işyerinden malzeme calan is arkadaşı :((

ya ne hırsızı...bende onu uyarma taraftarıyım...her yer kamera olduğunu
ima edersen..kendine gelir...yaptığını anlar..
patrona söylesen onu kovmaz emin ol sadece rezil olur ..istediğin buysa sorun yok..
ne hırsızımı. bu hareket sizce hırsızlık değilmi
neden rezil oluyoer. görevini yaptı diyemi

Son düzenleme:
Terbiyesiz senin anandir.. Siz bu davranista bisey yok diyorsunuz
Olmus bi kahve tuvalet kagidi goturduyse evine ortak kullanim fulan diyorsunuz
Apacik soyluyorum hem terbiyesizsuniz hemde en az onun kadar hirsizsiniz.

sizin bu yazdığınız çok ayıp,şimdi işyerinizde eleştirdiğiniz o hanım kadar eşitsiniz gözümde.

İkinci bir sans calisma hayatinda olmaz cunki calisma hayatinda guven esasi vardir ben muhasebeciyim sirketim tum paralari bende toplaniyor cok sukur bir gun dahi bir kurus eksigim cikmadi mevzu para olsaydi inannin fikriniz farkli olurdu tuvalet kagidi kahve olunca farkli geliyor. Alinan malzemenin niteligine degil alinis sekline bakarsak hirsizlik ve bunun ikinci bir sansi olmaz ben yeni ise basladigimda mutlaka referanslarima bakarlar cunki para emanet edilecek eski calistigim sirketi mudurlerimi arar hakkimda bilgi alirlar simdiye kadar hic kotu referansim olmadi

Aklima geldi paylasayim
Bir kac yil once turkiyede sayili her ilde subesi olan bir sinema sirketinde calisiyordum sartlari cok agirdi gece calismalari hafta sonu yogunlugu gise ve bufede calisan gorevlilere avans veriyorduk kasa acilislari icin bufe personelimiz aldigim avans eksik diyip yanima geldi olur insanlik hali ben yanlis saymisimdir diye tekrar saydim 50 tl eksik verdim kasadan aksamlari kasayi yapip merkeze bildirdigim icin icim rahat nasilsa sayim yapicam cikicak gittim kasayi saydim 50tl acik var para sayma makinalarina baktim talan ettim yok para iyice emin olduktan sonra mudurumle konustum durumu kameraya bakalim dedi sonucta elemana guveniyoruz gozlarimize inanmadik kasaya oarayi yerlestirirken 50 tl yi cebine atiyor beni ariyor ben inip sayiyorum eksik diye ve bu olaydan sonra cahildir dedik cebimizden tamamladik 2. Sans verdik duzgun calismasini soyledik 1 ay sonra sayim yaparken stokta olmasi gereken sigaralarin olmadigini gorduk benimde dahilolmak uzere tum personelden caldigi sigaralarin parasi kesildi tam 350 tl lik sigara calmis bunun uzerine son bir aylik kayitlara baktik ayni personel bi sefer sigaralari calmis
yazik degilmi o kadar kisiden parasi emegi calindi tohmet altinda kaldi affetmek iyidir ama bazi suclarin affi olmaz hirsizlik yuz kizartici suctur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bakın işte eski üyelerden ipek ne yazmış konuşulabilir kazanmak babında bizde bunu dedik ..her fikre saygılı olunsun saygılı olunmayacaksa konu açılmasın değilmi..

buradan çıkınca altta bir yerlerde olacaktı bu konu bacım

konuyu baştan okudum,nedense hiç hırsıza üzülen bir yorum göremedim,siz başka yerimi okudunuz yoksa işinizemi öyle geliyor?

Yok yok doğru yerdeyim
Konu sahibi çalan arkadaşı eleştirirken bu yönunden bahsetti
Ama konu bu değil ya hatlar karışmış gibi oldu

bu örneği tam adamına vermişsiniz,işletme mezunuyum ve 3 sene tarım şirketinde muhasebe müdürlüğü yaptım ve 33 yaşındayımama konu para değil işte aldığı para olsa belki yorumlarım daha farklı olurdu bilemiyorum.ama konu başka birşey,sadece uyarılmalı diye düşünüyorum,ikinci kez yaparsa o zaman söylenmeli,bu benim fikrim,sizin fikrinizde bu bu kadar basit işte.

