işyerinden malzeme calan is arkadaşı :((

yalnız bu soru çok önemli. tartışmanın arasında kaynamış.
bende merak ettim şimdi bunu.

Mutfakta yokmuş eskiden güvenlik kamerası, bu bahsi geçen kız izinliyken mutfağa güvenlik kamerası takılmış, kızın mutfakta kamera olduğundan haberi yok yani.

Son düzenleme:
Ama oky aklı başında yorumuna sen de tepki verdin çünkü alındı n
Kimin bu kadar hakarete hakkı var
Bence tepki gösterilmeli
canım elbette yok. ben yazdım ama tartışmadım dikkat edersen düşüncemi yazdım o kadar...ve uzatmadım.
ama devam edilince hakaretler olunca sorun oluyor işte.çünkü siz yazıyorsunuz karşınnızdaki yazıyor. sonuçta hakaretler devam ediyor.

Son düzenleme:
Ben asla yapmadim
Ama gunahima girdigin icin helal etmiyorum hakkimi
IFtiraya ugrayinca neden diye sorma

bunu senmi söylüyorsun,sen kendin gibi düşünmeyen herkezi kolayca harcayabilecek birisin buradakileri kandırsan bile allahı kandıramazsın..

Herkes isine gelene tepki gosteriyor
Hele a4kadasi filansa hemen onu tutuyor
Bana yapilan hakaretlere tepki gosterilecekmi peki
Hic sanmıyorum
Cunku vicdan yok
Ben now ile arkadaş değilim dolayısıyla yancı da değilim
Okudum ve sabahtan beri uslubunu beğenmedim o da yetmedi insanların sinirleriyle oynuyorsun
Önüne gelene., hırsız vicdansiz deli ve çeşitli hakaret ve iftiralar sallıyorsun

Evet o konuda bişey diyemem haklısın
Ama sana karşı bi saygısızlığı olmadı hemen tepki nedeniyle tenzih etti tabi öyle olmasa da sabır ve tecrüben nedeniyle uzatmazdın
İşte bizim hata da burada başlıyor
Kimseyi kayırmıyorım ama now henuz geçmiş böyle yıpratılmasına dayanamadım basta beri takip ediyorum

arkadaşım olmasına gerek yok meryemd nin ortada gördüğü kötü hatta iğrenc ithamlar var o yüzden yazmış sadece dürüst bir insan keşke arkadaşım olsan !

Son düzenleme:
Konu kapanmadan ben de yazayım. bu hırsızlığı yapan konu sahibinin yakın arkadaşı olsaydı ya da kardeşi ne yapacaktı? Sanırım nefret duygusu söylemesini kolaylaştıracak. Patronları affeder gibi geliyor. Umarım konu sahibi patron dışında kimseye söylemez. Nefret duygusunun keskinliğine kapılarak.. Benim düşüncemdir kimseyi kınamak kırmak gibi bir derdim yok. Ben olsam kızla konuşurdum...

arkadaşım olmasına gerek yok meryemd nin ortada gördüğü kötü hatta iğrenc ithamlar var o yüzden yazmış sadece dürüst bir insan keşke arkadaşım olsan !

Kabul etmek istemediği nokta da bu zaten biz arkadas değildik ben tarafsız yorumlar yaptım
Neyse bu sayede arkadas olduk :13:
Bu arada teşekkür ederim sen de öylesin ki önemsiz birinin söylemesi bile bu kadar rahatsız ediyor
Eger söylediği gibi biri olsan ve hassas biri olmasan bu kadar tskmazdın

Son düzenleme:

meryemcim sağol boşver böylelerin canlısıyla her gün birlikte yaşayıp çalışıyoruz inan ki adaletin 0 olduğu insanları kullanan enayi yerine sayan vicdanımın kaldırmayacağı insanlar var ama onlara bile bulaşmam arkalarından birşey bile demem ki Allah yukarda der geçerim şimdi sanaldan küfür edene sence ben birşey yapar mıyım? bana hırsız destekçisi hırsız ve en son da Annemin adını ağzına alacak kadar kötü bir insana...oky nin üzerinde editor yazdığını okuyunca heralde çekindi çark etti geriye birden...

Son düzenleme:
gücü yeten yetene kendi arkadaşı olsa bertaraf ederdi..

namaz kılan biriyim allah yolunda olmaya çalışan allaha şükürler olsun..kendim görsem tabiiki o işyerinin güvenliğinden sorumlu değilsem sadece sıradan bir çalışansam uyarırdım dedim,işitmediğimiz hakaret kalmadı allah rızası için dedim..
büyük işler becerip onun bunun yetimin öksüzün hakkını yiyenler havailerde tatil yapar ..fakir fukara bir hata yapsa hapse girer..

t

Son düzenleme:

Hirziligin büyügü kücügü olmaz. Hirsizlik hirsizlitir! Ihtiyaci varsa adam akilli istesin. iki kahvenin bi tuvalet kagidini sakincak degiller ya.

Son düzenleme:
Zor bir durum.
Ben olsam ilk önce kızı uyarır düzelip düzelmediğine bakardım. Düzeldiyse susardım çünkü herkes hata yapabilir.
Yok düzelmediyse işyeri amirine durumu anlatırdım.

Ama ne olur bunu nefretiniz yüzünden bir kozmuş gibi düşünerek yapmayın
Bir insanı yanlıştan döndürmek için yapın kalbinizi öyle şartlandırın aksi halde birinin ayıbını açmak gibi olur ki bu da hoş değil.

Bu arada hırsızlık hırsızlıktır. Küçüğü büyüğü yok bu işin.
Çoğu günah olanın azı da günah

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fantastiksiniz arkadaşlar fakir fukara olunca insanın ilk aklına kahve çalmak mı gelir? Kahve çalan fakir mi olur? Kahve insanın olmazsa olmazı mıdır? Bir kere ben şunu bilir şunu söylerim fakirler kolay kolay çalmazlar. Genellikle onurlu insanlardır. Çok mecbur olursa çok açlarsa çalarlar ki onda da kahve çalmazlar. İş yerinde çalışan bir insansa belirli bir maaşı vardır. O durumda bir insanın çalmaya ihtiyacı olması için baya baya borç yapmış olması lazım ki o borç da tuvalet kağıdı tasarrufundan kapanmaz. Ortada ajite edilecek bir durum olması mümkün görünmüyor bence.

Son düzenleme:
Hayatta en kötü şeylerinden biridir hırsızlık, küçük ya da büyük farketmez.
Benim eşimin işyerinde bi iş arkadaşı ketıl çalmış, gözünün yaşına bakmadan çıkardılar işten, iyi de olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…