İtiraf Edin Rahatlayın .....

sürücü kursumdaki motor hocasından hoşlanıyorum :asigim: ay ne çok itirafım varmış ama iyi geliyo:enbuyukkk:

kahvenin yanında gelen kaşık biçimli çikolatayı tahta kaşık sanmıştımsengözlerimebaksanab:roflol:
meğer çikolataymıs bi de içimden diyorum bu tahta kaşık neden acaba :roflol:

ben adam gibi iş ararken arkadasımın cok gusel işi olmasından nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende itiraf edim.bende görümce adayımdan nefret ediorumm.benden önce nişanlanan benden küçük olan kuzenime sinir oluorum.çnkü gözüme batıracak nerdeyse yüzüüğünü.gıcık şey ne olcak.hıh

Bende itiraf ediyorum kaynımı ve eltimi ve şımarık çocuklarını hiç mi hiç sevmiyorum. Elimde olsa 2 şaplak patlatasım geliyor kıçına.

çevreyi ne kdr uyutsamda kendimi kandıramıorum,seni hala çookk sewiorum fatih...seni gördükçe içimden bişeler kopuo...

1 nisanda kankama yaptığım saka sonrası nisan 1 diyeceğim yerde 23 nisaaaannnn deyip rezil olmustum tatlicadiarzu hadi kankam neyse de yanında patronu da olunca biraz kötü oldu :roflol:

İkokuldayken bi keresinde çok acayip tuvaletim gelmişti tam sıra arkadaşımdan müsade istedim çıkacam tuvalete sen orda tutamayıp salHiç teneffüslerde falan çıkamadım orda öylece kaldım taki okuldan çıkana kadar ay çok kötü bi duyguydu senağlama

itiraf ediyorum:anne baba ben sigara içiyorummmmm malesef ikiside bilmio benim sigara içtigimi

arkadaşlar bende çocuklarımın kavga etmesinden bıktım çocuklara heidi rolünü oynamaktanda yoruldum kaynanamla kavga ettim ama görüşüyoz o yüzsüz bende onun gibi oldum eşime rest çektim

İtiraf ediyorummmmm!! keşke bu kadar zor bir bölüm seçmeseydim..4yıldır baharı görmüyorum... finallerden bıktım .Yüzlerce sayfa oku oku bitmiyor..Çevreme bölümümden dolayı çok mutlu görünüyorum.Amaaa sınav zamanları ağlamaktan gözlerim şişiyor..Çok sıkıldımmmmmmmmmmm:a015:

herhalde hepimizin derdi kayınvalideler. benimkinin zararı olmaz ama itiraf edeyim gölgesi yetiyor..

Görümcemden nefret ediyorum herşeye karışıyo otoriterlik yapıyo ama ondan nefret ettiğimi hiç belli etmedim daha offfffffffffffff senden nefret ediyorum görümce çık hayatımızdan defoooooooooooollll ohhh beee.

bende nefret ediyorum görümcemden...
ama benimle çok uğraştı,epey sabrettim...fakat eşimin ameliyatı sırasında bana yaptıkları bardağı taşırdı.sanki adamın kalp damarlarını ben tıkamışım,ameliyatı da keyfimden yaptırıyormuşum gibi davrandı...görümcemi,eşini ve oğlunu afetmiyorum...onlardan nefret ediyorum...
eşime bir seçenek sundum,ya ablası ya ben diye...
eğer ablasını seçseydi,boşanmayı göze almıştım...bunu itiraf ediyorum...belki çok zor olacaktı ama sonuna kadar da giderdim...

itiraf ediyorum babamıda özledim birini gerçekten sevme duygusunuda senağlama

itiraf ediyorum,ben türk kahvesinin telvesini yalayıp fincanı silip süpürüyorum:roflol:

itiraf ediyorum,süt tozunu herkesten gizli kaşık kaşık yiyorum tadı çok hoşuma gidio napıyım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…