- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
ne hırsızımı. bu hareket sizce hırsızlık değilmiya ne hırsızı...bende onu uyarma taraftarıyım...her yer kamera olduğunu
ima edersen..kendine gelir...yaptığını anlar..
patrona söylesen onu kovmaz emin ol sadece rezil olur ..istediğin buysa sorun yok..
Terbiyesiz senin anandir.. Siz bu davranista bisey yok diyorsunuz
Olmus bi kahve tuvalet kagidi goturduyse evine ortak kullanim fulan diyorsunuz
Apacik soyluyorum hem terbiyesizsuniz hemde en az onun kadar hirsizsiniz.
tamam haklısınız ama şimdi bu bayanı direk işten atmak yerine güzelce konuşulsa neden böyle yaptı vs...sonra 2.bir şans verilse daha güzel olmazmı?
hepimiz dörtdörtlükmüyüz,insanız sonuçta hata yapabiliyoruz,eminim sizinde yanlışlarınız olmuştur,ilk hatada tüüüü reziiiiil defol,seni işyerinden de atıyoruz demek yerine yanlışını düzeltmeye çalışsak yani 2.şansı versek daha güzel olmaz mı,haa sonra tekrarlarsa o zaman ben olsam ben de affetmem.
ne kadar kötü resmen haram.
bir gün ondan çıkacağını bilse keşke.
ve sen bunu görüp söylemiyorsan ona ortak olursun.
ortalıkta deşifre etme ama en azından patronunla paylaşabilirsin.
hani kızla konuşsan faydası olur mu bilemiyorum insan kazanmak babında..
Öyleyse birdaha okumanızı tavsiye ederim.
ne hırsızımı. bu hareket sizce hırsızlık değilmi
neden rezil oluyoer. görevini yaptı diyemi
buradan çıkınca altta bir yerlerde olacaktı bu konu bacım
konuyu baştan okudum,nedense hiç hırsıza üzülen bir yorum göremedim,siz başka yerimi okudunuz yoksa işinizemi öyle geliyor?
İkinci bir sans calisma hayatinda olmaz cunki calisma hayatinda guven esasi vardir ben muhasebeciyim sirketim tum paralari bende toplaniyor cok sukur bir gun dahi bir kurus eksigim cikmadi mevzu para olsaydi inannin fikriniz farkli olurdu tuvalet kagidi kahve olunca farkli geliyor. Alinan malzemenin niteligine degil alinis sekline bakarsak hirsizlik ve bunun ikinci bir sansi olmaz ben yeni ise basladigimda mutlaka referanslarima bakarlar cunki para emanet edilecek eski calistigim sirketi mudurlerimi arar hakkimda bilgi alirlar simdiye kadar hic kotu referansim olmadi
Aklima geldi paylasayim
Bir kac yil once turkiyede sayili her ilde subesi olan bir sinema sirketinde calisiyordum sartlari cok agirdi gece calismalari hafta sonu yogunlugu gise ve bufede calisan gorevlilere avans veriyorduk kasa acilislari icin bufe personelimiz aldigim avans eksik diyip yanima geldi olur insanlik hali ben yanlis saymisimdir diye tekrar saydim 50 tl eksik verdim kasadan aksamlari kasayi yapip merkeze bildirdigim icin icim rahat nasilsa sayim yapicam cikicak gittim kasayi saydim 50tl acik var para sayma makinalarina baktim talan ettim yok para iyice emin olduktan sonra mudurumle konustum durumu kameraya bakalim dedi sonucta elemana guveniyoruz gozlarimize inanmadik kasaya oarayi yerlestirirken 50 tl yi cebine atiyor beni ariyor ben inip sayiyorum eksik diye ve bu olaydan sonra cahildir dedik cebimizden tamamladik 2. Sans verdik duzgun calismasini soyledik 1 ay sonra sayim yaparken stokta olmasi gereken sigaralarin olmadigini gorduk benimde dahilolmak uzere tum personelden caldigi sigaralarin parasi kesildi tam 350 tl lik sigara calmis bunun uzerine son bir aylik kayitlara baktik ayni personel bi sefer sigaralari calmis
yazik degilmi o kadar kisiden parasi emegi calindi tohmet altinda kaldi affetmek iyidir ama bazi suclarin affi olmaz hirsizlik yuz kizartici suctur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
istemem tabiki ama kıza da üzüldüm çok aşağılık bir duruma düşmüş kimse 1 tl lik sey için yapmaz
alıntıladım.....................bende size tavsiye ederim,yok kimse ben üzülüyorum yazmamış,öyle bir kelime göremedim,alıntılayın da görelim hepimiz.
