İşyerini aramalı mıyım?

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.186
11.115
248
Kızlar iş değişikliği yapmak istiyorum da. Olabilitesi yüksek bi yer bana "15 gün bizden haber bekle" dedi. 15 gün geçen çarşamba doldu. Şu anki işyerimde de zor duruyorum, bi an evvel gitmek istedikçe, süreç de uzayınca duramıyorum ve sabırsızlanıyorum. Açıkçası görüştüğüm kişiyi de aramaya çok çekiniyorum. Eşim de arama diyor :( Ne yapsam...

Kızlar iş değişikliği yapmak istiyorum da. Olabilitesi yüksek bi yer bana "15 gün bizden haber bekle" dedi. 15 gün geçen çarşamba doldu. Şu anki işyerimde de zor duruyorum, bi an evvel gitmek istedikçe, süreç de uzayınca duramıyorum ve sabırsızlanıyorum. Açıkçası görüştüğüm kişiyi de aramaya çok çekiniyorum. Eşim de arama diyor :( Ne yapsam...
Aramak sizin en doğal hakkınız bence ise ilgili olduğunuzda göstermiş olursunuz

Aramak sizin en doğal hakkınız bence ise ilgili olduğunuzda göstermiş olursunuz

Ya öyle sabırsızlanıyorum ki bazen. Aramayı düşününce de heyecan yapıyorum. Bir de çok istekli görününce gözlerinde değerim düşer mi? En korktuğumda bu. Malum günümüz patronları onlara ihtiyacı olanları sömürülecek kişi görüyor.

Ya öyle sabırsızlanıyorum ki bazen. Aramayı düşününce de heyecan yapıyorum. Bir de çok istekli görününce gözlerinde değerim düşer mi? En korktuğumda bu. Malum günümüz patronları onlara ihtiyacı olanları sömürülecek kişi görüyor.
Malesef öyle insanlarda var ama ya arayacaksınız yada strese gireceksiniz ben olsaydım arardım sizin karariniz

Kızlar iş değişikliği yapmak istiyorum da. Olabilitesi yüksek bi yer bana "15 gün bizden haber bekle" dedi. 15 gün geçen çarşamba doldu. Şu anki işyerimde de zor duruyorum, bi an evvel gitmek istedikçe, süreç de uzayınca duramıyorum ve sabırsızlanıyorum. Açıkçası görüştüğüm kişiyi de aramaya çok çekiniyorum. Eşim de arama diyor :KK43: Ne yapsam...
arayıp durumla ilgili bilgi almak istediğinizi söyleyin bence.

15 gün dolmus.İse alınsaydınız 15 gun içinde aramazlarmiydi

Ara tabii ki. Bu kadar stres olacak birşey yok. Son durumu merak ettim diyeceksin. Bu istekli görünmek değil, iş takibi yapmaktır. Ayrıca eğer o kadar çıkmak istiyorsan başka işlerle de görüşmelisin. Bir tek ona mı bağladın kendini?

Tabi ki arayacaksınız, bana süre verilmediğinde bile şirketleri arayıp ben şu şu kişiyim başvuru yaptım ne zaman olumlu ya da olumsuz geri dönüş olur derim. Genelde memnun kalıyorlar, sınav gönderiyorlar ya da randevuya çağırıyorlar. Çevremdeki çoğu kişi de o şekilde süreci hızlandırıyor.
Hatta bir arkadaşım kaçırdığı toplantıdaki hanımın bir sonrali lokasyonunu bulup orda tanışıp işi almıştı.Bırakmak olmaz.
Neyini düşündünüz ki ? Herkese tavsiyem en kötü ihtimalle cevap alırsınız.

yeni çıktı bu da.çocukların youtube videolarında birden bire videonun herhangi bir yerinde çıkıp çocuklara mesela "bıçak evde şurada bulunur eğer hemen gidip almazsan seni bu gece yarısı gelip parçalıycam" tarzıda şeyler söylüyor ve inanılmaz korkunç.ben izledim ben korktum sabaha kadar adam yanımda her kımıldadığında sıçrayıp uyandım.

Back
X