İşyerindeki sıkıntılar

Yahu nasıl bir narsiste denk geldik böyle anlamadım. Allah amirlerinize ve çalışma arkadaşlarınıza sabır versin. Ayrıca çok sorunlu bir karakter olduğunuzu anladıkları için bence uğraşmaya değmez deyip tutanak mutanak uğraşmayalım demişler ve salıvermişler sizi. Fikir almak için başlık açıyorsunuz ve verilen her görüşe her şeye itiraz edip siz ne biliyorsunuz deyip tekrar üste çıkmaya çalışıyorsunuz. 12 sayfayı kanser olarak okudum. Hayırlı işler aslansınız kaplansınız
Siz onların ne düşündüğünü nerden biliyosunuz ayrıca bu nasıl bir egoistliktir onlar sizin hakkınızda kesin böyle düşünmüştür gibi hiç aynada kendinize baktınız mı mesela karşınızdakine narşist derken bile narşist olduğunuzu gösteriyosunuz:)

Merhaba,
Kamuda çalışıyorum ve 3 kadın bir erkek olarak çalışıyoruz.Hepimiz memuruz kıdemli olan kadın yetkili.Kanunen bizden bir farkı yok ama yetkili olduğu için iş akışını sağlıyo görevlendirmeyi belirliyor.Yetkili ile ilk işe başladığımdan beri anlaşamıyoruz.İlk işe başladığımda angarya işleri yaptırmaya çalıştı, amir gibi geldiğimize gittiğimize karışmaya çalıştı sohbet ettiğimiz zamanlarda bana laf sokmalar vs. Ben herşeyi kabul etmedim ve itiraz ettim diğer arkadaşlar yetkili ne derse onu yaptı ve yetkili bana düşman oldu beni müdüre bile şikayet etti kötüledi ve müdür kıdemli olduğu için onu savundu.Şimdi yetkili ile aram çok kötü asla muhattap olmuyorum selam dahi vermiyorum müdüre şikayet ettikten sonra ama sürekli benim açığımı bulmaya çalışıyor basit basit şeylerden hata bulup müdüre yansıtıyor ve diğer arkadaşlardan biriyle birlikte bişey yapsam hemen yanına çekmek için ya kıyak yapıyor yada sıkıntı çıkarıyor benle birlik olmalarını istemiyor. Şuan hepsiyle aram kötü ve müdürler beni kötü biliyor ne yapmam lazım
En iyisi kendi halinizle kalın sabredin

Al işte yetkili diğer kadın arkadaşla erkenden çıktı gitti işi erkek olana yükledi

Önceki mesajları okursanız kimin kimi eleştirdiğini anlarsınız önce kendimize baksak mesela

İnsanları eleştirmek ne kadar kolay ama kendiniz yapınca şey olmuş. Anlıyorum :)
Yahu nasıl bir narsiste denk geldik böyle anlamadım. Allah amirlerinize ve çalışma arkadaşlarınıza sabır versin. Ayrıca çok sorunlu bir karakter olduğunuzu anladıkları için bence uğraşmaya değmez deyip tutanak mutanak uğraşmayalım demişler ve salıvermişler sizi. Fikir almak için başlık açıyorsunuz ve verilen her görüşe her şeye itiraz edip siz ne biliyorsunuz deyip tekrar üste çıkmaya çalışıyorsunuz. 12 sayfayı kanser olarak okudum. Hayırlı işler aslansınız kaplansınız
Ben bunun sahsi olduğunu söylemedim yanliz tasdik olmamış olmasını söyledim aradaki farkı düşünün şimdi
Alıntı yapıp duruyorsunuz ama çoğunu okumadım, anlamayana vakit harcamak tarzım değil

Kurban olam kızlar uğraşmayın lütfen sinirlerinizi yıprattığınıza değmez. Kurumdakiler uğrassın. 13 sayfa olmuş müdüre şikayet etti de etti, anlamıyooo yok. Aslan kaplan o.
Diğer herkes haksız. Boşverin

Senin konun olabilir ben değer verdiğim insanların mesajına cevap yazıyorum. Iyy ne uslupsüz birisin yaa.
Git ayrı konu aç orda yaz o zaman muhattap değilsen bunu yaparsın yorumunu yazar gidersin hanımefendi önceki mesajlarınıza bakarsanız üslupsuzluğu görürsünüz siz demek ki bu üsluptan anlıyosunuz

Git ayrı konu aç orda yaz o zaman muhattap değilsen bunu yaparsın yorumunu yazar gidersin hanımefendi önceki mesajlarınıza bakarsanız üslupsuzluğu görürsünüz siz demek ki bu üsluptan anlıyosunuz

Sizi hiç ilgilendirmez. İstediğim yere yazarım. Mesajlarınızı gizledim. Artık yazıp yazıp kendi kendinize okursunuz.

Back
X