fazla ve yeni öğretmen bulunamadı 2 ay oldu dersane başlayalı, özellikle son iki haftadır bir insanın kaldirabileceginden fazla derse giriyorum fiks günde 10 saat çakılı arada soru çözümü bilfiil, sınıflarım hep son sınıf yoğun bir şekilde ders anlatmam gerekiyor ve bu tempoyu kaldiramiyorum yok beynim kilit oldu işten geldim suan yığıldım kaldım evliyim bu arada ve çocuğum var birde.söyledim program yoğun diye müdüre arıyoruz bulamıyoruz diyor ama kaç hafta oldu aglayasim var kafam aticak fırlatıp onlugu cikicam, ama haksız duruma düşmek istemiyorumçok mağdurum napim ben ya bir gün daha bile o programı kaldiricak takatim yok.
Hayır birde sürekli yeni sınıf açılıyor.madem öğretmen yok almasınlar kayıt. Napsam ya Offf bilmiyorumo kadar boşta öğretmen varken bir kişiye bu kadar yük vermek ne kadar doğru!
allah yardımcınız olsun iş bulsak bir dert bulamasak bir dert işte.
ücretinizi artırmayı deneyin hakkınızı alın
Bizim haftalik 57 saat.En az 45 saatim dolu dolu geciyor.
Benim su anda 48 saat 5 gün olduğu için daha da yoğun oluyor. 40 saatten günde de 7-8 saatten sonrası zulüm. Allahım nasıl bir meslek seçmişim hadi mesleği geçtim nasıl bir branş. Diğerleri çok rahat ya deli olucam ve inanirmisiniz aman amanda maaş farkı yok.Haftalik ELLIYEDI saat??!Bu sekilde calismayi nasil kabul ediyorsunuz ya? Devasa, cidden devasa bir ucret oduyorlar sanirim?
Benim su anda 48 saat 5 gün olduğu için daha da yoğun oluyor. 40 saatten günde de 7-8 saatten sonrası zulüm. Allahım nasıl bir meslek seçmişim hadi mesleği geçtim nasıl bir branş. Diğerleri çok rahat ya deli olucam ve inanirmisiniz aman amanda maaş farkı yok.
Dersanede matematik ogretmeniyim arkadaşlar. Aslında seviyorum geçen yılda aynı yerde çalışıyordum,öğrencileri seviyorum ,iyi anlasiyorum problem yok o konuda. Bu yıl sınıf sayısı daha fazla ve yeni öğretmen bulunamadı 2 ay oldu dersane başlayalı, özellikle son iki haftadır bir insanın kaldirabileceginden fazla derse giriyorum fiks günde 10 saat çakılı arada soru çözümü bilfiil, sınıflarım hep son sınıf yoğun bir şekilde ders anlatmam gerekiyor ve bu tempoyu kaldiramiyorum yok beynim kilit oldu işten geldim suan yığıldım kaldım evliyim bu arada ve çocuğum var birde.söyledim program yoğun diye müdüre arıyoruz bulamıyoruz diyor ama kaç hafta oldu aglayasim var kafam aticak fırlatıp onlugu cikicam, ama haksız duruma düşmek istemiyorumçok mağdurum napim ben ya bir gün daha bile o programı kaldiricak takatim yok.
Yok malesef dediğin gibi, hiçbir şekilde ekstra almıyorum,tam zamanliyim. Benim de 6. Yılım yeni de değilim ki. Su anda tamamen çok zor durumda olduklarını söylüyorlar ve beni vicdanimla başbaşa bırakıyorlarCok ama cok uzuldum. Odemelerin nasil peki, ders saati ucretli mi tamamen, yoksa taban ucret+extra ders saati mi? (misal optimist olmayan bir ornekle 30 saatin ustu extra gibi). Umarim extra almadigini soylemezsinAlmiyorsan da talep et lutfen, kiyamam cok uzuldum. Ben de ogretmenim ve ilk is tecrubemde cok sikintilar cekmistim, seni anliyorum.
Suan hala basım zonkluyor mesela. Geçici diyorlar ama geçici de olsa dayanamıyorum.Ama dediğin gibi öğrencileri de çok seviyorum onlarla mutlu oluyorum. Çocuk olunca da çok zor evli olmak neyse de. Daha yeni uyuttum,bende uyucam ışte bu saatten sonra,yarın da aynı tempo yineben de dersanede çalıştım kaç sene.. haftasonu 16 saat.. haftaiçi 20 saat ders + 20 saat etüt çalışırdım.. bazen tuvalete gidip bi kabine girip azıcık kafamı dinlemeye çalışırdım.. aldığım ücret çok düşüktü.. çok zordu ama çalışmak istiyordum ve çok seviyordum işimi.. öyle dayandım.. ama bekardım.. şimdi evli ve çocuklu iken düşünemiyorum.. mutlaka senden verim almaları için en azından soru çözümleri etütler vs için yanına stajyer almalarını söyle.. sağlığın gider elinden bu şekilde allah korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?