- 7 Mart 2013
- 6.717
- 20.091
- 548
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Bina arkasında veya bahçe kapısının arkasında içiliyor. Öğrenciler görmesin diye yapılan uygulama bu.ben öğretmenler odasında içiyorlar demedim mesela ama mutlaka sigara içilen bir oda vardır
Dingonun ahırı olan eski tip binalı hastanelerde nerelerde içildiğini bir görseniz. En sinir olduğum olay ise göğüs hastalıklarında içilen sigaralar. Oraya gidenlerin solunum sıkıntısı var zaten. Bre hayvanat, git dışarıda iç. Kapıyı kapatıp camı açınca kokunun çıkıp gittiğini sanıyorlar. Cahiller sürüsü.Hastaneler de iciliyor mu kac sefer ameliyat oldum yatan hastalar bile aşağı inip geliyordu izmirde öyle en azindanwc de içmeye calisanlar oluyor onlarida hemen uyariyorlar
Aklıma da gelmişken bazı İETT şoförleri de otobüs ilk durağında beklerken içinde sigara içiyor ve kokusu kalıyor. Ben ise üşenmeden sefer adı ve otobüs kapı numarasıyla İBB'ye şikayet ediyorum. Siz de edin. Dönüş yapıyorlar. En azından özür dilemişlerdi

Bundan sonra da sıra hastanede ve eski çalıştığım kurumda. Hastane müdürlüğüne şikayet edince bir şey kondurmuyorlar. İlişiğim şimdilik kalmadığı için CİMER'den şikayet edeceğim. Hayali bile acayip mutlu etti. Ay inşallah