bir yıl önce 5 yıldan itibaren çalıştığım yerden haksız yere işden çıkarıldım.sebebleri kriz nedeniyle dediler ve tazminatlarımı taksite böldüler bende kabul etmedim.ve işe iade davası açtım .geçenlerde yargıtaydan karar çıktı işveren benim ya tazminatlarımı ödicekti yada 1 ay içerisinde işe alıcaktı onlar beni işe iade çağırmışlar ama ihtarnemeyi noterden çekceklerine faksla yollamışlar .avukatımda şüphelenmişti ama işe başlamak zorundaydım.ve işe başladım ama işveren bana anlaşma teklifi için işe çağırdığını benimle çalışmak istemediğini kıdem tazminatımı taksitye bölceklerini diğer alacaklarımdan vazgeç deyince bende kabul etmedim işe gitmeye devam etti,m ama bana kimse iş vermedi tüm gün oturdum kendim çıkmamaı beklediler ve sürekli anlaş yoksa seni başka yere veririz baskı uygularız bir ay içinde yine çıkartıırız birsürü baskı hergün birde hamileyim arkadaşlarım ağlattılar beni çocuğum hareket etmedi zehir oldu günlerim amaçlarının benle dalga geçtiğini öğrenmiş oldum avukatıma söyledim diğer gün işe gitme dedi alacak davası açtı alacaklarım için birde hamile kadına psikoloijk baskı yaptıkları için ayriyetten tazmi,nat davası açtık kızlar kaç ay sürer dava bilen varmı allah bildiği gibi yapsın hamile kadına zülm edenleri ne diyim ki hakkımda hayırlııs olsun