Evet hirsizlik inanilmaz kotu bir sey. Ve buna sahit olmaniz da sizin acinizdan cok kotu bir durum. Insan ne yapacagini sasirir ki siz de oyle olmussunuz. Kiza sizin bu durumu bildiginizi soyleyip son bir sans verdiginizi soyleseniz nasil olur?
Gerci kotu bir durum yahu, hirsizlik sonucta. Buyuk kucuk ne fark eder ki? Bilemedim, bir yanim uyarip bir sans daha vermenizi soylerken bir yanim da isten cikarilmasi gerektigini soyluyor.
Ben bu gibi bir durumda o kizin karakterine bakip karar verirdim herhalde. Ikinci sansi hak etmeyecek biriyse soylerdim, isinden olmasi da onemli olmazdi benim icin. Biraz cifte standart uygulardim ama bu da dogru olmazdi. Siz affetseniz de duzelecegini sanmiyorum.
Sanki ben sizin yerinizdeymisim gibi ikilemde kaldim yahu, ne zor durummus! :)

Son düzenleme:
alıntıladım.....................

bunu yazdığım kişi siz değildiniz diye hatırlıyorum ama siz cevap vermişsiniz madem yazayım;hanımefendi yorumunda hırsızlık yaptığı için üzüldümmü demiş yoksa konu sahibi tarafından bu kadar nefret edildiği için üzüldümmü yazmış,çünkü kastedilen ikisi farklı birşey.

istemem tabiki ama kıza da üzüldüm çok aşağılık bir duruma düşmüş kimse 1 tl lik sey için yapmaz

yok yok. siz üzüldüğünü yazan kimse varmı diye sordunuz. bende o mesajı okumuştum alıntılayın yazınca yardımcı olayım dedim.
sorunuza cevap vermem suç olmasa gerek değilmi:

kibleyin geçin en azından hakaret hava da kalmaz ..yanlız olmadığıma sevindim. sağolun

siz burda bayanı nasıl deşifre ederim nasıl ne şekilde derimde rezil ederimin peşindesiniz ,bunun için ucuz numara fikirleri arıyorsanız maalesef bende yok

yüz ağartıcı bi suçlamış biri bile olsa insan olarak onu bundan kurtarmaya çalışmaya çalışacağınız yerine,,sizin fikriniz nerde....

bizim fikrimize gerek yok siz güzel seneryo yazarsınız buna emin oldum

yok yok. siz üzüldüğünü yazan kimse varmı diye sordunuz. bende o mesajı okumuştum alıntılayın yazınca yardımcı olayım dedim.

ben üzülmüyorum mu dedim oky? burda yoksa baskasına mı cevap

Son düzenleme:
baklava çalan çocuklarada 7 yıl ceza verilmişti sanıyorum...
kişiliğine bakarak yargıya varmak çifte stantart olur,uyarmak farkındalık yaratabilir,şikayet ederse işinden olur ..birinin işinden olmasına sebeb olmak kötü şans getirir gibi geliyor baana tamamıyla şahsi fikrim..
nowargian
arkadaşımızda çok iyi kalpli bir genç kız,fikirlerinden dolayı itham edilmesi çok yanlış..farklı düşündü diye kimse kimseye hakaret etmemeli..

kısacası özeti bu olayın ve iç yüzü.bastan beri buna inandığımdan HIRSIZ ! ı destekledim arkadaşa göre

yooo size suçlusunuz diyen oldumu,neden kelimeleri biryerden cımbızla çekip yazmadığımız birşeye getirme derdindeymişsiniz gibi görünüyorsunuz anlamadım?

ama kimse o kadına falan üzüldüğü yok,tekrar tekrar yeniliyorum ve kendi fikrimi yazıyorum,asla bir hırsızı desteklemiyorum desteklememde ama bu çalışan bayanın ben yinede bir kere uyarılması taraftarıyım,ikinci kez yaparsada o zaman söylenmeli.

bakın herkesin herkesin bir fikri olduğu gibi benimde var,nedense burada zaten zıt fikirler söylenirse hemen ya hırsızı,ya namussuzu ya bilmem neyi destekliyor oluyoruz,o zaman biz çıkalım forumdan hep aynı fikirde olan arkadaşlar kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…