işyerinden malzeme calan is arkadaşı :((

Ilk sen terbiyesiz dedin .
Yukarda hersey belli. Bosuna yalan soyleme benc3
Cok korktummmmm :))))))
Kacsam kacsam nerelere kacsam
Bencede yazma
Gittikce komiklesiyorsun cunku

arkadaş insanlarla tartışmak içinmi konu açtın anlamadım.aklı başında olmayan biri varsa oda sensin

Bu nasıl bir yorum yaa...çalmak hirsizliktir patrondan habersiz almakta hırsızliktir siz bırakın. milletin kötü düşüncesini falan sizde iş yerinizdeki mallari bu denli rahat alabiliyorsaniz kusura bakmayın sizde hırsızsiniz demektir...bu kadar canak tutmanin başka açıklaması olamaz.not:ben çalışıyorum senelerdir

Bende ayni fikirdeyim
Isyerindeki tuvalet kagidina kadar dustuysen karaktersizin onde gidenisin demektir.
Bende senelerdir çalışıyorum ama hic o cay ocaginin cayini sekerini cantama atipta eve goturmeye tenezzul etmedim cok sukur buna normal de bakmıyorum Allah korusun

sen ne diyorsun ya sen kimsin bana hırsız dersin nerden çıktın !!!!!!!! haddini aşmaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Aklı başında yorum yazan çıktı ne demek yahu
Hep diyorum ne de olsa yüzümüze söyleyrmezsin ve sadece nickin ile karşımızdasın
İşte bunun vermiş olduğu cesaret yani başka bi numaran yok
Bu arada çok saygısız birisin burda konusunu açtığın kişiden az kalır yanın yok.
Norwegian a gelince bu üyeye haksızlık yapıyorsun konu sahibi bir de laf arasında normalde de hoşlanmadığını sokuşturuyorsun
Benim de bazı alaycı yorumlarını beğenmediğim oluyor ama genel olarak iyi biri ve asla bu terbiyesizliği haketmiyor

o kişi arkadaşın olsaydı eminim şikayet etmezdininsanları ne çabuk etiketleyebiliyorsunuz saldırdığınız insan bir genç kız haddinizi bilin biraz..

meryemcim yüce gönüllü arkadaşım boşver...

İftira da hırsızlık kadar alçaltıcı bir şey
O yüzden aferin anlamazsın şimdi çantana bişey atmadın diye

yazıklar olsun fransız yazar lesag ın dediği gibi
Maksat iftira atmak olduktan sonra, söylenecek sözmü bulunmaz, fazilet bile iftiranın ekmeğine yağ sürer.....

Bu olayi yasayan arkadas belkide kleptomani hastasidir...boyle flasa kaydet diye akil veren arkadaşlarin aksinr guzellikle konus derim...sonucta sen bugun onun günahını ortersen yarin ahirette seninki de ortulur...guzep dille uyarmani oneririm ...rencide etmeye gerek yok kimseyi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kaç defa böyle insanlar yüzünden ban yedik..konu açarlar fikrini yazarsın onun gibi düşünmediğin için başlarlar hakaret etmeye..allaha havale ettim..

ne diyim ki ben bilemedim valla .insanın üstüne sıçramak bu kadar kolay olmamalı en iyisi görmezden gelmek varlıklarını.haklısın
Sen gitar çal
Onlar dağılır birazdan
Ne Olduğu belirsiz insanların sözunu de takacaksak
Boşver karşında olsa belki iki kelimeyi bi araya getiremez
Ben de ban yicem ama inan dayanamadım böyle rahat Moral bozmalarına

Bence güzellikle otur konuş. Aksi davranışları falanda varmış çevresine karşı muhtemelen sorunları var. Bir kere konuş, uyar. İş yerindeki hareketlerinden de bahset kameralardan da. Ben bu seferlik unuturum( bunun senin işinde de zarar verme ihtimali yoksa) ama kendine çekidüzen vereceksen de. Çünkü zamanla iş kahveden, şekerden daha fazlasına gidebilir. devam ederse zaten illa ki başka birileride farkedecektir.

Son düzenleme:
sen ne diyorsun ya sen kimsin bana hırsız dersin nerden çıktın !!!!!!!! haddini aşmaaaaaaaaaaa

Sen millete kötü düşünceli derken iyiydi..
Ne diye bu kadar mudafa edilir ki bu kadar çirkin bir davranış..almış ışte hırsız ,ha kahve ha para ha tuvalet kağıdı farketmez..ha birde ben çok şey bilirim ama en çokta haddimi bilirim haddini bilmek iyi birşey sana da tavsiye ederim..

arkadaşın bukadar çok biliyorsa konu açmasaydı buraya..herkezin düşüncesi aynı olacak değil ya..12..70 yaş arası kadın üye var burada..saygılı olunmayacaksa konu açılmasın..

Ya iste diyorum ya boyle terbiyesiz bunlar..
Kendisi her lafi ederken no problem karsilik alinca aaaaa diye olay cikariyorlar. Eksik soylemisim
Bi de yancilari var bunlarin
Hirsiz gibi dusunen hirsizdir bu kadar basitm
Demekki sende hirsizlik yapabilecek bir potansiyel var
Biz bunu cok iyi anladik
Seni ve yancilarini konumda istemiyorum
HirsiLik nasil savunulabilir cok komik ve acinacak haldesiniz aslında
Aileden alinan terbiye ile ilgisi var bunun
Demekki anne babaniz ogretmedi size hirsizlikgin ne olduğunu . Yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…