- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Ilk sen terbiyesiz dedin .
Yukarda hersey belli. Bosuna yalan soyleme benc3
Cok korktummmmm :))))))
Kacsam kacsam nerelere kacsam
Bencede yazma
Gittikce komiklesiyorsun cunku
şok olabilmen kötü düşünceli oln biri olduğuna delalettir :)
bizim işyerimizde var herkes herşeyi kullanır ama kimse hırsız değil bunu koşarak kimse kimseye de söylemiyor.zaten hırsızlık bu değil ortak kullanılan şeylellanmatutmanın hırsızlık olabilir?
siz çalışmıyor olabilir siniz ya da bilmiyorsunuz normaldir
tuvalet kağıdı çaldın diye idam da edilmez işten de atılmaz çalmak ile almak arası farkı iyi kestirmek lazım ki ülkeyi soyup götürene kimsenin sesi çıkmazken yani
Bende ayni fikirdeyimBu nasıl bir yorum yaa...çalmak hirsizliktir patrondan habersiz almakta hırsızliktir siz bırakın. milletin kötü düşüncesini falan sizde iş yerinizdeki mallari bu denli rahat alabiliyorsaniz kusura bakmayın sizde hırsızsiniz demektir...bu kadar canak tutmanin başka açıklaması olamaz.not:ben çalışıyorum senelerdir
Bu nasıl bir yorum yaa...çalmak hirsizliktir patrondan habersiz almakta hırsızliktir siz bırakın. milletin kötü düşüncesini falan sizde iş yerinizdeki mallari bu denli rahat alabiliyorsaniz kusura bakmayın sizde hırsızsiniz demektir...bu kadar canak tutmanin başka açıklaması olamaz.not:ben çalışıyorum senelerdir
Bende ayni fikirdeyim
Isyerindeki tuvalet kagidina kadar dustuysen karaktersizin onde gidenisin demektir.
Bende senelerdir çalışıyorum ama hic o cay ocaginin cayini sekerini cantama atipta eve goturmeye tenezzul etmedim cok sukur buna normal de bakmıyorum Allah korusun
Bazı insanlar karşı tarafın sinir olmasından beslenirsen ne diyorsun ya sen kimsin bana hırsız dersin nerden çıktın !!!!!!!! haddini aşmaaaaaaaaaaa
Aklı başında yorum yazan çıktı ne demek yahu
Hep diyorum ne de olsa yüzümüze söyleyrmezsin ve sadece nickin ile karşımızdasın
İşte bunun vermiş olduğu cesaret yani başka bi numaran yok
Bu arada çok saygısız birisin burda konusunu açtığın kişiden az kalır yanın yok.
Norwegian a gelince bu üyeye haksızlık yapıyorsun konu sahibi bir de laf arasında normalde de hoşlanmadığını sokuşturuyorsun
Benim de bazı alaycı yorumlarını beğenmediğim oluyor ama genel olarak iyi biri ve asla bu terbiyesizliği haketmiyor
Bende ayni fikirdeyim
Isyerindeki tuvalet kagidina kadgr ar dustuysen karaktersizin onde gidenisin demektir.
Bende senelerdir çalışıyorum ama hic o cay ocaginin cayini sekerini cantama atipta eve goturmeye tenezzul etmedim cok sukur buna normal de bakmıyorum Allah korusun
canım arkadaşım bosvermek gerek tabi ama bu cesaret bu iftiralar da insanların canını sıkıyorlarmeryemcim yüce gönüllü arkadaşım boşver...
Bazı insanlar karşı tarafın sinir olmasından beslenir
Bence buna izin verme canım
Sen gitar çalne diyim ki ben bilemedim valla .insanın üstüne sıçramak bu kadar kolay olmamalı en iyisi görmezden gelmek varlıklarını.haklısın
sen ne diyorsun ya sen kimsin bana hırsız dersin nerden çıktın !!!!!!!! haddini aşmaaaaaaaaaaa
Sen millete kötü düşünceli derken iyiydi..
Ne diye bu kadar mudafa edilir ki bu kadar çirkin bir davranış..almış ışte hırsız ,ha kahve ha para ha tuvalet kağıdı farketmez..ha birde ben çok şey bilirim ama en çokta haddimi bilirim haddini bilmek iyi birşey sana da tavsiye ederim..
Ya iste diyorum ya boyle terbiyesiz bunlar..Sen millete kötü düşünceli derken iyiydi..
Ne diye bu kadar mudafa edilir ki bu kadar çirkin bir davranış..almış ışte hırsız ,ha kahve ha para ha tuvalet kağıdı farketmez..ha birde ben çok şey bilirim ama en çokta haddimi bilirim haddini bilmek iyi birşey sana da tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?