işyerlerinde kadınlar arası kısaknçlık krizi

KK varken kimse benle konusmasın valla hiç keyfimi bozasım gelmiyor..:kahve:
sen nerde yalnız oluyorsun burdasın bizler varız ya a.s.

ordan çıkıp baska firmaya gecsen bile bu kader hiç değişmeyecek bunun kanıtına vardım
işyerınde kimseyle muhatap olmamak işini yapmak en doğrusu ..

olmuyo canım gelip bulaşıyolar insana.ya bunlara ne yapmak lazım acaba?bakımlı olmak falan diycem onu bile kokoş falan diye laf ediyolar..

soyutlanmanı bile çekemiyor gelip bulaşacak bişeyler buluyorlar.

bakın ben geçen iş yerinde odama gidiyorum:karşıda bu kızlar konuşuyordu adımın geçtiğini duydum.
durdum
dikildim karşısına adımı anan kişinin, uzun uzun baktım...:1ninca:
önce bakışlarını kaçırdı , sonrada kafasını eğdi yere. bende çekip gittim
10 dakika sonra aradım kızı
basit bir dedikodu mu yoksa benimle sorunun mu var dedim . :1ninca: afalladı
inkar etti.
bana bak vücut dilin herşeyi anlattı benden konuştuğunuzuda biliyorum.
benle bi sorunun varsa gel de çözeyim dedim
kız sadece
sorun yok..diyebildi.
kötükedihüso

Ya bak canım, sen zaten gerekeni yapmışsın,iyilik yapıp denize atmışsın . Balık bilmez ise halik bilsin, o şefin de zaten o iyiliğin kadrini bilseydi, bunu yapmazdı.
Boşver, senin de çay değil, Brezilya aromalı kahveni höpürdetip, belki de Cuba usulü el sarımı püro içeceğin zamanın da gelecek.şakkıdı. Ama siperleri terk etme, sakın ha.
Bu yolda yorulmak, küsmek olmaz. Öpüyorum canım, kolay gelsin.

canım sen çook alemsın ya valla nereden buluyorsun bu lafları çok yaşa emii.kaydirigubbakcemile3

canlarım bu şirkete maddı durumu kotu olan bir arkadasımı santral oparatöru olarak ıse aldırdım.kendısı yaptıgım ıylıgı kıskanclık olarak bana gerı cevırdı.sırkette hep benım dedıkodumu yaptı hep arkamdan konustu.ben mont aldım gıttı benımkınden aldı sonrada parlayanyılıdz benden gördu aldı dedı kıskanc dedı daha neler neler.suan kendısı ıle konusmuyorum.allah kendısını bıldıgı gıbı yapsın.iyilik yap denıze at derler ama nereye kadar.kendısıne kesınlıkle hakkımı helal etmıyorum.kötükedihüso

işte benmde aynı şey başıma geldi..kızlar bi de işini yap gerisini boşver diyosunuzda...şef senden bişeyleri gizlerse sen sadece rutin işleri yapıyosun..kendini soyutluyosun..bi bakmışsın atı alan üsküdarı geçmiş..ben rutin işlerimi yapıyorum bi bakıyorum o salaklara yeni işler vermiş..böyle olunca şirkette ben bişey bilmiyo konumuna düşüyorum.. sonrada bana dönüp aa senin bundan haberin yokmu diyo..

bi de benim 2 senedir yaptığım işi başkasına verip tekrar kontrol ettiriyo..bi de diyoki canım sen diğer sayfları etmiyosun ya.. ondan..beni her şekilde aptal yerine koyuyo..of kızlar cidden çok moralim bozuk..
bugün araziye gidiyo şefim..sözde ben onun yardımcısıydım bi zamanlar tabi.. yeni gelen o kavga ettiğim kızı alıp gidiyo..o kızın bu işlede bi alakası yok...böle dokunsanız ağlarım..
ben siizin dediğniz gibi takmamazlık yapamıyorum...bütün herşey şefin elindeyken ben kimle neyle savaşıyım..

canım benim sen bunlara mı üzülüyorsun. Bizim şirketi görsen cadı kazanı gibi. Kadınlar olsa sadece yine iyi. erkekler buraya gelen her bayana metres gözüyle bakıyorlar. Giydim çorap bile olay oldu inan.

Ama ben ne yaptım? :) İş dışında kimseyle muhattap olmuyorum. Kendime bakıyorum ve onlar kendime değer verdiğimi gördükçe daha beter kuduruyorlar. Sakın, üzülüyorsan da belli etme. Bırak onlar senin yanına gelmek istesinler. Bu tarz durumlarda bence kadınların burnunun biraz büyük olması gerekir. Çok mu sıkıldın yalnızlıktan. ara beni dedikodu yaparız. O telefon konusması bile öldürür onları ::):):)

inanmıyorum ya..çorap mı..evet haklısın..bende artık hiçbiriyle muhattap olmuyorum..haklısın belli ettm üzüldüğümü :( hakkatten telde konuşmayı bile çekemiyo bu manyaklar

bu kadar basit. boşvereceksin. Kişiliği oturmayan insanlara, karakterinle cevap verirsen, bunu kaldıramazlar.!

off kizlar ben universteyi btiriyorum bikac ay sonra allah izn verirse ya böle isyerinde bu tür olaylardan cok korkyuorum:(( ya simdi milletle uras nebilim ztn isin stresi war...ama heralde dediniz gibi biraz burunun büyük olmasi lazim insanin kendinni korumasi icin

ben de kimseyle muattap olmamaya çalışıorum
iş dışında hiçkimseyle konuşmuorum
beni sessiz sakin bi kıs sanıolar
ah bi özel hayatımda dışarda görseler benii:lepi:

off bende özel bir yerde ise basladim...sanirim kücük ve özel isyerleri genelde sorunlu...
kizlar söle bi durum war:
sefin karisi olacak kadin beni esinden kiskaniyor ama ortada bi durum yokken...benle konusurken lafimizi kesiyor, yanina cagriyor ve bizi birbirimizden uzak tutmak icin elinden geleni yapiyor..örencilerin önünde rezil etmeye calisiyor (ben örnegin belirli bir sey söledimse yalanliyor herkezin önünde, selam vermiyor emir verir gibi konusyor..önce böyle yapmyiordu sonradan basladi böle yapmaya coook ama cook gicik bir durum...
ayrica cok dini bi yer baslari kapali hepsinin namaz kilyiorlar, ben ise basi acik, namaz da kilmyiorum ve onlarin herangi bi dini cemiyetlerine de üye fln deilim yani sirf is icin girdim..kendileri can ciger kuzu sarmasi, ben ise sürekli dislanyiorum biktim yeni bir yer bulursam cikicam ya...sürekli laf sokuluyor bana fena ksikanclar...yabanci dili de daha güzel konusuyorum, kendileri iki kelimeyi bi araya getremiyorlar ve bana bu durumda cok isleri düsüyor ama byiyandan da cok ksikanclik war
ama baznada düsünüyorum herald eben olsam bende cok kiskanirdim esimi....

Son düzenleme:
merhaba grubunuza yeni katıldım. konu çok ilgimi çekti çünkü aynı dertten bende müzdaribim malesef. kadınlar arasındaki çekişme her yerde vardır ama işyerindeki sorunlar herzaman insanın canını daha çok sıkar. çünkü işin içinde iş kaybı da vardır. kişiliği yerine oturmamış insanlar yüzünden işinden olan biçok insan biliyorum malesef:50:

Back
X