alıntıladım.....................
alıntıladım.....................
istemem tabiki ama kıza da üzüldüm çok aşağılık bir duruma düşmüş kimse 1 tl lik sey için yapmaz
yok yok. siz üzüldüğünü yazan kimse varmı diye sordunuz. bende o mesajı okumuştum alıntılayın yazınca yardımcı olayım dedim.bunu yazdığım kişi siz değildiniz diye hatırlıyorum ama siz cevap vermişsiniz madem yazayım;hanımefendi yorumunda hırsızlık yaptığı için üzüldümmü demiş yoksa konu sahibi tarafından bu kadar nefret edildiği için üzüldümmü yazmış,çünkü kastedilen ikisi farklı birşey.
madem olay sizin başınıza patlayacak bunu biliyordunuz konu açmakta ki amacınız nedir?
ben söyleyeyim mi size siz kızdan nefret ediyorsunuz kafayı onunla bozmuşsunuz buraya gelip abartarak birşeyler anlattınız(ben öyle olduğunu düşünüyorum) herkes kızı kötüler sizde mutlu olursunuz amacınız buydu ama istediğiniz olmayıncada sizle aynı düşünmeyen insanları karalamaya başladınız yaptığınız hoş değil doğru hiç değil..
Kızlar Merhaba. Sorun şu. Benim çalıştığım yerde beni sevmeyen bi kiz var. Sorun yok bende onu sevmiyorum zaten. Mesela karsidan biri gelir ya der ki ayyy ne aptal filan ama kiz yanina gelince boynuna atlar caniiiiimmmm nasilsinnn bebeğim filan..
Ben tahammül edemiyorum boype insanlara . Oteki kizlar nasil olsa ayni bolumdeyiz diye konusuyorlar yani kizi ikiyuzlulugu herkes tarafından biliniyor. Hatta ben manken gibiyim bütün kadinlar beni kiskaniyo. Erkekler bana bakinca kendi karilarindan aldiklarindan daha cok zevk aliyolar givi soylemleri mevcut. Herkes onunla Merhaba diyor ama dedigim gibi ben tiksiniyorum.
Neyse zaten konuşmuyorum da sorun şu ki. Dun isyerinin kameralarina ben bakıyorum ve mutfaga yeni kamera takilmisti arkadas izindeydi o sirada haberi yok.
Ben kameraya bakarken ne goreyim. Bahsettigim kiz isyerinin mutfagindan iki kutu kahve aldi gazete kagitlarina sardi ne oldugu belli olmasin diye. Sonrada cantasina atti kimseye caktirmadan. Hal boyle olunca geçmişe gittim kayitlara on gun once de tuvalet kagidi asirmis. Ondan bi hafta oncede seker ve cay
Kiz 34 yasinda ve hic evlenmemis kimseyide begenmez.. ne bileyim ne yapacagimi bilemedim.. zaten konuşmuyorum
Sizce napmaliyim
yok yok. siz üzüldüğünü yazan kimse varmı diye sordunuz. bende o mesajı okumuştum alıntılayın yazınca yardımcı olayım dedim.
sorunuza cevap vermem suç olmasa gerek değilmi:
siz burda bayanı nasıl deşifre ederim nasıl ne şekilde derimde rezil ederimin peşindesiniz ,bunun için ucuz numara fikirleri arıyorsanız maalesef bende yok
yüz ağartıcı bi suçlamış biri bile olsa insan olarak onu bundan kurtarmaya çalışmaya çalışacağınız yerine,,sizin fikriniz nerde....
bizim fikrimize gerek yok siz güzel seneryo yazarsınız buna emin oldum
yok yok. siz üzüldüğünü yazan kimse varmı diye sordunuz. bende o mesajı okumuştum alıntılayın yazınca yardımcı olayım dedim.
sorunuza cevap vermem suç olmasa gerek değilmi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?