Merhaba,
Kamuda çalışıyorum ve 3 kadın bir erkek olarak çalışıyoruz.Hepimiz memuruz kıdemli olan kadın yetkili.Kanunen bizden bir farkı yok ama yetkili olduğu için iş akışını sağlıyo görevlendirmeyi belirliyor.Yetkili ile ilk işe başladığımdan beri anlaşamıyoruz.İlk işe başladığımda angarya işleri yaptırmaya çalıştı, amir gibi geldiğimize gittiğimize karışmaya çalıştı sohbet ettiğimiz zamanlarda bana laf sokmalar vs. Ben herşeyi kabul etmedim ve itiraz ettim diğer arkadaşlar yetkili ne derse onu yaptı ve yetkili bana düşman oldu beni müdüre bile şikayet etti kötüledi ve müdür kıdemli olduğu için onu savundu.Şimdi yetkili ile aram çok kötü asla muhattap olmuyorum selam dahi vermiyorum müdüre şikayet ettikten sonra ama sürekli benim açığımı bulmaya çalışıyor basit basit şeylerden hata bulup müdüre yansıtıyor ve diğer arkadaşlardan biriyle birlikte bişey yapsam hemen yanına çekmek için ya kıyak yapıyor yada sıkıntı çıkarıyor benle birlik olmalarını istemiyor. Şuan hepsiyle aram kötü ve müdürler beni kötü biliyor ne yapmam lazım