itiraf.comdan seçmeler :)

ya bu konuyu yeni keşfettim,

vallayeter, Kadın , 33 , Ankara
Doğrucu Davut ''Seni rüyamda gördüm'' dedim.''Aaaa! Nasıl gördün?'' dedi. ''Görmezden geldim'' dedim. Bozuldu. Söylediğim doğruydu ama...

funkyinsan, Erkek , 25 , ıstanbul 6 gün 6 saat önce gönderdi.
Kanaktarlık Birkaç gün önce kendi ayrılmak istediği halde benden kopamayan, hatta platoniğe bağlamış olan eski kız arkadaşım aradı. Sesimden hasta olduğumu anladı ve çalıştığı sağlık ocağına çağırdı. Damar bulup kan aldı. Buraya kadar her şey normal... Ama platonik olduğu adamın kanını tüpe koyup anahtarlık yapan kaç manyak var bilmiyorum!

elmanınkabuğu, Erkek , 29 , ıstanbul 7 gün 16 saat önce gönderdi.
Düğün daveti Ablamdan gelen telefon aynen şöyleydi: "Sana kız istemeye gidiyoruz, düğüne gelirsin artık..." Daha ötesi yoktur herhalde...

Si-Ti Acile kafa travmalı zil zurna sarhoş bir hasta getiren hasta yakını, hastaya bakıp ''CT (siti) çekelim" diyen uzman doktor ve ''Bana kimse s..tir çekemez laaaaan!'' diye ayağa fırlayan sarhoş, gecemize neşe kattınız, sağolun

porbay, Erkek , 31 , Samsun 7 gün 5 saat önce gönderdi.
Ertesi gün Muayenehaneme gelip de ineği için doğum kontrol hapı isteyeni görmüştüm ama, eşeği için "ertesi gün hapı" isteyeni de gördüm ya; bu meslek beni aşar

ırmakça, Kadın , 32 , Ankara 4 gün 2 saat önce gönderdi.
Seller sümükler Ağlıyordum o sırada aynaya baktım, bir daha ya ağlamamaya, yok eğer ağlarsam da aynaya bakmamaya karar verdim. O neydi ya!

coldhead, Erkek , 25 , ıstanbul 5 gün 17 saat önce gönderdi.
4 kilo Dün akşamki toplu tartılma seansında 117 kilogram gelen arkadaşımın söylediği lafı aynen aktarıyorum: "Bugün çok gazım var, şişkinim. 4 kilo düşün." Biz mi? Tabi ki gülmekten yerlere düştük.

Dört yaşında yeni bademcik ameliyatı olmuş olan kız yeğenim, yeni doğmuş olan erkek yeğenimi altı değiştirilirken gördü ve çığlığı bastı: “Aaa Egemen´nin bademcikleri aşağıya kadar düşmüş!”

BENDE BUNA KOPTUMdelikafadulden

sennedenben; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 24; İl: Manisa
Babanım midesindeki gazı anlatma şeklini aynen aktarıyorum: “Valla g...me bir kaval soksan sabaha kadar kuzu otlatırım” Ne diyeyim, anneme bi gaz maskesi şart sanırım...

_bella_donna_; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 20; İl: Ankara
Giresun Adliye Sarayı’nın giriş kapısında şöyle bir yazı var: “Sicil kaydı için 2. kattan dilekçe alınız. NOT: 2. kat yukarıdadır” İyi olmuş ikinci katın yerini de belirtmeleri. İnsanın aklına bin türlü 2. kat geliyor.

fairy_or_witch; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 19; İl: İstanbul
Beşiktaş´ta umumi bir tuvalete anı defteri koymuşlar. Ne yazmamızı bekliyorlarsa??

resmen koptum yaaasırnaşık şeysırnaşık şey

Si-Ti Acile kafa travmalı zil zurna sarhoş bir hasta getiren hasta yakını, hastaya bakıp ''CT (siti) çekelim" diyen uzman doktor ve ''Bana kimse s..tir çekemez laaaaan!'' diye ayağa fırlayan sarhoş, gecemize neşe kattınız, sağolun

sırnaşık şey

ıltifatla başlar ama : "Gülüşün yeter" deyip devamında "Tamam ama öyle dediysek de sırıtıp durma" dedin ya, kazmasın işte... Gülmeyeyim mi kardeşim? Sana ne? Gülesim var ki gülüyorum. Sanki sana iltifat et diyen oldu...

Banyo: Aylardır üşümesini bahane edip banyo yapmayan kocam "Ben bir duş alayım" deyince, "Boşver, yaza ne kaldı şurada, denize girersin..." dedim diye küstü. ıki gündür konuşmuyoruz. Allah'ım sabır ver bana!

