işyerinden malzeme calan is arkadaşı :((

arkadaşın bukadar çok biliyorsa konu açmasaydı buraya..herkezin düşüncesi aynı olacak değil ya..12..70 yaş arası kadın üye var burada..saygılı olunmayacaksa konu açılmasın..

Patdonda bu sitenin sahibi senmisin
Sana mi soracagiz konu acip acmayacagimizi
Muhtarimisin sen bu sitenin
Komiksiniz ya

sen ne terbiyesiz şeysin ya,Allah rızası için uyarabilirsin bir defaya mahsus dedik,nerelere çektin lafı..nesini savunalım yapılan işin Allaha havale hakkımı helal etmiyorum..

kızlar lütfen sakin olun. birazdan burada toplu ban yaşanacak. demedi demeyin.
sakin lütfen. kib var. rahatsız olduğunuz mesajları kibleyin. mune görecektir.

Son düzenleme:
Ciddiye alındıkça zıvanadançıkıyor
Keyifle okuyorum
Bir de yancı olduk
Dikkat bu arada üye çok ahlaklı
Hırsızlık dışında her şey mubah
:)))
Bu arada osmanlı hukukunda bile her çalan ceza almıyordu
Belki hasta b lki ihtiyacı var farklı düşünen çıkamaz mı koskoca forumda
Çıkınca da hırsız mı oluyor
Güzel hikayeymiş anlat anlat

Savunduğunuz insan
Erkekler bana bakinca kendi karilariyla birlikte olmaktan daha cok zevk aliyolardir eminim diyen biri
Sizde bunu savunuyosunuz
Ne diyeyim demekki yakistiriyosnuz esinizin baska kadina bakip zevk almasini

kızlar lütfen sakin olun. birazdan burada toplu ban yaşanacak. demedi demeyin.
sakin lütfen. kib var. rahatsız olduğunuz mesajları kibleyin. mune görecektir.
şu yazdığını görmüyormusun sessizmi kalacaksın bu na

Asil sensin karaktersiz
Ben hic degilse
Senin gibi hirsiz degilim
seni allaha havale ettim arkadaş hastasın sen tımarhaneye yatırmaları lazım senin gibileri

konuyu okumadım tartışmaya bulaşmak istemiyorum ama ben öne kızla konuşup uyarılmasından yanayım...

Savunduğunuz insan
Erkekler bana bakinca kendi karilariyla birlikte olmaktan daha cok zevk aliyolardir eminim diyen biri
Sizde bunu savunuyosunuz

Anlattığın kişiden farkın ne
Önüne gelene hırsız diyon

Savunduğunuz insan
Sizde bunu savunuyosunuz

arkadaşa psikolojik baskı yapma..uyarabilirsin dedik sadece kimseyi savunmadık ok..

şu yazdığını görmüyormusun sessizmi kalacaksın bu na

seni allaha havale ettim arkadaş hastasın sen tımarhaneye yatırmaları lazım senin gibileri
forumun kurallarına göre öyle. polemiğe girmeyin diyor kurallar. hakaret olursa kötü içerikten bildirin. sizde cevap verirseniz ceza alırsınız.
ben sadece söyledim.
siz bilirsiniz.

forumun kurallarına göre öyle. polemiğe girmeyin diyor kurallar. hakaret olursa kötü içerikten bildirin. sizde cevap verirseniz ceza alırsınız.
ben sadece söyledim.
siz bilirsiniz.
Ama oky aklı başında yorumuna sen de tepki verdin çünkü alındı n
Kimin bu kadar hakarete hakkı var
Bence tepki gösterilmeli

ben sadece söyledim.
siz bilirsiniz.

arkadaş konu açmış..
kimileri dediki şikayet et,kimileride uyar dedi..uyar yazanlar hırsız ve yandaş oldu..şimdi bu insanın hakaretinin altında ezilip sesimizi çıkarmasamıydık oky,adalet bumu..konu açarken herkez sizinle aynı düşünmeyebilir ona göre açın yazılsın ozaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…