Anlatamıyorum herhalde ben yapılması gereken işleri zaten veriyorum ona sorulan sorulara da o cevap veriyorBayan,bir şey demeyim diyorum da ilk cümleyi okudum, devam etmeden söyleyeceğimi söyleyim. Sizden 1 yil 9 ay sonra işe başlayan bayana işi ogrettiginiz için sizi kutlarim,saygi duyuyorum çünkü zamanimizda böyle şeyler kalmadi.herkes "kibirli".
Size tavsiyem lütfen, alttan almaya çalışın. o suçlu olsa bile sizde suclusunuz.Siz ona stajyer muamelesi yapmak istiyorsunuz.Sizden 1 yil 9 ay sonra işe basladi diye,hiçbir soruya cevap vermeyecek mi ?
İşi size o ogretseydi,size böyle yapsaydı, ne hissederdiniz ? Stajyerlik yaparken böyle şeyleri basimdakilerde hesap edip bana muamele yapıyorlardı, bir şeye cevap verince zorlarina gidiyordu,halbuki bende işi onlardan ogrenmistim,niçin işi ogrettikleri gibi alttan almıyorlar, almiyorsunuz ?
Fakat bana sorulan sorulara cevap vermesi hoş mu?güzel birşey mi
Aynı servisten başka arkadaşım da onunla aynı anda girdi tecrübem var diye gelip bana anlamadığı birşeyi soruyor BANA atlıyor hemen sana sorsa sen cevap Verde ben konuşma özürlü müyüm de benim yerime konuşmaya çalışıyor siz olsanız böyle bir durumda hoşunuza mı giderdi
Onunla aynı anda başlayan arkadaşımızı sürekli bana kötülüyor işi bilmiyorda bilmemne de
Hep ben bilirim havalarında ben işi ağlayarak öğrendim müdür burnumdan getirdi ama o bütün müdürlerle goy goy muhabbet etti hiç bir şey çekmedi şimdi gelipte bana bilmişlik taşlamasına gıcık oluyorum ne yalan söyliyeyim