ya bu konuyu yeni keşfettim,
vallayeter, Kadın , 33 , Ankara
Doğrucu Davut ''Seni rüyamda gördüm'' dedim.''Aaaa! Nasıl gördün?'' dedi. ''Görmezden geldim'' dedim. Bozuldu. Söylediğim doğruydu ama...
funkyinsan, Erkek , 25 , ıstanbul 6 gün 6 saat önce gönderdi.
Kanaktarlık Birkaç gün önce kendi ayrılmak istediği halde benden kopamayan, hatta platoniğe bağlamış olan eski kız arkadaşım aradı. Sesimden hasta olduğumu anladı ve çalıştığı sağlık ocağına çağırdı. Damar bulup kan aldı. Buraya kadar her şey normal... Ama platonik olduğu adamın kanını tüpe koyup anahtarlık yapan kaç manyak var bilmiyorum!
elmanınkabuğu, Erkek , 29 , ıstanbul 7 gün 16 saat önce gönderdi.
Düğün daveti Ablamdan gelen telefon aynen şöyleydi: "Sana kız istemeye gidiyoruz, düğüne gelirsin artık..." Daha ötesi yoktur herhalde...
Si-Ti Acile kafa travmalı zil zurna sarhoş bir hasta getiren hasta yakını, hastaya bakıp ''CT (siti) çekelim" diyen uzman doktor ve ''Bana kimse s..tir çekemez laaaaan!'' diye ayağa fırlayan sarhoş, gecemize neşe kattınız, sağolun
porbay, Erkek , 31 , Samsun 7 gün 5 saat önce gönderdi.
Ertesi gün Muayenehaneme gelip de ineği için doğum kontrol hapı isteyeni görmüştüm ama, eşeği için "ertesi gün hapı" isteyeni de gördüm ya; bu meslek beni aşar
ırmakça, Kadın , 32 , Ankara 4 gün 2 saat önce gönderdi.
Seller sümükler Ağlıyordum o sırada aynaya baktım, bir daha ya ağlamamaya, yok eğer ağlarsam da aynaya bakmamaya karar verdim. O neydi ya!
coldhead, Erkek , 25 , ıstanbul 5 gün 17 saat önce gönderdi.
4 kilo Dün akşamki toplu tartılma seansında 117 kilogram gelen arkadaşımın söylediği lafı aynen aktarıyorum: "Bugün çok gazım var, şişkinim. 4 kilo düşün." Biz mi? Tabi ki gülmekten yerlere düştük.