Kurt kocayınca: Karısının tabiriyle beyninin bir yerleri arızalanmış ve konuşamayan yaşlı hastamız, kendisi için gösterilen yere oturamayınca, karısından bizi koparan yorum gelmekte gecikmedi: "Otur, otur bey, o sandalye senden daha sağlam

Cennetin kapısı : Bankada sıra bekliyorum. Elektronik panolar bozuk olduğu için görevliler müşterileri, numaralarını sesli söyleyerek çağırıyor. Dolayısıyla insanlar numaramı duyamam da sıramı kaçırırım korkusuyla gişelere yanaştıkça yanaşıyor. ışlem yapamaz hale gelen gişelerin önünü boşaltmakta aciz kalan yurdum güvenlik görevlisi feryadı basıyor: "Kardeşim, cennetin kapısı mı ki burası yüklendikçe yükleniyorsunuz. Geçin sıraya!"

Haklı bir yerde : "Gözümde tütüyorsun" dedim; "Sigaradır o tüten" dedi. Marangozluk da bilmem, elimde kaldı koca odun. Oof of!

Mükemmel potlar : Ablam kendinden bir karış kısa boylu erkek arkadaşını tanıştırınca, abim şaşkınlıkla geveliyor: "Bacakların... Yani boyun... Bir dakika yaa, bu kadar mısın?" Müstakbel eniştemiz yanıtlıyor: "Yok değilim, bir kısmım ofiste, birazım da evde. Değil mi sevgilim?" Kafası iyice karışan ablam, abimi delirtecek itirafıyla en azından "boy" mevzunu uzun süre unutturuyor: "Dün gece mi? Haa, evet abi, biraz ofisteydik, biraz da evde..."

güzeLgözLün, Kadın , 30 , Adana
Mukadderat Kaderime isyan ettiğim anlarda, ciddi ciddi benimle evlenmek isteyen görücümle evlenmeyip kocamı seçtiğim için, "Onunla mutlu olur muydum?" diye acabalarla geçti senelerim. Karısını kıskançlıktan öldürdüğünü duyduğum ana kadar! Şimdi, en azından dayakla kurtuldum diye şükürle geçiyor günlerim.

cotoner, Erkek, 34, ıstanbulDilek Ağacı2 yıl 4 ay 24 gün önce gönderdi

Grubumdaki ıngiliz kadın bir ağacın dallarına bağlanmış beyaz mendilleri görmüş, bana ne olduklarını soruyor. Evlemek isteyen kızların bağladıklarını söylüyorum. Daha da ilgisini çekiyor konu. "Belirli bir erkekle mi yoksa herhangi bir erkekle evlenmek için bağlıyor?" diye tekrar soruyor. Hemen cevaplıyorum "30 yaşından önce belirli bir erkekle, 30 yaşından sonra herhangi bir erkekle"

all.about.fun, Kadın , 23 , ıstanbul
Kaza geliyor Park ederken ya da park ettiğim yerden çıkmaya çabalarken o kadar çok kaza yapıyorum ki; her ay paramın büyük kısmını, ayna ya da stop lambası tamirine yatırıyorum. O kadar çok kaza yapıyorum ki; üzerinde zararlarını karşılayacağımı temin ettiğim, numaramın yazılı olduğu kartvizitlerim var. O kadar çok kaza yapıyorum ki; bir seferde arabamın yanındaki iki aracın camına birden kartvizitimi sıkıştırabiliyorum!

ahoeskigünler; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 29; İl: İstanbul
Ablam ve ben evlendikten sonra evin tek hakimi olan abim, annemle daha bir yakınlaştı. Annemde de yanlız kalma korkusu başladı heralde ki artık abimi evlendirme gibi bir çabası yok gibi. E olmaz tabii, geçen akşam gittiğimde ikisini mutfak masasında biber dolması doldurup bir yandan da komşu kadının akşama kadar sokaklarda gezip çocuklarına bakmadığıyla ilgili dedikodu yaparken buldum. Eğer abim mutfak önlüğü takmamış olsaydı ve ayağında da benden kalan terlikler olmasaydı bu kadar endişelenmeyecektim ama kanımca durum vahim.

hala gülüyorum :lepi:

ırmakça, Kadın , 32 , Ankara 3 gün 3 saat önce gönderdi.
Efil efil Gideceği baloda giyeceği elbisenin içine (iz yapmaması için) iç çamaşırı giymeyeceğini söyleyen arkadaşıma, "Hava girer içeri, bir şey giymelisin." diye espri yapıyorum. Ondan gelen cevap çok daha vurucu oluyor, "Uzun zamandır içeriye giren bir şey yok zaten hep havasını alıyor."

gıcıksarışın; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 31; İl: Ankara
Kocamla ilk yıllar istekle birlikte olurken, şimdilerde saçlarım kirlenince nasılsa saçımı yıkayacağım bari o da nasiplensin diye birlikte oluyorum.

buna kopptum yadelikafadulden

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenvah yazıkkkk:roflol::roflol:

Büyük tavsiyesi
Annem ve teyzemden metrobüste veya kalabalık otobüste rahat seyehat etmenin formülünü öğrendim. Yakama büyükçe bir toplu iğne iliştiriyorum ve taciz eden ya da sıkıştıran olursa bu iğneyle kendisini sertçe dürtüyorum. Böylece iğnenin tadına bakan kişi benden mümkün olduğunca uzaklaşıyor. Bütün kadınlara tavsiyemdir.
(sarisinim_ama, Kadın , 25 , İstanbul)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…