- 26 Nisan 2014
- 418
- 73
- 38
- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
hiçbişey anlamadım
hiçbişey anlamadım
Benimde bir zaman bir yıl beraber arkadaş olduğum biri böyleydi .her türlü beni sevdipini belli ediyordu , yada bana öyle geliyordu hep seviyor galiba gibi hissediyorsun evet hersey tamam da niye bana acılmıyor hala diye kafayı yıyordum.cok güzel kıZsın şöylesin böylesin ..bence seni kimse kacırmaz daha bir sürü güzel laf ediyor.benim sevgilin yok bunu biliyor.samimi de olduk.sonra dayanamayıp ben söyleyim sanki bu cekiniyor belki de red edilmekten korkuyor diye bir sürü yanlış şey düşünüp ona alttan alttan senden hoşlanıyorum gibi ifadeler kullandım .o da bende dedi.e niye hiç söylemedin dedim cekindim dedi.ben de kendi kendime demekki doğru düşünmüşüm dedim sevindim.cıkmaya başlafık .2 hafta sonra terketti.yani ayrılalım dedi.emin değilmiş çünkü.
Sonra cıkarttığım ders su oldu.erkek eminse gelip söyler zaten. Onun bana aşık olduğunu sanmıştım oysaki.nayır kızlar nayır nolamaz ..SEVEN ERKEK GELİP MUTLAKA SÖYLER.bu erkeğin doğasında var.unutmayın .ASLANIn önüne hergün et koysanızda o AVLANMAYI TERCİH EDER.bu da erkeğin doğası işte .arada belki saçma bir örnek vermiş olabilirim.bu da böyle bir hikaye:))
Aşkımdan ölsem de söylemem söyleme cesareti gösteremeyeceğimden değil ilişkim olacaksa karşımdaki insanın aşkından çok çok emin olmak isterim ( hoş bu evlenince fısslamayacağı anlamına gelmiyormuş onda yaşayarak öğrendim neyse...... )
yinede illa itiraf edeceksem yüzüne pat diye söyleyerek değilde biraz yakınlaşıp zaman geçirerek ne bileyim bir what up dan nasılsın falan yazarak önce nabız ölçerdim...
Size katılmıyorum, erkekler bazen reddedilme, sevdiği insanı tamamen kaybetme korkusu ve gerçekten seviyorsa sevdiği insanın yanında kalbi küt küt atıp kendini ifade edememe nedeniyle sevdiklerine açılamıyorlar. Bu durumda karşı tarafın erkeğe cesaret vermesi, ona ilgisini belli etmesi gerekiyor.
Bekleyin birbirinizi. elinizde baston. bi ayagınız mezarda anca
umudunu kes bence. 3 yıldır diyemeyen bi ömür de hiç diyemez
Çok doğru. Açılmak istiyorsanız önce sevgisinden emin olun, yoksa karşılığı yoksa, sizi sadece arkadaş olarak görüyorsa bu arkadaşlık da biter, tamamen kaybedersiniz, kırılan gururunuz da cabası, için için kendinizi yersiniz
Beraber bir etkinliğe çağırın, telefonu varsa telefon edin, face varsa ara sıra hal hatır sorun, samimiyeti artırın, gittiğiniz yerlere sadece ikiniz gitmeye çalışın, kıyafet alacağım benimle gelir misin, yalnız alışveriş yapmak istemiyorum gibi taktikleri deneyin, ilgisi varsa zaten anlarsınız yoksa biraz uğraştıktan sonra daha fazla zaman kaybetmeyin, kendinize yol çizin ya da sevginizi kalbinize gömün.
3 yıldır cesaret edip söyleyemeyen bir erkek !! Ten bahsediyoruz.sevdiğini baskasıyla görmeye dolayısıyla razı olur.ve kesinlikle sevgisinden şüphe edilir.aynı cesareti ben göstereceğime o göstersin.seven için bu cok kolaydır .ve yüz yüze bakmaya gerek yok.bir mesajla bile anlatılır.siZe kesinlikle katılmıyorum.
uzakask1,
Tüyolar verdim yukarıda, samimiyeti artırın, kolay ulaşılır bir kız da olmayın bunu yaparken, dengeyi korumak lazım.
Başbaşa gidebileceğiniz yerler olmalı, arkadaş grubunda olmaz, kıyafet alacağım, sen de gelir misin bir taktik mesela, ya da hafta sonu falanca kafede oturalım mı, şöyle güzel bir film gelmiş, tiyatroya- sinemaya gidelim mi gibi, tabi aşk filmine gitmeyeceksiniz ilk günlerden , macera, bilim kurgu, böylelikle niyetinizi çok açık etmez ; ama ilginizi belli edersiniz.
Bu bir kaç tekrar ettiğinde karşınızdaki adam mal değilse ( kusura bakma böyle yazdığım için) anlar zaten, siz de anlarsınız, istiyorsa yaklaşır, istemiyorsa zaten salağa yatar.
Sevgisinden emin olmadan sakın konuşmayın, yoksa tamamen kaybedersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?