- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
yalnız bu soru çok önemli. tartışmanın arasında kaynamış.
bende merak ettim şimdi bunu.
Ama oky aklı başında yorumuna sen de tepki verdin çünkü alındı n
Kimin bu kadar hakarete hakkı var
Bence tepki gösterilmeli
canım elbette yok. ben yazdım ama tartışmadım dikkat edersen düşüncemi yazdım o kadar...ve uzatmadım.Ama oky aklı başında yorumuna sen de tepki verdin çünkü alındı n
Kimin bu kadar hakarete hakkı var
Bence tepki gösterilmeli
Ben asla yapmadim
Ama gunahima girdigin icin helal etmiyorum hakkimi
IFtiraya ugrayinca neden diye sorma
anladım şimdi...o yüzden rahatça çalıyordu..Mutfakta yokmuş eskiden güvenlik kamerası, bu bahsi geçen kız izinliyken mutfağa güvenlik kamerası takılmış, kızın mutfakta kamera olduğundan haberi yok yani.
Ben now ile arkadaş değilim dolayısıyla yancı da değilimHerkes isine gelene tepki gosteriyor
Hele a4kadasi filansa hemen onu tutuyor
Bana yapilan hakaretlere tepki gosterilecekmi peki
Hic sanmıyorum
Cunku vicdan yok
Evet o konuda bişey diyemem haklısıncanım elbette yok. ben yazdım ama tartışmadım dikkat edersen düşüncemi yazdım o kadar...ve ué zatmadım.
ama devam edilince hakaretler olunca sorun oluyor işte.çünkü siz yazıyorsunuz karşınnızdaki yazıyor. sonuçta hakaretler devam ediyor.
Ben now ile arkadaş değilim dolayısıyla yancı da değilim
Okudum ve sabahtan beri uslubunu beğenmedim o da yetmedi insanların sinirleriyle oynuyorsun
Önüne gelene., hırsız vicdansiz deli ve çeşitli hakaret ve iftiralar sallıyorsun
arkadaşım olmasına gerek yok meryemd nin ortada gördüğü kötü hatta iğrenc ithamlar var o yüzden yazmış sadece dürüst bir insan keşke arkadaşım olsan !
Evet o konuda bişey diyemem haklısın
Ama sana karşı bi saygısızlığı olmadı hemen tepki nedeniyle tenzih etti tabi öyle olmasa da sabır ve tecrüben nedeniyle uzatmazdın
İşte bizim hata da burada başlıyor
Kimseyi kayırmıyorım ama now henuz geçmiş böyle yıpratılmasına dayanamadım basta beri takip ediyorum
Kabul etmek istemediği nokta da bu zaten biz arkadas değildik ben tarafsız yorumlar yaptım
Neyse bu sayede arkadas olduk :13:
Bu arada teşekkür ederim sen de öylesin ki önemsiz birinin söylemesi bile bu kadar rahatsız ediyor
Eger söylediği gibi biri olsan ve hassas biri olmasan bu kadar tskmazdın
tmeryemcim sağol boşver böylelerin canlısıyla her gün birlikte yaşayıp çalışıyoruz inan ki adaletin 0 olduğu insanları kullanan enayi yerine sayan vicdanımın kaldırmayacağı insanlar var ama onlara bile bulaşmam arkalarından birşey bile demem ki Allah yukarda der geçerim şimdi sanaldan küfür edene sence ben birşey yapar mıyım? bana hırsız destekçisi hırsız ve en son da Annemin adını ağzına alacak kadar kötü bir insana...oky nin üzerinde editor yazdığını okuyunca heralde çekindi
boynunu da vurun bari kız kahve almış diye çok komiksinizbari bi söyleyin ihytacı vardır almıştır çalmak mı bu şimdi. sırf sevmiyorsunuz diye yaptığınz ayıp .tuvalet kağıdını insan niye çalar para olarak değeri nedir bunların. siz kötü düşünüyorsunuz bence
Hirziligin büyügü kücügü olmaz. Hirsizlik hirsizlitir! Ihtiyaci varsa adam akilli istesin. iki kahvenin bi tuvalet kagidini sakincak degiller ya.
sağol ben bilmiyordum öğrenmiş oldum hırsızlığın tanımını canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?